- 3 Kasım 2017
- 4.598
- 7.860
- 35
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #2.621
Yanii aynen öyle hiç gerek yok, hatta sali bile olur, Ben saliya biraktim kendimi sali sallanirYine negatif çıkarsa stres yapıcam çünkü yarına bıraktım :))
çok çok geçmiş olsun cnm yaa.biran önce düzelirsin inşallah..Günaydın benim bugün 6.günümdü dayanamdim erken gebelik testi yaptım ikinci çizgi silik şekilde çıktı. Kısmet bakalım var mı yokmu bilemiyorum. Şuan coronayim ilaç felanda içmiyorum birazda ağrılaştım. Benim çift emriyodu belkide ondan bugün çizgi belirginleşti. Allah hayırlı olanı nasip etsin inşallah. Bakalım nasıl devam edecek Son bir testim var oda normal test test günümde yaparım onuda.Fotoğraf yükledim ama net çıkmıyor fotografta
cnm benimde önceki gebeliğimde olmuştu 7.gün başlayıp 12. gün bitmişti.progestan yapıyor..ve ilaç kullanıyorsun adet olamazsın şuan..ama istersen doktorunu ara rahatlatsın seni..Herkese merhaba bugün transferin 13. Günü pazartesi test günüm bu akşam kahverengi lekelenme oldu belim ve kasıklarım çok ağrıyor regli tarihimde geldi acaba hasta mı olacamProgestan alıyorum,aldığım sürüce regli olmamam gerekiyor herhalde ama bilemedim.Doktoru filan aramam gerekiyor mu acaba lekelenme için?
Ya bn duramıyorum bugun yapsammıYanii aynen öyle hiç gerek yok, hatta sali bile olur, Ben saliya biraktim kendimi sali sallanir
Bence daha bugün cikmayabilir canim 5. Gün daha ya.. Bazilarinda cikiyor erkenden Bazilarinda cikmiyor, cikmama ihtimali var yani, moralini bozmani istemem hic canimYa bn duramıyorum bugun yapsammısence çıkarmı sabah idrarı değil ya
Estağfurullah canımYaaa, bılmıyordum canım, bız sadece yorum yaptık, doktorun en dogrusunu soyler, senı panıklettıysem özür dilerim cnminşallah sağlıcakla kucagına alırsın canım benım
merhaba, ben de tedaviye cuma günü başladım. İlk denemem. aynı şekilde yumurtaların boyutunda asimetri mevcut ve benim de toplam 6 yumurta var. Salı kontrole gideceğim; merak ediyorum ben de süreci nasıl etkileyecek? Benzer durum yaşayan bilgi verirse sevinirim.Merhaba kızlar yeni gördüm burayı yazmak istedim. Yaşım 25 ve ikinci tüp bebek denemem ilkinde 2 yumurtam oluşmuştu ve embiriyo bile oluşmadı. Bu ay yine başladık. 6 yumurtam var şimdilik ama ikisinin boyutu 13 ve 15 olmuş diğerleri 7 cm tedaviye başlayalı 4 gün oldu 300 menapur ile başladım. Şimdi benim bu önceden büyüyen yumurtalarım boşamı gidecek merak içindeyim yaşayan varmı bu durumu.
Naptin canim yaptin miYa bn duramıyorum bugun yapsammısence çıkarmı sabah idrarı değil ya
Malasef canım yapmadım geriNaptin canim yaptin mi
Kız niye kendine bunu yapıyorsun. Daha çok erken hele Bi dur boşuna stres yapıyorsun bir iki gün daha sabret bakalımMalasef canım yapmadım gerikendimi tuttum yarın sabah yapacagım
Hayırlı olsun değerin çok güzelKızlar Çok şükür 10. Gün değerim 536 gelmişbenimle aynı zamanlarda transfer olan arkadaşlar vardı kaçırmış olabilir inşallah onların da pozitif haberlerini alırım
Haklısın kuzum vallahi ağrısız başımı agrıttım nerden aldım bu testleri evdeyken dürtüyorlar beniKız niye kendine bunu yapıyorsun. Daha çok erken hele Bi dur boşuna stres yapıyorsun bir iki gün daha sabret bakalımyoksa geliyor bak merdane
Evet evde oldu mu durtuyo canim en iyisi almamakHaklısın kuzum vallahi ağrısız başımı agrıttım nerden aldım bu testleri evdeyken dürtüyorlar beniben yaptım yapmayanlar yapmasın arkadaşlar
Ben de yarın verıcem bakalım nasıl cıkıcakEstağfurullah canımYani çok aşırı yüksek gelmedi bana ama yarın vereceğim değere göre biraz daha netleşir sanırım. Amin inşallah ikimiz de sağ Salim alalım kucağımıza
Gayet güzel çıkmış canım çatlatma iğnesi olmadıysan transfer öncesi gözün AydınGünaydın benim bugün 6.günümdü dayanamdim erken gebelik testi yaptım ikinci çizgi silik şekilde çıktı. Kısmet bakalım var mı yokmu bilemiyorum. Şuan coronayim ilaç felanda içmiyorum birazda ağrılaştım. Benim çift emriyodu belkide ondan bugün çizgi belirginleşti. Allah hayırlı olanı nasip etsin inşallah. Bakalım nasıl devam edecek Son bir testim var oda normal test test günümde yaparım onuda.Fotoğraf yükledim ama net çıkmıyor fotografta
Belki çıkar kuzum dene bakalım at resimKızlar ben şimdi sabah normal kaset tets yaptım çıkmadı bugun beşinci günüm bildiğiniz üzere ama ben şu an çok stres yaptım şimdide erken gebelik testi aldırdım eşime zorla içim rahatlasın diye şu an yapsam çıkarmı ilk idrar değil ama
Yarın sabah yapıcam kuzumBelki çıkar kuzum dene bakalım at resim
Ayy kiz çok gecikmiş insalalh eğer olacaksam normalden tez vakitte gelir benimkisiEvet benim 8 gun gecikti en son tarlusalla getirttimsanırım aşıdan gecikti
Kız ben tutuyorum kızı test yapma diye sende ha bire aklına sokuyorsun. Sonra boş yere erkenden strese giriyor. Hele Bi durun yafBelki çıkar kuzum dene bakalım at resim
Valla aynen öyle keyifle geçirmen gereken günleri kendi kendine evhamla geçirdin. Aklına getirme testleri unut gitsinHaklısın kuzum vallahi ağrısız başımı agrıttım nerden aldım bu testleri evdeyken dürtüyorlar beniben yaptım yapmayanlar yapmasın arkadaşlar