- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #2.641
Canımm sende belirti olmuşnuydu bugun beşinci gün ama hiç belirti yok bendeBen de yarın verıcem bakalım nasıl cıkıcak haberleselim yıne
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canımm sende belirti olmuşnuydu bugun beşinci gün ama hiç belirti yok bendeBen de yarın verıcem bakalım nasıl cıkıcak haberleselim yıne
Sürekli aklım orda nide belirtide yok hiç korkuyorum ondanValla aynen öyle keyifle geçirmen gereken günleri kendi kendine evhamla geçirdin. Aklına getirme testleri unut gitsin
Valla ya zor tuttuk zaten sanki bne farkliyim hahahhaKız ben tutuyorum kızı test yapma diye sende ha bire aklına sokuyorsun. Sonra boş yere erkenden strese giriyor. Hele Bi durun yaf
Canım gözünü seveyim yapma daha 5 gün olmuş ne belirtisi. Ama bak bu şekilde stres yapman senin için daha zararlı. Bu süreçte stresten uzak durmamız lazım. Test yap diyenlere de bakma sen. Herkesin bünyesi bir değil belirtiler herkeste aynı olacak diye bir şey de yok. Aç Bi güzel film izle sakinleş. Gerçekten bak bu kadar stres fazlaSürekli aklım orda nide belirtide yok hiç korkuyorum ondan
Hahah bak ikinize de merdane geliyor haa sakın test falan yok demin nura da yazdım gereksiz stresten başka bir şey değil.Valla ya zor tuttuk zaten sanki bne farkliyim hahahha
Belırtı oluşmadı hatta Belırtı yok dıye tutmadı sandım, ama Poztıf goren arkadslarda da belirti olmamıs, rahatladım. Size sabah da yazdım, erken test yapıp bosuna kendınızı üzüyorsunuz.. Aylardır belkı yıllardır beklıyorsunuz, 3 4 gun daha sabır sadeceCanımm sende belirti olmuşnuydu bugun beşinci gün ama hiç belirti yok bende
Anlaştık kuzum çok haklısın gercekten o zman bana komik film önerCanım gözünü seveyim yapma daha 5 gün olmuş ne belirtisi. Ama bak bu şekilde stres yapman senin için daha zararlı. Bu süreçte stresten uzak durmamız lazım. Test yap diyenlere de bakma sen. Herkesin bünyesi bir değil belirtiler herkeste aynı olacak diye bir şey de yok. Aç Bi güzel film izle sakinleş. Gerçekten bak bu kadar stres fazla
Haklısınız bu arsa sizde şu an durumlar nasılBelırtı oluşmadı hatta Belırtı yok dıye tutmadı sandım, ama Poztıf goren arkadslarda da belirti olmamıs, rahatladım. Size sabah da yazdım, erken test yapıp bosuna kendınızı üzüyorsunuz.. Aylardır belkı yıllardır beklıyorsunuz, 3 4 gun daha sabır sadece
Mesela Göğüslerim daha yeni yeni acımaya basladı 11.günüm, alt karın hassasıyetım var o da bi iki gündür var.. Hcg yukseldıkce oluyor galıba.Haklısınız bu arsa sizde şu an durumlar nasıl
Yok canim ben dersimi aldim, artik saliya yaparimHahah bak ikinize de merdane geliyor haa sakın test falan yok demin nura da yazdım gereksiz stresten başka bir şey değil.
Sen ne zaman yaptin ilk testi canim?Belırtı oluşmadı hatta Belırtı yok dıye tutmadı sandım, ama Poztıf goren arkadslarda da belirti olmamıs, rahatladım. Size sabah da yazdım, erken test yapıp bosuna kendınızı üzüyorsunuz.. Aylardır belkı yıllardır beklıyorsunuz, 3 4 gun daha sabır sadece
Var tabi ki canim masallah kacinci gün embriyosuydu canim? Hayirli ugurku olsun insallahKızlar transferin 7.günü taze transfer oldum ilk 5 dakikada böyle çıktı sizce var mı?
Eki Görüntüle 2918888
Hımm bakim valla öyle diyince aklıma sadece Aykut enişte geldi çok güzeldi oAnlaştık kuzum çok haklısın gercekten o zman bana komik film öner
İnşallah güzel haberlerle gelcen canım sende izleyebilirsin bak Aykut enişteyiYok canim ben dersimi aldim, artik saliya yaparim
Oo maşallah hadi gözün aydın sağlıkla büyüsünKızlar transferin 7.günü taze transfer oldum ilk 5 dakikada böyle çıktı sizce var mı?
Eki Görüntüle 2918888
Ben idrar testi yapmadım. 9.gün kan testi verdim. Bana da burda birisi ısrar etti idrar testi yap diye,İdrar testi yapmaya cesaretim yok dedıgım halde ..Sen ne zaman yaptin ilk testi canim?
Aykut eniste, Film demi canim sanki duydum gibi amaHımm bakim valla öyle diyince aklıma sadece Aykut enişte geldi çok güzeldi o
İnşallah güzel haberlerle gelcen canım sende izleyebilirsin bak Aykut enişteyi
Oo maşallah hadi gözün aydın sağlıkla büyüsün
Anladim canim en güzelini yapmissinBen idrar testi yapmadım. 9.gün kan testi verdim. Bana da burda birisi ısrar etti idrar testi yap diye,İdrar testi yapmaya cesaretim yok dedıgım halde ..
Siz de bekleyin nolur gününüzüAnladim canim en güzelini yapmissin