2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Kızlar bir şey sormak istiyorum ya tamam hani herkeste belirti olmaz ama bir şey yaşayıp evet ben hamileyim diye içinize doğan bir belirti oldu mu peki 😊 sadece meraktan soruyorum 😊
Benim ilk 7 gün hiç nir şey olmadı. Sonra 8. Gün akşamı ciddi sancı ve lekelenmem oldu. Korktum hatta tutmadı diye. Ama çok şükür hamileyim.

Kaçıncı denemeniz ?

Kaçıncı gün embriyosu transfer olacaksınız ?

Nelere dikkat ediyorsunuz ?

🌺🌺🌺Listeye eklememi isteyen olursa bu mesajı alıntılayıp transfer zamanını+yaşını ve kaçıncı denemesi olduğunu yazabilir. Ona göre tabloya ekleme yaparım. Hepimizin pozitif haberler aldığı ve evlatlarımızı sağ salim kucağımıza aldığı bir topik olması dileğiyle 🥰🥰🐣🐣:nazar::nazar::nazar:

Anne AdıYaşıDeneme SayısıTransfer TarihiSonuç
Ssevincli Ssevincli 31 Yaş2. Deneme30 Ağustos (Çift Embriyo)Pozitif:anneadayı:
@Elifff6033 Yaş1. Deneme31 AğustosPozitif :anneadayı:
@Sinemsnm33 Yaş2. Deneme1 EylülPozitif:anneadayı:
@Nefes085836 Yaş1. Deneme1 Eylül (Çift Embriyo )Pozitif:anneadayı:
@KelebekkB28 Yaş1. Deneme1 EylülPozitif :anneadayı:
@Nureella30 Yaş1. Deneme2 EylülPozitif:anneadayı:
@Prenseshayali36 Yaş4. Deneme2 EylülPozitif :anneadayı:
I iklime_06 35 Yaş3. Deneme3 Eylül (Çift Embriyo)Pozitif:anneadayı:
@Bulutumsu726 Yaş1. Deneme3 Eylül (5. Gün Çift Embriyo)💔
@Lady Isabella38 Yaş3. Deneme4 Eylül ( 3 Embriyo)💔
@ddmv35 Yaş1. Deneme6 Eylül (Çift Embriyo)💔
Sohrab Sohrab 32 Yaş2. Deneme8 Eylül (5. Gün Çift embriyo)Pozitif:anneadayı:
@Sunus25 Yaş1. Deneme8 Eylül
@Hurremmsultann25 Yaş2. DenemeEylül (5. Gün)Pozitif:anneadayı:
@fartug30 Yaş1.DenemeEylülPozitif
:anneadayı:
@Brarmn113. DenemeEylül
mertugce35 mertugce35 32 Yaş4. Deneme13 Eylül (4. Gün)
N nurt56373 21 Yaş1. Deneme14 Eylül(5.Gün Çift Embriyo)
B birrgaripp 27 Yaş1. Deneme15 Eylül (Çift Embriyo)
@LadyNurr25 Yaş2. DenemeEylül (Çift Embriyo)
@akrepprof43 Yaş1. DenemeEylül
@ozlemgundogdu39 Yaş5. Deneme20 Eylül
@Sandra8635 Yaş1. Deneme27-29 Eylül (5.Gün Embriyosu)
@MasaL-2827 Yaş3. Deneme30 Eylül
@halleyyy36 Yaş2. DenemeEkim (Çift Embriyo)
Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye 30 Yaş1. DenemeEkim
@Cilekkokusuu28 Yaş3. DenemeEkim (Çift Embriyo)
@Hayyal35 Yaş6. DenemeEkim
@orkide61126 Yaş2. DenemeEkim
@Burcu261429 Yaş1. DenemeEkim
@tupaaaaa32 Yaş2. DenemeEkim
@derya252626 Yaş1. DenemeEkim
@Dxtr29 Yaş1. DenemeEkim (5. Gün Embriyosu)
@Niloya44424 Yaş1. DenemeEkim (Çift Embriyo)
@seta_9030 Yaş2. DenemeEkim
@Tureed33 Yaş1. DenemeEkim
@Ilaymilya30 Yaş7. DenemeEkim
@Mucizelereinanin5529 Yaş3. DenemeEkim
@venusvenus8833 Yaş1. DenemeEkim
Merhabalar 🙋🏻‍♀️ benim ilk denememden 2 yaşında bir kızım oldu. Şimdi 1 Ekim'de Allah'ın izniyle dondurulmuş olanlardan bir bebeğimi daha alicam inşallah hayırlı ve sağlıklı bir şekilde sımsıkı tutunur bana 🥰
5.gun embriyosu olacak. Ama kızımdan dolayı hiç birşeye dikkat edemiyorum malesef ki🙈 beni de ekler misin listeye..?

Kızlar son adet tarıhıne göre gebelık haftası hesaplama ile tüp bebek embrıyo transferine göre hesaplama arasında 2 gün degsıyor.. Sızın de oyle mı cıkıyor.?

"Tüp Bebek Gebelik Hesaplama - HESAPLAMA.NET" Tüp Bebek Gebelik Hesaplama - HESAPLAMA.NET
Blasta göre yapmıştım bir gün oynuyor.Doktorum adete göre olacak dediği için öyle devam ediyorum.

Merhabalar 🙋🏻‍♀️ benim ilk denememden 2 yaşında bir kızım oldu. Şimdi 1 Ekim'de Allah'ın izniyle dondurulmuş olanlardan bir bebeğimi daha alicam inşallah hayırlı ve sağlıklı bir şekilde sımsıkı tutunur bana 🥰
5.gun embriyosu olacak. Ama kızımdan dolayı hiç birşeye dikkat edemiyorum malesef ki🙈 beni de ekler misin listeye..?
Merhaba canım hoş geldin tabi ki eklerim. Sağlıkla sıhhatle tutunsun inşallah sana. Yaş kaçtı peki tabloya eklicem ya🥰
Bide bir şey sorcam. Şimdi bu dondurulmuş embriyonuz ilk denemenizden mi kaldı. Yani Bi nevi kızınızın ikizi olacak öyleyse 😍

Merhabalar, benim de ikinci transferim. iki embriyo transferi oldu. 8. Gün değerim 144 idi 10. Gün 290 idi. Cuma kese için kontrole git dediler. Şu an 4+2 deyim. Görünür mü sizce ikiz olma ihtimali var mı?
Merhaba canım sağlıkla ilerlesin bebişin. Değerler binin üzerine çıkınca kese görünüyor diye biliyorum🥰

Merhaba canım hoş geldin tabi ki eklerim. Sağlıkla sıhhatle tutunsun inşallah sana. Yaş kaçtı peki tabloya eklicem ya🥰
Bide bir şey sorcam. Şimdi bu dondurulmuş embriyonuz ilk denemenizden mi kaldı. Yani Bi nevi kızınızın ikizi olacak öyleyse 😍
Bende de ayni durum var, ben de seninle ayni seyi düsündüm canim🤗 ayni zamana ait embriyo lar, ikizi mi olcak dedim icimden😇

X