2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Allah razı olsun canım benim Senin değerin benden daha yüksekti kesin ikiz 😍

Bu süreçte lekelenmem ara ara oldu en son dün gece oldu kahverengi bugün sordum doktoruma normal dedi kahverengi pembe olabilir dedi devam edebilir endiselenme dedi
Degerim 12. Gun 520 14 gün 1002 çıkmıştı
ikizlerde genelde oluyormuş leke canım ondan sordum

Bu süreçte lekelenmem ara ara oldu en son dün gece oldu kahverengi bugün sordum doktoruma normal dedi kahverengi pembe olabilir dedi devam edebilir endiselenme dedi
Ya canım

ya canım maşallah ikizlerin mi oluyor 😍 hadi sağlıkla gelsinler inşallah 🤲🏻🖤 bu arada benim tek embriyo ama değerlerim biraz yüksek geldi ikiz ihtimali olmayabilir dedi doktor ama bilmiyorum. 10.gün 536 12.gün 1359 geldi 🤷🏻‍♀️

Aa canım benim de senden yüksekmiş 🤭🤭 ama benim tek embriyo transferi 😂😂 eğer ikiz olursa bana büyük büyük süpriz olur yani.. 9. Gün 216 çıktı 12.gün 1280 çıktı benim 😂
Kendime benzer bir arkadaş buldum 😂🙈 canım bende tek embriyo transfer oldum 12.gün değerim 1359 geldi benim de senin doktorun bir yorum yaptı mi peki

Ya canım

ya canım maşallah ikizlerin mi oluyor 😍 hadi sağlıkla gelsinler inşallah 🤲🏻🖤 bu arada benim tek embriyo ama değerlerim biraz yüksek geldi ikiz ihtimali olmayabilir dedi doktor ama bilmiyorum. 10.gün 536 12.gün 1359 geldi 🤷🏻‍♀️
Yaaa canım valla inanamiyorum ama geliyor galiba 😍😍
seninde değerin cok guzel artmış hakkında hayırlısı olsun inşallah kontrolün ne zaman

Yaaa canım valla inanamiyorum ama geliyor galiba 😍😍
seninde değerin cok guzel artmış hakkında hayırlısı olsun inşallah kontrolün ne zaman
Amin canım Allah razı olsun 🤲🏻🥰 rabbim en iyisini bilir ama ben ikizden korkuyorum açıkçası hele tek yumurta ikizinden 🥴 Hayırlısı olsun inşallah. Ben Memorial Şişli de tedavi gördüm orda pozitif haberinden 3 hafta sonra çağırıyorlar. Kalp ve keseye beraber bakıyorlar. 9 ekim de gel dediler 🤦🏻‍♀️

Benim değerim de biraz yüksek gibi ikizmi merak ediyorum açıkçası aklım karıştı.. Bir de kızım var benim ikizse şayet bi anda 3 çocuklu olmak var işin ucunda☺️ hayırlısı olsun da sağlıkla gelsin yeterki ne olsa kabulumdur çok bekledim çok..
Rabbim gönlünüze göre versin 🥰 saglıcakla kucagınıza alın, düşünseninize kızınız ne mutlu olur bı anda iki bebek gelecek eve 🥰

Merhaba arkadaşlar🥰
Bende 6eylül de 3.gün çift embriyo transferi olmuştum. Bugün test günümdü kan verdim 15.gün değerim 1566 çıktı çok şaşkın ve mutluyum 🤲🧿 allah hepimize nasip etsin bu duyguyu her birimizden olumlu haber alalım inşallah.. çok duygusalım bugün🙏🤲💕
Hayırlı ugurlu olsun 😊🧿
InsAllahhh 🤲

X