- 12 Nisan 2019
- 24.110
- 38.301
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #2.701
Canım ben varım 30 ağustosta transfer oldumKızlar 1 eylüle yakın tarihlerde transfer olup pozitif olanlar var mı acaba..
cevap bende net HAYIR.Kızlar bir şey sormak istiyorum ya tamam hani herkeste belirti olmaz ama bir şey yaşayıp evet ben hamileyim diye içinize doğan bir belirti oldu mu pekisadece meraktan soruyorum
Benim ilk 7 gün hiç nir şey olmadı. Sonra 8. Gün akşamı ciddi sancı ve lekelenmem oldu. Korktum hatta tutmadı diye. Ama çok şükür hamileyim.Kızlar bir şey sormak istiyorum ya tamam hani herkeste belirti olmaz ama bir şey yaşayıp evet ben hamileyim diye içinize doğan bir belirti oldu mu pekisadece meraktan soruyorum
cevap bende net HAYIR.
Benim ilk 7 gün hiç nir şey olmadı. Sonra 8. Gün akşamı ciddi sancı ve lekelenmem oldu. Korktum hatta tutmadı diye. Ama çok şükür hamileyim.
MerhabalarKaçıncı denemeniz ?
Kaçıncı gün embriyosu transfer olacaksınız ?
Nelere dikkat ediyorsunuz ?
Listeye eklememi isteyen olursa bu mesajı alıntılayıp transfer zamanını+yaşını ve kaçıncı denemesi olduğunu yazabilir. Ona göre tabloya ekleme yaparım. Hepimizin pozitif haberler aldığı ve evlatlarımızı sağ salim kucağımıza aldığı bir topik olması dileğiyle
�
Anne Adı Yaşı Deneme Sayısı Transfer Tarihi Sonuç Ssevincli 31 Yaş 2. Deneme 30 Ağustos (Çift Embriyo) Pozitif @Elifff60 33 Yaş 1. Deneme 31 Ağustos Pozitif @Sinemsnm 33 Yaş 2. Deneme 1 Eylül Pozitif @Nefes0858 36 Yaş 1. Deneme 1 Eylül (Çift Embriyo ) Pozitif @KelebekkB 28 Yaş 1. Deneme 1 Eylül Pozitif @Nureella 30 Yaş 1. Deneme 2 Eylül Pozitif @Prenseshayali 36 Yaş 4. Deneme 2 Eylül Pozitif I iklime_06 35 Yaş 3. Deneme 3 Eylül (Çift Embriyo) Pozitif @Bulutumsu7 26 Yaş 1. Deneme 3 Eylül (5. Gün Çift Embriyo) @Lady Isabella 38 Yaş 3. Deneme 4 Eylül ( 3 Embriyo) @ddmv 35 Yaş 1. Deneme 6 Eylül (Çift Embriyo) Sohrab 32 Yaş 2. Deneme 8 Eylül (5. Gün Çift embriyo) Pozitif @Sunus 25 Yaş 1. Deneme 8 Eylül @Hurremmsultann 25 Yaş 2. Deneme Eylül (5. Gün) Pozitif @fartug 30 Yaş 1.Deneme Eylül Pozitif @Brarmn11 3. Deneme Eylül mertugce35 32 Yaş 4. Deneme 13 Eylül (4. Gün) N nurt56373 21 Yaş 1. Deneme 14 Eylül(5.Gün Çift Embriyo) B birrgaripp 27 Yaş 1. Deneme 15 Eylül (Çift Embriyo) @LadyNurr 25 Yaş 2. Deneme Eylül (Çift Embriyo) @akrepprof 43 Yaş 1. Deneme Eylül @ozlemgundogdu 39 Yaş 5. Deneme 20 Eylül @Sandra86 35 Yaş 1. Deneme 27-29 Eylül (5.Gün Embriyosu) @MasaL-28 27 Yaş 3. Deneme 30 Eylül @halleyyy 36 Yaş 2. Deneme Ekim (Çift Embriyo) Catlak-kurabiye 30 Yaş 1. Deneme Ekim @Cilekkokusuu 28 Yaş 3. Deneme Ekim (Çift Embriyo) @Hayyal 35 Yaş 6. Deneme Ekim @orkide611 26 Yaş 2. Deneme Ekim @Burcu2614 29 Yaş 1. Deneme Ekim @tupaaaaa 32 Yaş 2. Deneme Ekim @derya2526 26 Yaş 1. Deneme Ekim @Dxtr 29 Yaş 1. Deneme Ekim (5. Gün Embriyosu) @Niloya444 24 Yaş 1. Deneme Ekim (Çift Embriyo) @seta_90 30 Yaş 2. Deneme Ekim @Tureed 33 Yaş 1. Deneme Ekim @Ilaymilya 30 Yaş 7. Deneme Ekim @Mucizelereinanin55 29 Yaş 3. Deneme Ekim @venusvenus88 33 Yaş 1. Deneme Ekim
Blasta göre yapmıştım bir gün oynuyor.Doktorum adete göre olacak dediği için öyle devam ediyorum.Kızlar son adet tarıhıne göre gebelık haftası hesaplama ile tüp bebek embrıyo transferine göre hesaplama arasında 2 gün degsıyor.. Sızın de oyle mı cıkıyor.?
"Tüp Bebek Gebelik Hesaplama - HESAPLAMA.NET" Tüp Bebek Gebelik Hesaplama - HESAPLAMA.NET
Ama embriyo tarihi yapınca evet iki gün oynuyorKızlar son adet tarıhıne göre gebelık haftası hesaplama ile tüp bebek embrıyo transferine göre hesaplama arasında 2 gün degsıyor.. Sızın de oyle mı cıkıyor.?
"Tüp Bebek Gebelik Hesaplama - HESAPLAMA.NET" Tüp Bebek Gebelik Hesaplama - HESAPLAMA.NET
Teşekkür ederim cevap için canımAma embriyo tarihi yapınca evet iki gün oynuyor
Rica ederim canımTeşekkür ederim cevap için canım
Merhaba canım hoş geldin tabi ki eklerim. Sağlıkla sıhhatle tutunsun inşallah sana. Yaş kaçtı peki tabloya eklicem yaMerhabalarbenim ilk denememden 2 yaşında bir kızım oldu. Şimdi 1 Ekim'de Allah'ın izniyle dondurulmuş olanlardan bir bebeğimi daha alicam inşallah hayırlı ve sağlıklı bir şekilde sımsıkı tutunur bana
5.gun embriyosu olacak. Ama kızımdan dolayı hiç birşeye dikkat edemiyorum malesef kibeni de ekler misin listeye..?
Merhaba canım sağlıkla ilerlesin bebişin. Değerler binin üzerine çıkınca kese görünüyor diye biliyorumMerhabalar, benim de ikinci transferim. iki embriyo transferi oldu. 8. Gün değerim 144 idi 10. Gün 290 idi. Cuma kese için kontrole git dediler. Şu an 4+2 deyim. Görünür mü sizce ikiz olma ihtimali var mı?
Bende de ayni durum var, ben de seninle ayni seyi düsündüm canimMerhaba canım hoş geldin tabi ki eklerim. Sağlıkla sıhhatle tutunsun inşallah sana. Yaş kaçtı peki tabloya eklicem ya
Bide bir şey sorcam. Şimdi bu dondurulmuş embriyonuz ilk denemenizden mi kaldı. Yani Bi nevi kızınızın ikizi olacak öyleyse
Hadi gözün aydın canım Rabbim saglikla devamını getirsinKızlar mutluluktan ağlıcam şu an Rabbim hepinizee bu duyguyu yaşatsın kesin değil evet ama ben dondurulmuş embriyo transferi oldum ve iki gndür testim bomboştu