- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #3.061
Bak kendini nasıl yıprattın yazık sana.. Şimdi güzel güzel dinlen sakinleştir kendini maşallah güzel güzel artsın inşallahKızlar çıktı sonucum çok şükür Orayı şikayet edicem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bak kendini nasıl yıprattın yazık sana.. Şimdi güzel güzel dinlen sakinleştir kendini maşallah güzel güzel artsın inşallahKızlar çıktı sonucum çok şükür Orayı şikayet edicem
Hadi gözün aydın. Artık lütfen derin bir nefes al ve stres yapmaKızlar çıktı sonucum çok şükür Orayı şikayet edicem
Kızz topiğe baktım vallahi naptın diye merak ettim hadi biraz rahatlaKızlar çıktı sonucum çok şükür Orayı şikayet edicem
Bak canim gördün muuu gözün aydiinnn 50 altini belki de cimartmadi onlarin o da olabilir bilemiyorum ama bosuna strese giridn ya vallaKızlar çıktı sonucum çok şükür Orayı şikayet edicem
Benimde 5+6 oluyor kontrol son adete göreHepimiz anlaşmış gibi 5+6 ayarlamisiz
Seninle aramızda bir gün vardı ben de korktum sanki benimki tutmamış gibi stres oldum sen neler yaşamışsındır. Artık rahatla katlanarak devam etsin inşallahKızlar çıktı sonucum çok şükür Orayı şikayet edicem
benimde 5+6 da olcak kontrolBenimde 5+6 oluyor kontrol son adete göre
yaaa topikte gezerken gördüm kuzum ikizmi geliyorTeyzelerim biz geliyoruz
Cok şükür hersey yolunda 5+1 geldik ultrasonda keselerin ölçüsüde normaldi yolk sac da görüldü çok şükür Rabbim isteyen herkese sağlıkla nasip etsin
Ben bile nasıl rahatladım girip durdum sırf sana bakmak için içim rahatladı Gözün Aydın canım benimKızlar çıktı sonucum çok şükür Orayı şikayet edicem
Ayy kuzum gercekten öyle hayatımın en zor günlerinden birini yaşadm belirti yaşıyorum testlerde çıkıyo ama doktor daha on beş saat önce yüzümüze negatif dedi çok kötü bişey rabbim sana da bu güzel duyguyu yaşatsın kuzumSeninle aramızda bir gün vardı ben de korktum sanki benimki tutmamış gibi stres oldum sen neler yaşamışsındır. Artık rahatla katlanarak devam etsin inşallah
Canımm öyle bi nefes aldım ki sana anlatamamm çok şükür ya çok şükür ah bu sabırsızlıgım eşim bana yarını bekleyelim dedi ben taa kırk dakika uzaklıkta hastaneye götürdüm illa şimdi diye özel bide sözde arıcam şimdi laf saycam oraya bu arada darısı sana kuzum
Evet, kaldı ki bende öncesinde de mantar sorunu vardı, fitiller yüzünden nüksedecek diye çok korkuyorum. Beklemek çok zor hem sonuç İçin hem keseyi görebilmek için10 gün sonra gel dedı dun ıcın canımm, ben haftaıcı persembe ye denk gelecek, cumartesi gıdeyım dıyorum, sat a gore 5+6 olcak
Bende 5+6da gitmeyi dusunuyorum
Benım hergun, fıtılı bıraktık dun valla sürekli nemli oldugu ıcın kasınma hıssı oldu hassasıyetım olmustu korktum, fıtılı bırakınca bugun yok denecek kadar az dı.o beyaz parcacıklar mahvetti benı
Canımm çok saol dünden beri sanırım nefes almamıi gbiyim öyle bi rahatladım ki ah bu benim baş belası sabırsızlıgım nerden gittim dün o hastaneyeKızz topiğe baktım vallahi naptın diye merak ettim hadi biraz rahatla
Ayy evet canımm artık bi derin nefes aldım vallahi çok saolHadi gözün aydın. Artık lütfen derin bir nefes al ve stres yapma
Sagol cnaim benim amin insAllah cikar bütün stresini onlardan canim bosver, sonra da bi güzel dinleen rahatlaa esin ne yapti o da cok mutlu olmusturCanımm öyle bi nefes aldım ki sana anlatamamm çok şükür ya çok şükür ah bu sabırsızlıgım eşim bana yarını bekleyelim dedi ben taa kırk dakika uzaklıkta hastaneye götürdüm illa şimdi diye özel bide sözde arıcam şimdi laf saycam oraya bu arada darısı sana kuzum
Canım benim eğer belirti sayılırsa transfer gününün ertesi günü başlayıp halen devam eden kasık karın ve bel ağrım oldu tabi rahatsız edici değil hafif sadece adet tarihime yakın biraz fazlalaştıKızlar şu an olumlu sonuç alanlara sormak istiyorum ne gbi belirtiniz oldu benim iki gündür adet olacakmışm gbi kasıklarım agrıyo ama mesela normalde bir gün önce agrır ve iki üç gün öncee leke gelir adetten önce yani sizde belirtiler nasıldı
Ya maşallah sana dedik çok stres yapma diye bak Rabbim büyük ve kesinlikle şikayet et sağlık bakanlığına cimere onlara uysan hamile gibi davranmicaktin belkideKızlar çıktı sonucum çok şükür Orayı şikayet edicem
Allah razı olsun canım benim Senin değerin benden daha yüksekti kesin ikizyaaa maşallah onlara Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım darısı bizlere bu arada senin ikizse benimdemi ikiz acaba
Bu süreçte lekelenmem ara ara oldu en son dün gece oldu kahverengi bugün sordum doktoruma normal dedi kahverengi pembe olabilir dedi devam edebilir endiselenme dedicnm hiç lekelenme falan yaşadınmı ikizya hiç aşırı belirtin olmuşmuydu birde değerin kaçtan kaç olmuştu