2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Ayy Allah razı olsun canım benim 😍 evet her yer kornişon. Bende pazarcının oyununa geldim. Öne koymuş küçükleri aldım eve Bi geldim içinde büyükler daha çoğunlukla 🤣🤣 klasik pazarcı oyunu 😬
Kız onu bize hep yapıyorlardı😅eşim pür dikkat izliyor artık, bikere domates almıstım ön taraflar pırıl pırıl eve bı geldık hepsi çatlak 😡
Bu arada acayıp biber yiyiyorum ya, bi zararı olmaz deıl mı

Kız onu bize hep yapıyorlardı😅eşim pür dikkat izliyor artık, bikere domates almıstım ön taraflar pırıl pırıl eve bı geldık hepsi çatlak 😡
Acı değilse faydası vardır.bi zararı yokta mide yanmasına neden olur acı yiyorsan

Hayirli aksamlar canim🤗 valla gercekten tebrikler ne güzel sabretmek, Ben normalde o kadar sabirli bir insanimdir ki cevremdeki insanlarla karsi, ya da yasadiklarimda.. Ama bu konuda bir türlü sabredemiyorum aklim hep o cekmecedeki testte😂 ama yoook bu sefer 8. Günü beklicem
Bencede bekle canım erkenden strese sokuyorsunuz kendinizi en güzeli eve test almamak 😊

Hayırlı akşamlar canım benim severim senin cümlelerini 😍😍 bende onu diyordum valla 😍
Ben yine adet beklemece🤣 ama halimden memnunum turşumu da kurdum aradan çıkardım 🤣
Bende seni severim😍 oh oh mis ellerine sağlık canım turşu çok severim🤭🤭 inşallah bu gecikmen başka bişeyin habercisidir🙈🙈

PlutonMerkez PlutonMerkez de yazmış acı değilse bir sıkıntı olmaz galiba canım yine de Google amcama Bi sorayım🤣
Evet bende pazarcının arkasından dolanıp geri geliyordum ama bu defa aceleye geldi🤣🤣

Bende seni severim😍 oh oh mis ellerine sağlık canım turşu çok severim🤭🤭 inşallah bu gecikmen başka bişeyin habercisidir🙈🙈
Ayy yok kız malum histeroskopi sonrası yasak vardı🤣 benim yumurtlama dönmemi o ara geçti. Sonra bide eşim grip oldu derken. Kankalık bozulmadı🤭🤭

Kese için ne zaman gideceksin canım.. Hayırlısı olsun sağlıkla dünyaya gelsin inşallah 😘
Amin canım Allah razı olsun ☺️ Doktorum kese için bir şey demedi 10+14 gün sonra kalp atışı için ultrasona gir dedi.Takibim bulunduğum ilde başka doktor tarafından devam edecek.Topik de bir arkadaş var 4+5 olmuş bugün salı günü gidecekmiş onu bekliyorum ben de 4+6 yım onun kese görünürse hafta sonu giderim diye düşünüyorum.Yine burda olan arkadaşlar var 25 inde cuma gidecekler açıkçası onları bekliyorum gidip eli boş dönmek istemiyorum.

Amin canım Allah razı olsun ☺️ Doktorum kese için bir şey demedi 10+14 gün sonra kalp atışı için ultrasona gir dedi.Takibim bulunduğum ilde başka doktor tarafından devam edecek.Topik de bir arkadaş var 4+5 olmuş bugün salı günü gidecekmiş onu bekliyorum ben de 4+6 yım onun kese görünürse hafta sonu giderim diye düşünüyorum.Yine burda olan arkadaşlar var 25 inde cuma gidecekler açıkçası onları bekliyorum gidip eli boş dönmek istemiyorum.
Valla ben de dayanamadım çarşamba gününe randevu aldım.. Yani uygulamaya bakarsak benim 5+3 diyo.. Çarşambaya da var baya 😂

X