- 16 Nisan 2017
- 36
- 32
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #2.661
Teşekkür ederim 5.gün embriyosuydu bu ikinci denemem geçenki dondurulmuş transferdi 9.günde beta 19 çıktı ama düştü kimyasalla sonuçlandı onda idrar testi yapmamıştım şimdi korkuyorum gene kimyasalla sonuçlanır mı diye sevinemiyorum.Var tabi ki canim masallahkacinci gün embriyosuydu canim? Hayirli ugurku olsun insallah
Hımm bakimvalla öyle diyince aklıma sadece Aykut enişte geldi çok güzeldi o
İnşallah güzel haberlerle gelcen canımsende izleyebilirsin bak Aykut enişteyi
Oo maşallah hadi gözün aydın sağlıkla büyüsün
Oldu mu acaba gerçekten inanamıyorum da ben halaAykut eniste, Film demi canim sanki duydum gibi ama
Kız ben tutuyorum kızı test yapma diye sende ha bire aklına sokuyorsun. Sonra boş yere erkenden strese giriyor. Hele Bi durun yaf
Çok güzel çıkmış kuzum hayırlı olsun 2 gün sonra tekrar yapKızlar merhaba, 2 tane 5. Gün embriyosu transfer edilmişti. 10. Gün beta hcg 259 sizce nasıl? Pazar günü olduğundan doktorla konuşamadım.
İlk sayfadaki listede birçok kişi var cnmKızlar 1 eylüle yakın tarihlerde transfer olup pozitif olanlar var mı acaba..
İlk sayfaya bakabılırsın canım, ordan etıket yap arkadslaraKızlar 1 eylüle yakın tarihlerde transfer olup pozitif olanlar var mı acaba..
Yarın kan günün demi cnm 2.kanİlk sayfaya bakabılırsın canım, ordan etıket yap arkadslara
Evet canım çok gecikti ama geldi şükürAyy kiz çok gecikmiş insalalh eğer olacaksam normalden tez vakitte gelir benimkisi
Aa tamam hiç aklıma gelmediİlk sayfaya bakabılırsın canım, ordan etıket yap arkadslara
Evet canım, yarın 4bucuk gıbı verırım Allah izin verirseYarın kan günün demi cnm 2.kan
Hayirli aksamlar canimHayırlı akşamlar kızlar nasılsınızteste pozitif görenler gözünüz aydın hayırlı olsun Rabbim sağlıkla devamını nasip etsin günü daha gelmeden test yapan arkadaşlar biraz sabır edin erkenden yapıp moralinizi bozmayın ben tam 12 gün test yapmadım kandan öğrendim ayrıca belirtiyede takılmayın herkesde belirti olucak diye bisey yok herkesin bünyesi farklı
Aynen canım filmin adı. Çok eğlenceli ya pişman olmazsınAykut eniste, Film demi canim sanki duydum gibi ama
Oo maşallah canım gözün aydın sağlıkla büyüsün inşallahKızlar merhaba, 2 tane 5. Gün embriyosu transfer edilmişti. 10. Gün beta hcg 259 sizce nasıl? Pazar günü olduğundan doktorla konuşamadım.
Hayırlı akşamlar canım benim severim senin cümleleriniHayırlı akşamlar kızlar nasılsınızteste pozitif görenler gözünüz aydın hayırlı olsun Rabbim sağlıkla devamını nasip etsin günü daha gelmeden test yapan arkadaşlar biraz sabır edin erkenden yapıp moralinizi bozmayın ben tam 12 gün test yapmadım kandan öğrendim ayrıca belirtiyede takılmayın herkesde belirti olucak diye bisey yok herkesin bünyesi farklı
Bugun biz de pazara gittik her yer kornişon, içim gitti ama alamadık tabıkıHayırlı akşamlar canım benim severim senin cümlelerinibende onu diyordum valla
Ben yine adet beklemeceama halimden memnunum turşumu da kurdum aradan çıkardım
İştee buu. Sen yaparsınBende 8.güne kadar beklemeye karar aldımkendimi tutucam çarşamba yapacam inşallah
Ayy Allah razı olsun canım benimBugun biz de pazara gittik her yer kornişon, içim gitti ama alamadık tabıkıafiyetle yiyin inşallah