- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #2.441
Canımm ne yaptın ikizmi keseleri gördünmüsaol canım ikizmidir sence çokmu yüksek değerim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canımm ne yaptın ikizmi keseleri gördünmüsaol canım ikizmidir sence çokmu yüksek değerim
Cnm kan için 12.günü bekledim zaten idrarda görünce bi rahatlamıstm.kan için bekledm olurda düşük bir değer cıkar erkenden gerilmeyim diePeki kan ne zaman vermiştin kuzum
Cnm kan için 12.günü bekledim zaten idrarda görünce bi rahatlamıstm.kan için bekledm olurda düşük bir değer cıkar erkenden gerilmeyim die
Sanırım ilk denemeniz düşükle sonuçlanmış yorumlarda gördüm şimdi geçmişteki ( çok üzüldüm peki ikimci denemeniz ne durumdaCnm kan için 12.günü bekledim zaten idrarda görünce bi rahatlamıstm.kan için bekledm olurda düşük bir değer cıkar erkenden gerilmeyim die
Tşkürler nasip olmadı napalım.şuan 5gündür estrofem kullanıyrm 22.sinde kntrol vr ona göre karar verilcekSanırım ilk denemeniz düşükle sonuçlanmış yorumlarda gördüm şimdi geçmişteki ( çok üzüldüm peki ikimci denemeniz ne durumda
Amin canım inşallah benim belirtim transfer gününden sonraki gün ve halen devam eden kasık karın ve bel ağrım hafif ama bide kasıklarda böyle doluluk hissi gibi bir his varİnşallah canım her an ayrı bir heyecan tadını çıkartmak nasip olsun inşallah belirtin oldu mu hiç canım senin?
Insallah yeni bir tedaviye gerek kalmadan kendiliğinden hamile kalırsın içini ferah tut canım Rabbim hayırlı zamanda nasip etsin inşallahHanımlar merhaba
Benim sonucum negatif maalesef kimyasal gebelik dedi doktorum
Rabbim sizinlerin heyecanını mutluluğunu çoğaltsın
Çok sağol canım asıl kan günüm bugündü 527 çıktı değerim çok şükürhayırlı olsun cnm harika
Ben sabah ilk idrarla yaptım, predictor marka erken gebelik testiyle yapmıştım.Bende dördüncü günü yaptım ama öğlen yaptım ilk idrarla çıkkmadı bakalım artık yarın yine yapıcam bide bu erken gebelik testimi
Vallah kimseye bişe etmedimkız nettin
Canım bak ben sana Bi mesaj yazdım onu görmedim galiba. Sakın ilaçları bırakma. Benim arkadaşımın da düzensiz artışı oldu ilk başta ama şuan hiç bir sıkıntısı yok maşallah. Gönlünü ferah tut inşallah seninkide sağ salim tutunmaya devam edecekBilemiyorum dr öyle söyledi 2 kat artış olmazsa sağlıklı ilerlemiyor demektir dedi
Aynı gün transfer olmuşuz, hayırlısı hiç belli olmaz belki tutunmuşturkafanıza takmanıza hiç gerek yok, Allah doğru zamanda nasip edecektir inşallah. Benim de 4. Gün 1 embriyo Transfer yapıldı. Bende de 2. Gün gece bel ağrısı çok şiddetli oldu 3. Gün de sürdü fakat dünden beri çok yok Belirti aramak istiyor insan ama bende yok pek bişey, benim test günüm 23üHerkese iyi günler.Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah.Bende 13 Eylülde transfer oldum cift embriyo.Maalesef transferden bir gün sonra eşim corona pozitir çıktı.Dünde ben corona testi verdim pozitifim.Ben ilk gün dahil hep koşturma içindeydim.Yaşım 37 13 ve 10 yaşında iki evladım var.Tüp bebek ile ilgili araştırma yaparken karşıma hep kadınlar kulübü çıktı.İnanın her okuduğumda kendimin 3.evlat isteği aklıma hiç gelmedi hep okuduğum mesjlardaki kişilere dua ettim.Rabbim annelik duygusunu herkese yaşatsın inşallah.Poliskistik over sendromu var bende iki meleğim zaten en büyük mucizem ama insan zaman geçince yine hamilelik bebek özlemi duyuyor.Allah gönlümüze göre versin inşaallah.Bu kadar koşturmayla ve bu coronayla bende gebelik oluşur mu bilmem.Kasıklarımda yanma şeklinde batmalar var bel ağrısı var ama bunları coronada yapabiliyormuş.25 Eylülde kısmetse öğrenecem sonucu.
Canım çok geçmiş olsun Rabbim inşallah tez vakitte hayırlısıyla sağlıkla kucağını doldursun inşallahHanımlar merhaba
Ohh maşallah canım güzel ilerlemişÇok sağol canım asıl kan günüm bugündü 527 çıktı değerim çok şükür
Merhaba canım hoş geldin çok geçmiş olsun öncelikle. İnşallah sağ salim atlatırsınız covidi.Herkese iyi günler.Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah.Bende 13 Eylülde transfer oldum cift embriyo.Maalesef transferden bir gün sonra eşim corona pozitir çıktı.Dünde ben corona testi verdim pozitifim.Ben ilk gün dahil hep koşturma içindeydim.Yaşım 37 13 ve 10 yaşında iki evladım var.Tüp bebek ile ilgili araştırma yaparken karşıma hep kadınlar kulübü çıktı.İnanın her okuduğumda kendimin 3.evlat isteği aklıma hiç gelmedi hep okuduğum mesjlardaki kişilere dua ettim.Rabbim annelik duygusunu herkese yaşatsın inşallah.Poliskistik over sendromu var bende iki meleğim zaten en büyük mucizem ama insan zaman geçince yine hamilelik bebek özlemi duyuyor.Allah gönlümüze göre versin inşaallah.Bu kadar koşturmayla ve bu coronayla bende gebelik oluşur mu bilmem.Kasıklarımda yanma şeklinde batmalar var bel ağrısı var ama bunları coronada yapabiliyormuş.25 Eylülde kısmetse öğrenecem sonucu.
yok cnm daha görmedim 25 nde gidicez doktora senin bugün 5nci günse 7 bün yap en erken cnm boşuna üzülme güzel haberini bekliyruzCanımm ne yaptın ikizmi keseleri gördünmü
çok geçmiş olsun çok üzüldüm Rabbim tedaviye gerek kalmadan mucizenikü kucağına al inşallah canımHanımlar merhaba
Maşallah çok iyi canımÇok sağol canım asıl kan günüm bugündü 527 çıktı değerim çok şükür
Evet canımBu test 6.günmüydü maşallah
Çok iyi canım şu an değerim 1400 leri buldu dün ölçtüm.benim 5. Gün embriyo dondurulmuş konuldu 4. Ve 5. Gün test yaptım silik çıktı sonra gün gün baya koyulaştı hatta bu attığım test yedinci gün bak .Canımm merhaba benn geçmiş mesajlara bakıyorumda sende benim gibi sabırsızlardnsın benimde yarın 5. Günüm test yapasım var sende yapmışsın sanırım şu an durumlar nasıl peki