2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Bekleyemeyip test yapıp pozitifi gören arkadaşlar sağlıkla devam etsin inşallah tabi birde dayanamayıp erkenden test yapan arkadaşlar biraz daha sabır lütfen içinizi ferah tutun Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah

Kızlar bizim burda özel hastane yok ilçede devlet var saglıkocagıda yapmıyo devlet hastanesi acilde yaparmı baya uzagım bu test konusuna veya ne dersem yaparlar çünkü bi kaç gün sonra yeniden yaptırcam

Kızlar birde bugün 6.gün yani testte pozitif silikte olsa ama kanda görünür değilmi görünürse mesela normal değeri kaç bileniniz varmı

Kızlar birde bugün 6.gün yani testte pozitif silikte olsa ama kanda görünür değilmi görünürse mesela normal değeri kaç bileniniz varmı
Testte silik de olsa çıktıysa 20 üstü çıkar kanda.
Ücretli bir şekilde yaptırmak istiyorsan muayeneye gerek yok, direkt beta hcg baktırıcam diyip laboratuvara gidebilirsin.
Bizim burda 35 liraydı kan tahlili.

Testte silik de olsa çıktıysa 20 üstü çıkar kanda.
Ücretli bir şekilde yaptırmak istiyorsan muayeneye gerek yok, direkt beta hcg baktırıcam diyip laboratuvara gidebilirsin.
Bizim burda 35 liraydı kan tahlili.
Tamam kuzum teşekkür ederim devlet hastaneside olsa yapar demi öyle peki yirmi üstü olması var olduğunu ifade eder sadece değilmi mesela saglıklı olup olmadıgını belli edermi cevrende bu durumu yaşayan varmı mesela değerleri artan erken kan veren

Bende kesin bilmemekle rahim içinin düzenlenmesi ile ilgili olabileceğini düşünüyorum canım. Ben kaliteleri i tam bilmiyorum ama embriyolog çok iyi kalitede olduğunu söyledi. Nerde yaptırdın?

Hayırlı olsun. Sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim.
Kaçıncı gün embriyosuydu. Kalitesi nasıldı? Neler yaptınız teste kadar nelere dikkat ettiniz?
Amin darısı tüm isteyenlere inşallah.. 5.gün embriyosu ilk tüp bebek denemem. Dr kalitesi çok iyi dedi transfer sırasında. İlk 3 gün sürekli yattım sadece wc için kalktım.. Sonrasında ayaklandım ama hiç ağır iş yapmadım.

Kafama takılan bişey var normal tuvalette yanı alaturka tuvalete oturdum bugün çünkü sabah 8 de kan verdim öylen bir de. Sonuç dediler mecbur kaldım hastanede gitmeye bişey olurmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…