• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Histeroskopi oldum ben canım ondan sonra da adet düzenleyici ilaç verdi o yüzden galiba o ilaç bitmedikçe benimki de gelmiyor 🤣
Bende histereskopi olacağım nasip olursa onun için adetimi bekliyorum 😅
Normalde her zaman zamanında gelir 😄
Insallah güzel haberler aliriz sonun da da 😇

Selam canım kimse durumunla ilgili bilgi sahibi değilmiş sanırım bişey yazan olmamış. Bende bugün 3. Günüm ve ishal başladı. Normal hamilelikte belirti ishal ama tüp bebek için bilemedim. Senin sonucun ne oldu? Pozitifse biraz umutlanacağım 😊
Merhaba canım benim sonucum pozitif darısı sana olsun inşallah

Ayy canım bende sana onu soracaktım aslında hep taze mi oldu diye. Hadi bakalım inşallah mucizene vesile olsun canım benim Rabbim gönlüne göre versin hayırlısıyla sağlıkla 🥰🥰
Benim adet gelmedi valla göğüs ağrısı çekip duruyorum hayır gelmeyecekse niye erkenden bu ağrıya başladı 🤣 bana da yazık yaf🤣🤣
Allah razı olsun kuzum benim inşallah hepimizi mucizemize kavuştursun 🤗🤗🤗hakkaten sana da yazık niye bu kadar erken belirti veriyor madem gelmiyecek 😏😏sanki az ağrı cekiyozda bi o eksik 😀😀hadi hayırlısı inşallah canım en kısa zaman da gelsin de al minnoşu dondurucudan😁😁😎😎😍

Selamünaleyküm kızlar umarım mesajimi görürsünüz Aralık ayında tüp bebek tedavisine baslayacaktik 2 ay önce genetik dr kan testi verdik ve bugün Sonuçlarımız çıktı esimde sprem.sayisi düşük ondan dolayı tüp bebek yapacaktık ama bu sefer benim 1 ve 2 numarali.kromozom.testi anormal.cikti.1 numarali normale.göre cok uzun 2 numarali normale gore cok kisa dr %50 bi sans verdi saglikli gebelik olmasi icin napmaliyiz basina gelen varmi boyle birsey

Bugün aldım sonucu negatif ve toparlayamıyorum Allahım ne zormuş :KK43:
Benım de ilk denemem negatifti, cok zorlandım, seni cok ıyı anlıyorum, ama ikinci de pozitif aldık çok şükür, cabucak toparlanırsın ınsallah, neden olmadığını arastırın mutlaka.. Farklı bi tedavı uyguladı, etkılı oldu

evt birde ben varım yarın 1de kntrl bakalm rahim kalınlasmısmı kistim vardı gitmişmi🙃 hayrlısı olsun bakalm hepimiz için 15sayfa okudum ne yazmışsınız yaaa iyiki bir dışardaydım 😁
Ay hadi bakalım canım, benim de 11.30.
İnşallah hepimizin hakkında hayırlısı... 🥰

Back