2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Var tabi ki canim masallah kacinci gün embriyosuydu canim? Hayirli ugurku olsun insallah
Teşekkür ederim 5.gün embriyosuydu bu ikinci denemem geçenki dondurulmuş transferdi 9.günde beta 19 çıktı ama düştü kimyasalla sonuçlandı onda idrar testi yapmamıştım şimdi korkuyorum gene kimyasalla sonuçlanır mı diye sevinemiyorum.

Aykut eniste, Film demi canim sanki duydum gibi ama
Oldu mu acaba gerçekten inanamıyorum da ben hala bu da 8.gün testim bugün 9.gündeyim pazar diye test alamadım pazartesi tekrarlıcam çarşambada kan testi günüm..

Son düzenleme:
Hayırlı akşamlar kızlar nasılsınız teste pozitif görenler gözünüz aydın hayırlı olsun Rabbim sağlıkla devamını nasip etsin günü daha gelmeden test yapan arkadaşlar biraz sabır edin erkenden yapıp moralinizi bozmayın ben tam 12 gün test yapmadım kandan öğrendim ayrıca belirtiyede takılmayın herkesde belirti olucak diye bisey yok herkesin bünyesi farklı

Hayirli aksamlar canim valla gercekten tebrikler ne güzel sabretmek, Ben normalde o kadar sabirli bir insanimdir ki cevremdeki insanlarla karsi, ya da yasadiklarimda.. Ama bu konuda bir türlü sabredemiyorum aklim hep o cekmecedeki testte ama yoook bu sefer 8. Günü beklicem

Hayırlı akşamlar canım benim severim senin cümlelerini bende onu diyordum valla
Ben yine adet beklemece ama halimden memnunum turşumu da kurdum aradan çıkardım

Bugun biz de pazara gittik her yer kornişon, içim gitti ama alamadık tabıkı afiyetle yiyin inşallah
Ayy Allah razı olsun canım benim evet her yer kornişon. Bende pazarcının oyununa geldim. Öne koymuş küçükleri aldım eve Bi geldim içinde büyükler daha çoğunlukla klasik pazarcı oyunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…