2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Evet, kaldı ki bende öncesinde de mantar sorunu vardı, fitiller yüzünden nüksedecek diye çok korkuyorum. Beklemek çok zor hem sonuç İçin hem keseyi görebilmek için 🙄
Bı sor o zamn ıgne hergun yaptırıp fıtıl ıpyal edersinız belkı. Benım dün görseydin ödüm koptu, zaten kolay hamıle kalamıyorum, bunun yuzunden bısey olur dıye korktum

Kizlar bu arada benim 8. Günüm ama hicbir belirtim yok, sadece 2. Ve 3. Günlerde bel agrim oldu yogun. Sonra o da azaldi. Simdi de hic bisey yok, tamam belirti aramamak lazim da ama cogunuz da belirti olmus..
Sabret canım kan testi gününe kadar bende niye belirti var yada niye yok diye kendini yıpratma Rabbim doğrusunu hayırlısını bilir inşallah bebeğin sana sımsıkı tutunmustur ve hayırlı haberi bizimle de paylasicaksin inşallah 🤲🌹

Allah razı olsun canım benim Senin değerin benden daha yüksekti kesin ikiz 😍

Bu süreçte lekelenmem ara ara oldu en son dün gece oldu kahverengi bugün sordum doktoruma normal dedi kahverengi pembe olabilir dedi devam edebilir endiselenme dedi
Degerim 12. Gun 520 14 gün 1002 çıkmıştı
Aa canım benim de senden yüksekmiş 🤭🤭 ama benim tek embriyo transferi 😂😂 eğer ikiz olursa bana büyük büyük süpriz olur yani.. 9. Gün 216 çıktı 12.gün 1280 çıktı benim 😂

Sabret canım kan testi gününe kadar bende niye belirti var yada niye yok diye kendini yıpratma Rabbim doğrusunu hayırlısını bilir inşallah bebeğin sana sımsıkı tutunmustur ve hayırlı haberi bizimle de paylasicaksin inşallah 🤲🌹
InsAllah canim benim, sizlerin mutluluguyla da inan ki cok mutlu okuyorum Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin bebislerinizi insallah🤲 evet allahim en hayirlisini verir, ister istemez düsünüyorum okudukca ama evet az kaldi zate persembeye

Aa canım benim de senden yüksekmiş 🤭🤭 ama benim tek embriyo transferi 😂😂 eğer ikiz olursa bana büyük büyük süpriz olur yani.. 9. Gün 216 çıktı 12.gün 1280 çıktı benim 😂
Yaaa neden olmasın gerçekten degerin cok güzel artmış yarındı dimi senin kontrol ay merak ettim 😍

InsAllah canim benim, sizlerin mutluluguyla da inan ki cok mutlu okuyorum Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin bebislerinizi insallah🤲 evet allahim en hayirlisini verir, ister istemez düsünüyorum okudukca ama evet az kaldi zate persembeye
Amin canım inşallah Allah razı olsun 🤲 perşembe günü inşallah güzel haberi alırsın canım🤲💕

X