2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

günaydın hanımlar💕harika haberler alacağınız bir gün dilerim...benimle period bekleyen hanımefendi kim di acaba? takipleşiyorduk forum üstünden? dün evi dip bucak temizlik yaptım,üstüne spor,üstüne lunaparkta en manyak aletlere bindim🤣🤣🤣bana efor yarar mesela,bakın bugün geldi misafirim🤣🤣🤣
Bende Seni merak ediyordum birlikte ayni guune denk geldik hadi bismillah🤗🤗🤗😍senin donmus mu olacak sıfırdan mı başlıyorsunuz 🤗🤗🤗🤗

2 gün önce 290 olan kan değerim 2 gün sonra 361 cıktı 😭😭 2 kat artış olmamis
Temmuz topigindr bi arkadaş vardı değerleri hiç iki katı artmadı çok stres yaptı sonra iki kese iki kalp atışı gördü belki iki tutmusti biri düştü stres yapmamaya çalış inşallah bi ömür bırakmasın seni mucizen

Ayy hadi inşallah kuzum çok sevindim 🥰hemen hemen aynı gündür test tarihimiz bu ara da kaç yaşındasın 🙏ilk denemenmi
İlk deneme 27 yaşındayım ben tatlım 🥰 cumartesi test istediler 25 inde eşim almaz bana test ben biliyorum 😂 önceden bi tane erken test almıştım 🙈 ama cesaret edip de yapabilir miyim onu bilmiyorum

Temmuz topigindr bi arkadaş vardı değerleri hiç iki katı artmadı çok stres yaptı sonra iki kese iki kalp atışı gördü belki iki tutmusti biri düştü stres yapmamaya çalış inşallah bi ömür bırakmasın seni mucizen
Kesınlıkle bu ıhtımal Hıc aklıma gelmemistı, bence cok mantıklı, sakın ilaclarını bırakma E Elifff60 ❤️

Bende onu yazmaya geldiysim😂😂akşam üstü misafircim geldi akşamına da eşim geldi ben size demedim mi geleceği zamanı biliyor diye😂😂😂😎😎😉pazartesi merkeze gidiyoruz hadi bismillah🤗🤗🤗😍😍😘
Hahah nası da denk gelmiş 🤭 hadi bakalım gözün aydın minik mucizelerine kavuşmaya vesile olsun inşallah hayırlısıyla sağlıkla inşallah 😍😍

Hahah nası da denk gelmiş 🤭 hadi bakalım gözün aydın minik mucizelerine kavuşmaya vesile olsun inşallah hayırlısıyla sağlıkla inşallah 😍😍
Yaaa ne güzel yazmışsi kuzum benim rabbim yüzümüzü güldürsün hepimizin inşallah hic kimsenin emeği boşa gitmesin inşallah canım 🤗sen naptin adet oldun mu

Kızlarrr histereskopi için adetimi bekliyorum hala olmadım :KK43: :))
Normalde olmamasini istesem gününde olur bu sefer bekliyorum ya gelmedi daha :)
Acaba 2. Doz aşı oldum onun için mi gecikti aranızda aşı sonrasi gecikme olan oldu mu
Evet benim 8 gun gecikti en son tarlusalla getirttim 😎sanırım aşıdan gecikti

Bende onu yazmaya geldiysim😂😂akşam üstü misafircim geldi akşamına da eşim geldi ben size demedim mi geleceği zamanı biliyor diye😂😂😂😎😎😉pazartesi merkeze gidiyoruz hadi bismillah🤗🤗🤗😍😍😘
valla bu kadar olur🤣🤣🤣benim misafirde sabah geldi✨pztsi 14:00 te randevu,hakkımızda hayırlısı olsun..yazayım kendimide.. 39 Yaş,dondurulmuşlarla ilk deneme...

X