2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Kızlar mutluluktan ağlıcam şu an Rabbim hepinizee bu duyguyu yaşatsın kesin değil evet ama ben dondurulmuş embriyo transferi oldum ve iki gndür testim bomboştu
Canim bak gelmiiis😍😍 gözün aydiinnn bugün senin 6. Günün anca cikmis demek ki😬 bu arada ben de yaptim sabah ilk is, senin dünkü testing gibi benim bugunku testim maalesef, bugün 7. Günüm artik cikardi ama yok maalesef

Son düzenleme:
Dörduncu beşimci gün test yaptım biliyorsunuz boştu bugun altıncı gün bakın
Tebrikler canim benim Rabbim tamamina erdirsin. Benim de 6. günde çıkmıştı.Corona yüzünden ben birsey hissedemedim dün çok ağrılaştım. Tat koku hep gitti.Allah hakkımızda hayırlısını versin. Benim kasikalrda 1 2 dakika süren ağrılar olmaya başladı ama coronadan mi oluyorbilemedim. Birde göğüslerimde mavi mavi damar görünmeye başladı.

Canim bak gelmiiis😍😍 gözün aydiinnn bugün senin 6. Günün anca cikmis demek ki😬 bu arada ben de yaptim sabah ilk is, senin dünkü testing gibi benim bugunku testim maalesef, bugün 7. Günüm artik cikardim ama yok maalesef
Bir de ben erken gebelik testi yaptim olsa artik cikardi diye düsünüyorum silik bile yok 😔😔😔

Daha önceki gruptan sizi hatırlıyorum haziran temmuz grubu muydu
Doktora muayane ye gidiyorsunuz dmi direk hemen tüp bebeğe mi başlayacaksınız
Evet canım haziran temmuzda birlikteydik benim sonuç negatif oldu tekrar tedavi için gidiyoruz sıfırdanbaşlıyoruz yine şimdi yoldayız bakalım doktor ne diycek 🤗😍bugün iğnelere başlarız insallah🤗

Selam kızlar bugün Transferimin 4. Günü ara ara kasıklarımda ağrı oluyor. İnşallah tutunmuştur. Gonapeptyl iğnem var bugün yapan var mı bu iğneden transfer sonrası
Selamlar ,benimde 4. Günün inşallah güzel haberler alırız🙏🏻🙏🏻.kasık ağrısı regl olacak gibi değilmi?birde bende bel ağrısıda var 2. Günden beri inşallah tutunma belirtisidir diyelim

merhaba, ben de tedaviye cuma günü başladım. İlk denemem. aynı şekilde yumurtaların boyutunda asimetri mevcut ve benim de toplam 6 yumurta var. Salı kontrole gideceğim; merak ediyorum ben de süreci nasıl etkileyecek? Benzer durum yaşayan bilgi verirse sevinirim.
Merhaba canım ben bugün kontrole geldim ve yumurtalarımın ikis 23 ve 18 olmuş diğerleri Malesef çok büyüyememiş.

Canim bak gelmiiis😍😍 gözün aydiinnn bugün senin 6. Günün anca cikmis demek ki😬 bu arada ben de yaptim sabah ilk is, senin dünkü testing gibi benim bugunku testim maalesef, bugün 7. Günüm artik cikardi ama yok maalesef
Benim ilk transferimde 7.gün tek çizgi, 9.gün silik çift çizgiydi. Kan verdim o gün, 40 civarı bi değer çıkmıştı.
Forumda okuduğumda 12.güne kadar idrarda bir şey görmeyenler, kan testinde pozitifi öğrenenler çoktu.
Bence ilaçlarınıza devam edip kan testini bekleyin, hiç belli olmaz.

Selamlar ,benimde 4. Günün inşallah güzel haberler alırız🙏🏻🙏🏻.kasık ağrısı regl olacak gibi değilmi?birde bende bel ağrısıda var 2. Günden beri inşallah tutunma belirtisidir diyelim
Aynıları bende de var canım. Test günün ne zaman kaçıncı gün embriyosu. İnşallah beklediğimiz güzel haberleri alırız.

Hayırlı olsun tedavin canım. Allah emeklerini boşa çıkarmasın inşallah
çok takılmıuoruz bu sefer.aslında daha çok kızımız için...çok hırçın zaptı zor bir çocuk sağolsun,bir ümit acaba hayatı paylaşması için bir kardeş olsa mı dedik,esasen ikinci defa bir daha yapmayız demiştik eşimle ama meğer süresi de dolmuş,imha edilecek de denince bi bakalım mı olduk...fazla anlam yüklememeye çalışıyoruz,sonra üzüntüsü olmasın diye pskolojk önlem.yani hesapta negatif dahi olsa hayatımıza devam diye anlaştık🤷bakalım...ne test aldım,ne dikkat ettim akışında...

Kızlar selam, malesef değerlerim güzel yükselmedi 361 olan değerim bugün 436 cıktı 2 katı olmadı. Dr dis gebelik dedi ilaçları bıraktım düşmesini bekliyorum.😭😭😭
Inşallah sizler pozitif haberler alırsınız 🎈
Canım geçmiş olsun. Aslında artışın iyi olmadığını ve ağırlarının olduğunu söylediğinde aklıma gelmişti çünkü bende yaşadım ve maalesef iç kanamayla öğrenmiştik. Bir tüpüm alınmıştı. Ben umudunu kırmamak için bir şey demedim ama çok geçmiş olsun Acil şifalar diliyorum🤲🏻

X