2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

bizim doğal yollardan pek şansımız yok.(ikimizde de ufarak teferek bşeyler var) normal yoldan bir defa oldu (9 yılda) o da biyokimyasaldı...bir aşılama negatif...ardından tüp Nihan...bakalımherkesin kısmeti açık olsun ha yaşım 39

Merhaba, ben de tedavi sürecine bu ay başladim. Şimdi yumurta çoğaltmak için iğne oluyorum . Ignemin 5. Gunu . Adetimin 3 günü ultrasonla 3 folikul olduğunu gördü. Sizlerde kaç folikul vardı acaba ve çoğaldı mı igeneden sonra yumurtalar

Bende korkuyorum ,kalsın diye dua ederken şimdi kendiliginden düşsün diye dua ediyorum... Dr adetle atılabilir dedi inş müdaheleye gerek kalmadan düşer.

Dogrudur canim peki devami nasil olmustu? Hersey mumkun tabi cok da umutlanmadan bekliyorum artik test günümu hayirlisi. Bi de benim 4. Gün embriyosu gelisimi de yavas demisler di, sizinkisi kacinci gün du?

Ne güzel anlatiyon kiz tup Nihan Allah bagislasin sana onu insallah bende bi tüp Ahu Hilal var ki sorma gitsin cimcimem canim hayirlisi olsun insallah güzel sonuc alirsin

Bende korkuyorum ,kalsın diye dua ederken şimdi kendiliginden düşsün diye dua ediyorum... Dr adetle atılabilir dedi inş müdaheleye gerek kalmadan düşer.
Ah canim her zaman beterin beter I oldugunu unutma ve üzülme sakin, bunda da bir hayir var demek ki, belki kalsa bile saglikli bir gelisimi olmucak ti ve daha cok uzulcektin Kim bilir.. Bir dahaki sefer kendini cok iyi hissedecegin cok mutlu olcagin saglikli bir bebis insAllah seninle olur

Amin inşallah Canım 26 sı test günüm benim ama dayanabilirmiyim bilmiyorum 2 tane 5. Gün embriyosu transfer edildi
İnşallah ikiside sımsıkı tutunur. Benim 2 embriyo çözdürmüşler ama doktor tek embriyo transfer edicez dedi. Bakalım hayırlısı. Benimde 5. Gün embriyosu ama benim test günüm 28 Eylül

Canim bak gelmiiis gözün aydiinnn bugün senin 6. Günün anca cikmis demek ki bu arada ben de yaptim sabah ilk is, senin dünkü testing gibi benim bugunku testim maalesef, bugün 7. Günüm artik cikardi ama yok maalesef
Kuzum hiç üzülme sen benim çift embriyodu yani bide kişiden kişiye gercekten değişiyor bak bazılarında beşinci gün bile çıkıyor mesela bende çıkmadı gece yaptım gecede çıkmamıştı hiç üzülme nolur sabret biraz daha olacak inşallah

Kuzum hayırlı olsun inşallah koronayıda bi an önce atlatırsın dualarım seninle hiç korkma ama bebişine. Bişi olmıcak benimde kasıklarıma agrı giriyor dünden beri onlar kese oluşturuyor annesi

Ne güzel anlatiyon kiz tup Nihan Allah bagislasin sana onu insallah bende bi tüp Ahu Hilal var ki sorma gitsin cimcimem canim hayirlisi olsun insallah güzel sonuc alirsin
ben biraz çatlağımdır,patavatsız hattailk zamanlar garip gelirdi eşimin ailesinekayınvaldem dünya iyisidir,çok takılır,şaka yaparım,alıştı o da kaldırıyorne geldin kayganam temizliğe yardıma mı derim,yazık ilk zamanlar şaşırırdı deli mi bu diye...Nihan'a hatta piknik tüpü diyoruz biz evdeAllah herkesinkini bağışlasın.

Kızlar buda erken gebelik testi bide bununla yaptım inşallah sizleri üzmüyorumdur. Atarak sevincimi paylaşmak istedim sizlerle ama üzdüğüm birisi olursa eğer hakkını helal etsin ve arkadaşlar gercekten kişiden kişiye değişiyor ben gece yaptım dün yaptım çıkmadı sabah çıktı bise benimki çift embriyo belki ondan erken çıktı

Eklentiler

• 5A917A48-2A12-465C-946D-3A1F378B481C.jpeg
    58,8 KB · Görüntüleme: 43
ya yine dadandnz bu testlere dimidoktor hanginize evde bakın dedi merak ettim Allah aşkına söyleyin...ya şu insanlara bir güvenin nolur ya...bu arada ne çıkmış piyasaya söylesem mi söylemesemmi bilemedim ama yok yazmıcam sonra kesin alırsınız iyice paranoyaya bağlarsınız...ama şok bşşey ben tesadüfi gördüm keşfette ama şaşırdım yani...söyle diyenler var mı???

Ah canim her zaman beterin beter I oldugunu unutma ve üzülme sakin, bunda da bir hayir var demek ki, belki kalsa bile saglikli bir gelisimi olmucak ti ve daha cok uzulcektin Kim bilir.. Bir dahaki sefer kendini cok iyi hissedecegin cok mutlu olcagin saglikli bir bebis insAllah seninle olur
Allah büyük canim vardir bir bildigin olsa da olmasa da.. Evet sen cok acele ettin zaten bosa uzdun kendini..

E söyle madem sen de bizim gibi meraklilara ne soruyon

Amin kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…