- 12 Nisan 2019
- 24.110
- 38.301
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #2.681
Kız onu bize hep yapıyorlardıAyy Allah razı olsun canım benimevet her yer kornişon. Bende pazarcının oyununa geldim. Öne koymuş küçükleri aldım eve Bi geldim içinde büyükler daha çoğunlukla klasik pazarcı oyunu
Acı değilse faydası vardır.bi zararı yokta mide yanmasına neden olur acı yiyorsanKız onu bize hep yapıyorlardıeşim pür dikkat izliyor artık, bikere domates almıstım ön taraflar pırıl pırıl eve bı geldık hepsi çatlak
Bu arada acayıp biber yiyiyorum ya, bi zararı olmaz deıl mı
Yok yok tatlı kıl biber.. Acıyla hiç ama hiç aram yokturAcı değilse faydası vardır.bi zararı yokta mide yanmasına neden olur acı yiyorsan
E bol bol c vitamini var içinde ye tabi afiet olsunYok yok tatlı kıl biber.. Acıyla hiç ama hiç aram yoktur
Bencede bekle canım erkenden strese sokuyorsunuz kendinizi en güzeli eve test almamakHayirli aksamlar canimvalla gercekten tebrikler ne güzel sabretmek, Ben normalde o kadar sabirli bir insanimdir ki cevremdeki insanlarla karsi, ya da yasadiklarimda.. Ama bu konuda bir türlü sabredemiyorum aklim hep o cekmecedeki testte ama yoook bu sefer 8. Günü beklicem
O zaman vakti geçene kadar yemeye devamE bol bol c vitamini var içinde ye tabi afiet olsun
Bende seni severimHayırlı akşamlar canım benim severim senin cümlelerinibende onu diyordum valla
Ben yine adet beklemeceama halimden memnunum turşumu da kurdum aradan çıkardım
Kız onu bize hep yapıyorlardıeşim pür dikkat izliyor artık, bikere domates almıstım ön taraflar pırıl pırıl eve bı geldık hepsi çatlak
Bu arada acayıp biber yiyiyorum ya, bi zararı olmaz deıl mı
Ayy yok kız malum histeroskopi sonrası yasak vardıBende seni severimoh oh mis ellerine sağlık canım turşu çok severim inşallah bu gecikmen başka bişeyin habercisidir
Kızlar 1 eylüle yakın tarihlerde transfer olup pozitif olanlar var mı acaba..
Aman boşver, Rabbimin adaleti şaşmaz diyorum ben hep..PlutonMerkez de yazmış acı değilse bir sıkıntı olmaz galiba canım yine de Google amcama Bi sorayım
Evet bende pazarcının arkasından dolanıp geri geliyordum ama bu defa aceleye geldi
Kese için ne zaman gideceksin canım.. Hayırlısı olsun sağlıkla dünyaya gelsin inşallah3 Eylül de transfer yapıldı şükür pozitif çıktı.
Aynen öyle canımAman boşver, Rabbimin adaleti şaşmaz diyorum ben hep..
Valla meyve gibi oldu bızım evde eşim de yiyor ben kadarAynen öyle canımbu arada biberle ilgili bişey demiyor Google amca da
Amin canım Allah razı olsunKese için ne zaman gideceksin canım.. Hayırlısı olsun sağlıkla dünyaya gelsin inşallah
Valla ben de dayanamadım çarşamba gününe randevu aldım.. Yani uygulamaya bakarsak benim 5+3 diyo.. Çarşambaya da var bayaAmin canım Allah razı olsunDoktorum kese için bir şey demedi 10+14 gün sonra kalp atışı için ultrasona gir dedi.Takibim bulunduğum ilde başka doktor tarafından devam edecek.Topik de bir arkadaş var 4+5 olmuş bugün salı günü gidecekmiş onu bekliyorum ben de 4+6 yım onun kese görünürse hafta sonu giderim diye düşünüyorum.Yine burda olan arkadaşlar var 25 inde cuma gidecekler açıkçası onları bekliyorum gidip eli boş dönmek istemiyorum.
5+6 olursun o zaman Çarşamba ya rahat görünür kese senin.Ben de o civarı düşünüyorum zaten yarın 5 olurum hafta sonuna giderim nasipseValla ben de dayanamadım çarşamba gününe randevu aldım.. Yani uygulamaya bakarsak benim 5+3 diyo.. Çarşambaya da var baya
Daha önceki gruptan sizi hatırlıyorum haziran temmuz grubu muyduEvet canım çok gecikti ama geldi şüküryarın sabah merkeze gidiyoruz