- 3 Kasım 2017
- 4.598
- 7.860
- 35
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #2.781
Anladim canim cok üzüldümBenim 5.gğndü canım. Çift transferdi, teki tuttu.
Maalesef 9.haftada kalbi durdu.
boşuna almamışım para kokısunu,bu sektörde iş varInternette bir sayfada bende denk geldim buna
İstediğin saatte yaptırabilirsinkızlar gebelik testi özel hastanede günün 24 saati yapılıyor mu ? Acilden direk girsek oluyor mu?
tamam canm sağ olasınİstediğin saatte yaptırabilirsin
Testte silik de olsa çıktıysa 20 üstü çıkar kanda.Kızlar birde bugün 6.gün yani testte pozitif silikte olsa ama kanda görünür değilmi görünürse mesela normal değeri kaç bileniniz varmı
Tamam kuzum teşekkür ederim devlet hastaneside olsa yapar demi öyle peki yirmi üstü olması var olduğunu ifade eder sadece değilmi mesela saglıklı olup olmadıgını belli edermi cevrende bu durumu yaşayan varmı mesela değerleri artan erken kan verenTestte silik de olsa çıktıysa 20 üstü çıkar kanda.
Ücretli bir şekilde yaptırmak istiyorsan muayeneye gerek yok, direkt beta hcg baktırıcam diyip laboratuvara gidebilirsin.
Bizim burda 35 liraydı kan tahlili.
Hayirli olsun inşallah canım güzel sonuçlar alırsın inşallahEvet canım haziran temmuzda birlikteydik benim sonuç negatif oldu tekrar tedavi için gidiyoruz sıfırdanbaşlıyoruz yine şimdi yoldayız bakalım doktor ne diycekbugün iğnelere başlarız insallah
Bende kesin bilmemekle rahim içinin düzenlenmesi ile ilgili olabileceğini düşünüyorum canım. Ben kaliteleri i tam bilmiyorum ama embriyolog çok iyi kalitede olduğunu söyledi. Nerde yaptırdın?Selam canım benim de transferimin 4. Günü bugün ve bende gonapepttyl yaptım az öncebenim taze transferdi 5. Gün embriyosu AA kalite. Merak ettim açıkçası bu yumurta geliştirme iğnesi transfer sonrası neden kullanılıyor? Senin bilgin var mı?
Hayırlı olsun. Sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim.Kızlar hamileyim Allah isteyen herkeze nasip etsin inşallah.. Sonucu bugun öğrendim.
Amin darısı tüm isteyenlere inşallah.. 5.gün embriyosu ilk tüp bebek denemem. Dr kalitesi çok iyi dedi transfer sırasında. İlk 3 gün sürekli yattım sadece wc için kalktım.. Sonrasında ayaklandım ama hiç ağır iş yapmadım.Hayırlı olsun. Sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim.
Kaçıncı gün embriyosuydu. Kalitesi nasıldı? Neler yaptınız teste kadar nelere dikkat ettiniz?
hayırlı olsun gözünüz aydınHanımlar bende 7 eylül transfer oldum bu gün test verdim sonuç 72 çıktı pozitif dedi doktor çok şükür