- 3 Kasım 2017
- 4.598
- 7.860
- 35
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #2.761
Bu aradaa seni gidi seniii bi de bize yapmicam diyo dunKuzum hiç üzülme sen benim çift embriyodu yani bide kişiden kişiye gercekten değişiyor bak bazılarında beşinci gün bile çıkıyor mesela bende çıkmadı gece yaptım gecede çıkmamıştı hiç üzülme nolur sabret biraz daha olacak inşallah
E söyle madem sen de bizim gibi meraklilara ne soruyon
Ayy kuzum gercekten yapmıcaktım ama ben gece kasık agrımdan yatamadım agladım saatlerce hasta olacam sandım uyuyamadım sabah sekizde hayatta kalkmam sonra hemen test yaptımBu aradaa seni gidi seniii bi de bize yapmicam diyo dungüya 8. Gün yapmaya karar vermistiin
Ben böyle bisey oldugunu 3-4 sene once duymustum canim ama kalkismadim almayasöylerim ama bak vebal almam ve TAVSİYE ETMEM.ultrason probu desemmmtansiyon aleti kadar bir şey,ana aletten kalp sesi,bağlı ahizeyi karında nemlendirici sürüp gezdiriuosın,kayıt alıyor,atım sayısı yazıyo,manyak bşi ya...250₺ civarı ben şokkkk...ev tipi...ha ben HAYATTA ALMAM...dertsiz başımı derde sokmam.(12-17 hafta netmş ses güya)
Ay kiyamam sana ya bak tutunuyormus ondan agritiyormus annesiniAyy kuzum gercekten yapmıcaktım ama ben gece kasık agrımdan yatamadım agladım saatlerce hasta olacam sandım uyuyamadım sabah sekizde hayatta kalkmam sonra hemen test yaptım
bencedeBen böyle bisey oldugunu 3-4 sene once duymustum canim ama kalkismadim almayao kadar da degil dedim
bayağı koyulaşmış bariz yani...tutunma işaretidir genelde.Sizce koyulaşma var mı? Bu arada bugün kahverengi akıntım başladı böyle olup olumlu sonuç alan var mı?Eki Görüntüle 2919236
Canım hayırlı olsun sağlıkla devam etsin inşallah maşallahKızlar buda erken gebelik testi bide bununla yaptıminşallah sizleri üzmüyorumdur. Atarak sevincimi paylaşmak istedim sizlerle ama üzdüğüm birisi olursa eğer hakkını helal etsin ve arkadaşlar gercekten kişiden kişiye değişiyor ben gece yaptım dün yaptım çıkmadı sabah çıktı bise benimki çift embriyo belki ondan erken çıktı
Bari piknik tüpü demeseydinizben biraz çatlağımdır,patavatsız hattailk zamanlar garip gelirdi eşimin ailesine kayınvaldem dünya iyisidir,çok takılır,şaka yaparım,alıştı o da kaldırıyor ne geldin kayganam temizliğe yardıma mı derim,yazık ilk zamanlar şaşırırdı deli mi bu diye...Nihan'a hatta piknik tüpü diyoruz biz evde Allah herkesinkini bağışlasın.
Amin kuzum Allah razı olsun darısı isteyen herkese nasip olsunCanım hayırlı olsun sağlıkla devam etsin inşallah maşallah
Evet kuzum ya ama görsen kesin hasta olucam dedim benAy kiyamam sana ya bak tutunuyormus ondan agritiyormus annesini
Canım geçmiş olsun seninle bende üzüldüm demekki senin için su anda bu hayırlısıymış çok üzme kendini hakkında hayırlısı olsun inşallah Rabbim tez vakitte sana sağlıklı bir gebelik nasip etsin tedaviye gerek kalmadanKızlar selam, malesef değerlerim güzel yükselmedi 361 olan değerim bugün 436 cıktı 2 katı olmadı. Dr dis gebelik dedi ilaçları bıraktım düşmesini bekliyorum.
Inşallah sizler pozitif haberler alırsınız
Internette bir sayfada bende denk geldim bunasöylerim ama bak vebal almam ve TAVSİYE ETMEM.ultrason probu desemmmtansiyon aleti kadar bir şey,ana aletten kalp sesi,bağlı ahizeyi karında nemlendirici sürüp gezdiriuosın,kayıt alıyor,atım sayısı yazıyo,manyak bşi ya...250₺ civarı ben şokkkk...ev tipi...ha ben HAYATTA ALMAM...dertsiz başımı derde sokmam.(12-17 hafta netmş ses güya)
Benim o ağrılarım halen hafifde olsa devam ediyorEvet kuzum ya ama görsen kesin hasta olucam dedim bençok şükür ya sende hiç üzülme nolur yarını bekle bak olacak inşallah
Selam canım benim de transferimin 4. Günü bugün ve bende gonapepttyl yaptım az önceSelam kızlar bugün Transferimin 4. Günü ara ara kasıklarımda ağrı oluyor. İnşallah tutunmuştur. Gonapeptyl iğnem var bugün yapan var mı bu iğneden transfer sonrası
InsAllah canim, ben de baska test kalmadi canim almicam da, persembe kanda görürüm sonuncu artikEvet kuzum ya ama görsen kesin hasta olucam dedim bençok şükür ya sende hiç üzülme nolur yarını bekle bak olacak inşallah
Bencede canım artık test yapma kanı bekleInsAllah canim, ben de baska test kalmadi canim almicam da, persembe kanda görürüm sonuncu artik
Benim 5.gğndü canım. Çift transferdi, teki tuttu.Dogrudur canim peki devami nasil olmustu? Hersey mumkun tabi cok da umutlanmadan bekliyorum artik test günümu hayirlisi. Bi de benim 4. Gün embriyosu gelisimi de yavas demisler di, sizinkisi kacinci gün du?