2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Kuzum hiç üzülme sen benim çift embriyodu yani bide kişiden kişiye gercekten değişiyor bak bazılarında beşinci gün bile çıkıyor mesela bende çıkmadı gece yaptım gecede çıkmamıştı hiç üzülme nolur sabret biraz daha olacak inşallah❤️
Bu aradaa seni gidi seniii bi de bize yapmicam diyo dun😂😂 güya 8. Gün yapmaya karar vermistiin😬😬

söylerim ama bak vebal almam ve TAVSİYE ETMEM.ultrason probu desemmm🤣🤣🤣tansiyon aleti kadar bir şey,ana aletten kalp sesi,bağlı ahizeyi karında nemlendirici sürüp gezdiriuosın,kayıt alıyor,atım sayısı yazıyo,manyak bşi ya...250₺ civarı ben şokkkk...ev tipi...ha ben HAYATTA ALMAM...dertsiz başımı derde sokmam.(12-17 hafta netmş ses güya)

E söyle madem sen de bizim gibi meraklilara ne soruyon😂😂😂

Sizce koyulaşma var mı? Bu arada bugün kahverengi akıntım başladı böyle olup olumlu sonuç alan var mı?
20210920_122429.jpg

söylerim ama bak vebal almam ve TAVSİYE ETMEM.ultrason probu desemmm🤣🤣🤣tansiyon aleti kadar bir şey,ana aletten kalp sesi,bağlı ahizeyi karında nemlendirici sürüp gezdiriuosın,kayıt alıyor,atım sayısı yazıyo,manyak bşi ya...250₺ civarı ben şokkkk...ev tipi...ha ben HAYATTA ALMAM...dertsiz başımı derde sokmam.(12-17 hafta netmş ses güya)
Ben böyle bisey oldugunu 3-4 sene once duymustum canim ama kalkismadim almaya😂😂 o kadar da degil dedim🤣

Kızlar buda erken gebelik testi bide bununla yaptım 😍 inşallah sizleri üzmüyorumdur. Atarak sevincimi paylaşmak istedim sizlerle ama üzdüğüm birisi olursa eğer hakkını helal etsin ve arkadaşlar gercekten kişiden kişiye değişiyor ben gece yaptım dün yaptım çıkmadı sabah çıktı bise benimki çift embriyo belki ondan erken çıktı
Canım hayırlı olsun sağlıkla devam etsin inşallah maşallah 😍

ben biraz çatlağımdır,patavatsız hatta🤣🤣🤣ilk zamanlar garip gelirdi eşimin ailesine✨kayınvaldem dünya iyisidir,çok takılır,şaka yaparım,alıştı o da kaldırıyor🤣ne geldin kayganam temizliğe yardıma mı derim,yazık ilk zamanlar şaşırırdı deli mi bu diye...Nihan'a hatta piknik tüpü diyoruz biz evde🤣Allah herkesinkini bağışlasın.
Bari piknik tüpü demeseydiniz 😂😂 seninde tedavin hayırlı olsun bugun doktor günündü güzel haberlerle gel🤲

Kızlar selam, malesef değerlerim güzel yükselmedi 361 olan değerim bugün 436 cıktı 2 katı olmadı. Dr dis gebelik dedi ilaçları bıraktım düşmesini bekliyorum.😭😭😭
Inşallah sizler pozitif haberler alırsınız 🎈
Canım geçmiş olsun seninle bende üzüldüm demekki senin için su anda bu hayırlısıymış çok üzme kendini hakkında hayırlısı olsun inşallah Rabbim tez vakitte sana sağlıklı bir gebelik nasip etsin tedaviye gerek kalmadan 🌹

Internette bir sayfada bende denk geldim buna

Selam kızlar bugün Transferimin 4. Günü ara ara kasıklarımda ağrı oluyor. İnşallah tutunmuştur. Gonapeptyl iğnem var bugün yapan var mı bu iğneden transfer sonrası
Selam canım benim de transferimin 4. Günü bugün ve bende gonapepttyl yaptım az önce 🙂 benim taze transferdi 5. Gün embriyosu AA kalite. Merak ettim açıkçası bu yumurta geliştirme iğnesi transfer sonrası neden kullanılıyor? Senin bilgin var mı?

Dogrudur canim peki devami nasil olmustu? Hersey mumkun tabi cok da umutlanmadan bekliyorum artik test günümu hayirlisi. Bi de benim 4. Gün embriyosu gelisimi de yavas demisler di, sizinkisi kacinci gün du?
Benim 5.gğndü canım. Çift transferdi, teki tuttu.
Maalesef 9.haftada kalbi durdu.

X