2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Kafama takılan bişey var normal tuvalette yanı alaturka tuvalete oturdum bugün çünkü sabah 8 de kan verdim öylen bir de. Sonuç dediler mecbur kaldım hastanede gitmeye bişey olurmu
Yok canım öyle düşünme. Sonuçta herkesin evinde klozet yok.. Biz tabi zor elde edince her şeyi kafamıza takıyoruz..Hiç üzülme hiçbir şey olmaz

Tamam kuzum teşekkür ederim devlet hastaneside olsa yapar demi öyle peki yirmi üstü olması var olduğunu ifade eder sadece değilmi mesela saglıklı olup olmadıgını belli edermi cevrende bu durumu yaşayan varmı mesela değerleri artan erken kan veren
Devlet hastanesinde doktor yazmadan kan testi yapmazlar canım.
Yirmi üstü olması hiçbir şey ifade etmez maalesef.
Keseyi görene kadar değerin 2 günde bir 2 katına çıkması gerek.
Keseyi gördükten sonra da boş mu dolu mu diye bakmak lazım. 1 hafta sonra da muayeneye çağırır doktor, kalp atışına bakmak için.
Yani daha çooooook beklemek lazım.
Onun için erkenden test yapmanın pek bir anlamı yok esasında.

Devlet hastanesinde doktor yazmadan kan testi yapmazlar canım.
Yirmi üstü olması hiçbir şey ifade etmez maalesef.
Keseyi görene kadar değerin 2 günde bir 2 katına çıkması gerek.
Keseyi gördükten sonra da boş mu dolu mu diye bakmak lazım. 1 hafta sonra da muayeneye çağırır doktor, kalp atışına bakmak için.
Yani daha çooooook beklemek lazım.
Onun için erkenden test yapmanın pek bir anlamı yok esasında.
Olsun bundsn sonrası rabbime kalmış en azından varmı yokmu insan onu bilmek istiyor kimseye önermem tabiki ama ben böyleyim yani sabırsızım napalım ama geri kalan günleri sabırla gecirmek lazım sonuçta onları erken öğrenme gbi bi şansımızz yok 🙏

Dörduncu beşimci gün test yaptım biliyorsunuz boştu bugun altıncı gün bakın
Hadi gözün aydın canım sağlıkla büyüsün inşallah bak boş yere strese girdin iki gün boyunca 🤣
Bende de ayni durum var, ben de seninle ayni seyi düsündüm canim🤗 ayni zamana ait embriyo lar, ikizi mi olcak dedim icimden😇
Aynen Bi nevi ikiz oluyor ya farklı zamanlarda dünyaya gelmiş ikizler🤭😍
Sizce koyulaşma var mı? Bu arada bugün kahverengi akıntım başladı böyle olup olumlu sonuç alan var mı?Eki Görüntüle 2919236
Evet belirgin şekilde koyulaşma devam etmiş hayırlı olsun sağlıkla büyüsün 🥰
Kızlar hamileyim Allah isteyen herkeze nasip etsin inşallah.. Sonucu bugun öğrendim.
Gözün aydın canım sağlıkla büyüsün inşallah 🥰

Benim negatif inşallah tüm bekleyen güzel sonuç alır.tTeki İyi kalite diğeri biraz daha geriden gelen 3. Gün embriyosu transfer edilmiştir.Bel ,kasık ağrısı kahverengi lekelenme hepsi vardı ama olmadı…
Geçmiş olsun canım Rabbim tez vakitte hayırlısıyla sağlıkla nasip etsin inşallah 🤲🤲

Kızlar selam, malesef değerlerim güzel yükselmedi 361 olan değerim bugün 436 cıktı 2 katı olmadı. Dr dis gebelik dedi ilaçları bıraktım düşmesini bekliyorum.😭😭😭
Inşallah sizler pozitif haberler alırsınız 🎈
Geçmiş olsun canım 😓 Rabbim sabrını artırsın inşallah tez vakitte hayırlısıyla sağlıkla nasip etsin 🤲 🤲

X