- 2 Aralık 2015
- 4.485
- 18.455
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #2.541
Bende onu yazmaya geldiysim
Benim de 2.transfer olacak ama ben çok heyecanlıyım yaa.Yaaevt az kaldı ama bi heyecanımda yok gayet rutin geliyor suan ilkindeki o heyecanm yok
Bende Seni merak ediyordum birlikte ayni guune denk geldik hadi bismillahgünaydın hanımlarharika haberler alacağınız bir gün dilerim...benimle period bekleyen hanımefendi kim di acaba? takipleşiyorduk forum üstünden? dün evi dip bucak temizlik yaptım,üstüne spor,üstüne lunaparkta en manyak aletlere bindim bana efor yarar mesela,bakın bugün geldi misafirim
Temmuz topigindr bi arkadaş vardı değerleri hiç iki katı artmadı çok stres yaptı sonra iki kese iki kalp atışı gördü belki iki tutmusti biri düştü stres yapmamaya çalış inşallah bi ömür bırakmasın seni mucizen2 gün önce 290 olan kan değerim 2 gün sonra 361 cıktı2 kat artış olmamis
Bende salı 8.günüm kan vermeyi düşünüyorumHaklisin canim bence de en iyisi sali 8. Gün oluyor en garanti olur. Carsamba Da senin kontrol o zamanbakalim ne zaman olucak transfer hayirlisiyla
Pardon salı benim daha 7.günümBende salı 8.günüm kan vermeyi düşünüyorum
İlk deneme 27 yaşındayım ben tatlımAyy hadi inşallah kuzum çok sevindimhemen hemen aynı gündür test tarihimiz bu ara da kaç yaşındasın ilk denemenmi
Kesınlıkle bu ıhtımal Hıc aklıma gelmemistı, bence cok mantıklı, sakın ilaclarını bırakma E Elifff60Temmuz topigindr bi arkadaş vardı değerleri hiç iki katı artmadı çok stres yaptı sonra iki kese iki kalp atışı gördü belki iki tutmusti biri düştü stres yapmamaya çalış inşallah bi ömür bırakmasın seni mucizen
Hadi inşallah bi sanat eseri de senden bekliyoruz o zamanAyyy canım darısı bana şu an bu testler benim gözümde sanat eseri gbi sanki hahahah
Çok sağol canım darısı başınıza inşallahNe kadar erken cikmis canim MasAllah Cook güzel hep koyulasmis,
Evt artk her aşamasını inciğini cıncığını biliyoruz.heyecanlı olman güzel benim için rutin olduBenim de 2.transfer olacak ama ben çok heyecanlıyım yaa.
Şimdi önümü de görebiliyorum, nelerle karşılaşacağımı da az çok tahmin edebiliyorum.
Daha bi rahat içim.
Hahah nası da denk gelmişBende onu yazmaya geldiysimakşam üstü misafircim geldi akşamına da eşim geldi ben size demedim mi geleceği zamanı biliyor diye pazartesi merkeze gidiyoruz hadi bismillah
Çift transfer olacak heralde, kaç tane dondurulmuşunuz var?Evt artk her aşamasını inciğini cıncığını biliyoruz.heyecanlı olman güzel benim için rutin oldu
Ayy yok çokta korkmacalı olmasınKomedi sevmiom hic tipim degililla aglamacali olcak ya da korkmacali
İnşallah canım benim Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallahinşallah hepimiz için güzel olurartık yorulmdan sonuca ulasırız
Evt çift olacak 6blast vardı ikisi ilk transferde oldu 4 tane vr suanÇift transfer olacak heralde, kaç tane dondurulmuşunuz var?
Benim de 8’di, 6 tane kaldı.Evt çift olacak 6blast vardı ikisi ilk transferde oldu 4 tane vr suan
Yaaa ne güzel yazmışsi kuzum benim rabbim yüzümüzü güldürsün hepimizin inşallah hic kimsenin emeği boşa gitmesin inşallah canımHahah nası da denk gelmişhadi bakalım gözün aydın minik mucizelerine kavuşmaya vesile olsun inşallah hayırlısıyla sağlıkla inşallah
Evet benim 8 gun gecikti en son tarlusalla getirttimKızlarrr histereskopi için adetimi bekliyorum hala olmadım:))
Normalde olmamasini istesem gününde olur bu sefer bekliyorum ya gelmedi daha :)
Acaba 2. Doz aşı oldum onun için mi gecikti aranızda aşı sonrasi gecikme olan oldu mu
İnşallah ben im olursa daha düşünmemBenim de 8’di, 6 tane kaldı.
İnşallah hayırlısıyla pozitifi görürüz de diğer kalanları ne yapsak diye düşünürüz.
valla bu kadar olurBende onu yazmaya geldiysimakşam üstü misafircim geldi akşamına da eşim geldi ben size demedim mi geleceği zamanı biliyor diye pazartesi merkeze gidiyoruz hadi bismillah