2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Merhaba arkadaşlar🥰
Bende 6eylül de 3.gün çift embriyo transferi olmuştum. Bugün test günümdü kan verdim 15.gün değerim 1566 çıktı çok şaşkın ve mutluyum 🤲🧿 allah hepimize nasip etsin bu duyguyu her birimizden olumlu haber alalım inşallah.. çok duygusalım bugün🙏🤲💕
Maşallah canım hayırlısı olsun sağlıkla devam etsin inşallah 🤲🤲💛

Merhaba arkadaşlar🥰
Bende 6eylül de 3.gün çift embriyo transferi olmuştum. Bugün test günümdü kan verdim 15.gün değerim 1566 çıktı çok şaşkın ve mutluyum 🤲🧿 allah hepimize nasip etsin bu duyguyu her birimizden olumlu haber alalım inşallah.. çok duygusalım bugün🙏🤲💕
Hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşallah 🙏

Teyzelerim biz geliyoruz 🐣🐣
Cok şükür hersey yolunda 5+1 geldik ultrasonda keselerin ölçüsüde normaldi yolk sac da görüldü çok şükür Rabbim isteyen herkese sağlıkla nasip etsin 🤲
Ya maşallah canım tekrar gözün aydın sağlıkla gelsin ballar 🍯🍯 alttanmi muayene oldun🤦‍♀️

Cok şükür hersey yolunda 5+1 geldik ultrasonda keselerin ölçüsüde normaldi yolk sac da görüldü çok şükür Rabbim isteyen herkese sağlıkla nasip etsin 🤲
Hayırlı olsun canım 🤗 Cuma günü benim de kese randevum var 5+1 olucam da şeyi merak ettim sadece kese mi görünüyo bebek de göründü mü yani nasıl oluyo?

Hayırlı olsun canım 🤗 Cuma günü benim de kese randevum var 5+1 olucam da şeyi merak ettim sadece kese mi görünüyo bebek de göründü mü yani nasıl oluyo?
Benim bugun ultrasonda 5+1 geldi kese görüldü yolk keseside görüldü bidahaki kontrolde daha iyi görünür cnm seninde kese görülür kese ölçümü de yapıyor hadi inşallah sende guzel haberler verirsin
Ayy harika bi haber bu hayırlı olsun kuzum darısı bizlere olsun saglıkla kucagına almayı nasip etsin rabbim❤️🙏
Amin Allah razı olsun canım Rabbim isteyen herkese sağlıkla nasip etsin inşallah

inşallah canım sana gün verdiler mi ne zaman gidiceksin
10 gün sonra gel dedı dun ıcın canımm, ben haftaıcı persembe ye denk gelecek, cumartesi gıdeyım dıyorum, sat a gore 5+6 olcak ❤️
Hafta sonu düşünüyorum.5+6-6 olurum o zamana
Bende 5+6da gitmeyi dusunuyorum 🥰
Bana gün aşırı verdi progestan iğneyi bir gün durup bir gün yapıyorum. Pozitifi görürsem bir düzenleme isteyeceğim bu fitille alakalı 🙈 teşekkür ederim cevapladığın için. Hayırlı haberlere inşallah 🥰
Benım hergun, fıtılı bıraktık dun valla sürekli nemli oldugu ıcın kasınma hıssı oldu hassasıyetım olmustu korktum, fıtılı bırakınca bugun yok denecek kadar az dı.o beyaz parcacıklar mahvetti benı

Ayy yerim ben onları 🥰maşallahh, 🧿❤️ kalp için ne zaman cagırdı canımm, bir de adet tarhınde duzenleme yaptı mı

10 gün sonra gel dedı dun ıcın canımm, ben haftaıcı persembe ye denk gelecek, cumartesi gıdeyım dıyorum, sat a gore 5+6 olcak ❤️

Bende 5+6da gitmeyi dusunuyorum 🥰

Benım hergun, fıtılı bıraktık dun valla sürekli nemli oldugu ıcın kasınma hıssı oldu hassasıyetım olmustu korktum, fıtılı bırakınca bugun yok denecek kadar az dı.o beyaz parcacıklar mahvetti benı
Hepimiz anlaşmış gibi 5+6 ayarlamisiz 😂

X