-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #2.821
ultrason da bakip mi dış gebelik diyor yoksa sadece kan sonucuna göre mi.Bemim bildiğim dış gebelikte artış normalden daha fazla olur.Az yada çok artışın var bana hiç dış gebelik gibi gelmiyorKızlar selam, malesef değerlerim güzel yükselmedi 361 olan değerim bugün 436 cıktı 2 katı olmadı. Dr dis gebelik dedi ilaçları bıraktım düşmesini bekliyorum.
Inşallah sizler pozitif haberler alırsınız
Wooow harika bir deger.Hayirli olsun senin ikiz kesinleşti12.gün degerim 1015, çok şükür
Hayrlı olsn cnm 12.gün için cok iyi bir değer ikiz olması muhtemel
Öyle mi diyorsunuz kızlarWooow harika bir deger.Hayirli olsun senin ikiz kesinleşti
Yani yüksek çıkıp 1olanlarda oldu.ama geneli ikiz çıktı canım.Öyle mi diyorsunuz kızlarhala inanamıyorum ya
Hayırlı olsunKızlar hamileyim Allah isteyen herkeze nasip etsin inşallah.. Sonucu bugun öğrendim.
Bende hala inanamıyorum zaman geçmiyor hayirlisiyla yarin olsa nerdeyse ayni degerimiz bakalim benimki ikiz mi tek miÖyle mi diyorsunuz kızlarhala inanamıyorum ya
Bana 100de kac diyorsunYani yüksek çıkıp 1olanlarda oldu.ama geneli ikiz çıktı canım./70 ikizdir diyorum )) maşallahh
Değere göre öyle.gorunuyor artış oranı yüksek çünkü.İki gün önceki kanla kıyasla iki karttan ne kadar fazla artmışÖyle mi diyorsunuz kızlarhala inanamıyorum ya
Ahahah yaaa seyhoşBende hala inanamıyorum zaman geçmiyor hayirlisiyla yarin olsa nerdeyse ayni degerimiz bakalim benimki ikiz mi tek mi
Bana 100de kac diyorsun
İnşallahh canımYani yüksek çıkıp 1olanlarda oldu.ama geneli ikiz çıktı canım./70 ikizdir diyorum )) maşallahh
Ayy hadi inşallah rabbim gönlündekini hayırlısıyla nasip etsin inşallah, çift istiyorsan çift gelsin inşallahBende hala inanamıyorum zaman geçmiyor hayirlisiyla yarin olsa nerdeyse ayni degerimiz bakalim benimki ikiz mi tek mi
Bana 100de kac diyorsun
Cuma günü 304Değere göre öyle.gorunuyor artış oranı yüksek çünkü.İki gün önceki kanla kıyasla iki karttan ne kadar fazla artmış
3gün sonrakı degerım bu canım, 9.gün vermıstım oncekını bugun 12.gunum.. Kac gıbı verdın, cıkmadı yakındır herhaldeSohrab canım ne güzel çıkmış değerin 2 gün önceye göre 2 katından fazla artmış senin ikiz ihtimali gözüktü . BEnim sonucum çıkmadı daha
Olsun her türlü 12. Günün bugun ve değerin iyi.Benim 12. Gün 807 bana bile ikiz diyorlar 14. Gün 1726 benim ikiz çıkarsa senin garanti ikiz olur.iki gün sonra yine istedi mi doktorun.İnşallahh canımbakalım ne cıkıcak
Ayy hadi inşallah rabbim gönlündekini hayırlısıyla nasip etsin inşallah, çift istiyorsan çift gelsin inşallah
Cuma günü 304
Pazartesi 1015 kuzum aslında 3 gun oluyor, pazar istemedı doktor, pazartesi ver dedı
Henuz daha sonucumu görmedi attım ama, o 6 dan sonra bakarOlsun her türlü 12. Günün bugun ve değerin iyi.Benim 12. Gün 807 bana bile ikiz diyorlar 14. Gün 1726 benim ikiz çıkarsa senin garanti ikiz olur.iki gün sonra yine istedi mi doktorun.
Daha kan istemez direk kese muayenesi için gün verir cnm.1hafta -10güne görürsün inşallahHenuz daha sonucumu görmedi attım ama, o 6 dan sonra bakarbı daha kan verecek mıyım onu da bılmıyorum
Sapglıcakla devam etsin de tek veya çift Hıc farketmezikiz annesi olmak da değişik bi duygudur herhalde
Benm 12.gün 300 14.gün 800 dü 5gün sonra keseyi görmüştümHenuz daha sonucumu görmedi attım ama, o 6 dan sonra bakarbı daha kan verecek mıyım onu da bılmıyorum
Sapglıcakla devam etsin de tek veya çift Hıc farketmezikiz annesi olmak da değişik bi duygudur herhalde
Ayy İnşallahhDaha kan istemez direk kese muayenesi için gün verir cnm.1hafta -10güne görürsün inşallah
Ama tek embrıyoydu deıl mı cnmBenm 12.gün 300 14.gün 800 dü 5gün sonra keseyi görmüştüm
Çift transferdi teki tutmuştu.Ayy İnşallahh
Ama tek embrıyoydu deıl mı cnm
Senın yıne tutacak ben ınanıyorum, benım ilk transfer negatıf olunca cok korktumÇift transferdi teki tutmuştu.
Peki doktor ne yorum yaptı bu konuda?Merhaba canım ben bugün kontrole geldim ve yumurtalarımın ikis 23 ve 18 olmuş diğerleri Malesef çok büyüyememiş.