2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Kızlar bir şey sormak istiyorum ya tamam hani herkeste belirti olmaz ama bir şey yaşayıp evet ben hamileyim diye içinize doğan bir belirti oldu mu peki sadece meraktan soruyorum
Benim ilk 7 gün hiç nir şey olmadı. Sonra 8. Gün akşamı ciddi sancı ve lekelenmem oldu. Korktum hatta tutmadı diye. Ama çok şükür hamileyim.

Merhabalar benim ilk denememden 2 yaşında bir kızım oldu. Şimdi 1 Ekim'de Allah'ın izniyle dondurulmuş olanlardan bir bebeğimi daha alicam inşallah hayırlı ve sağlıklı bir şekilde sımsıkı tutunur bana
5.gun embriyosu olacak. Ama kızımdan dolayı hiç birşeye dikkat edemiyorum malesef ki beni de ekler misin listeye..?

Blasta göre yapmıştım bir gün oynuyor.Doktorum adete göre olacak dediği için öyle devam ediyorum.

Merhaba canım hoş geldin tabi ki eklerim. Sağlıkla sıhhatle tutunsun inşallah sana. Yaş kaçtı peki tabloya eklicem ya
Bide bir şey sorcam. Şimdi bu dondurulmuş embriyonuz ilk denemenizden mi kaldı. Yani Bi nevi kızınızın ikizi olacak öyleyse

Merhabalar, benim de ikinci transferim. iki embriyo transferi oldu. 8. Gün değerim 144 idi 10. Gün 290 idi. Cuma kese için kontrole git dediler. Şu an 4+2 deyim. Görünür mü sizce ikiz olma ihtimali var mı?
Merhaba canım sağlıkla ilerlesin bebişin. Değerler binin üzerine çıkınca kese görünüyor diye biliyorum

Bende de ayni durum var, ben de seninle ayni seyi düsündüm canim ayni zamana ait embriyo lar, ikizi mi olcak dedim icimden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…