- 3 Kasım 2017
- 4.598
- 7.860
- 35
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #2.421
Iste o zamanlar olmustu kasimda tutmamisti. Sonra subatta denicektim Subattan beri hep biseyler cikti, enfeksiyon bakteri , ev tadilati falan filan.. taa eylül buldu. Bu arada işe de girdim o da geciktirdi transferi. Oldu sonunda cok bekledim ama hayirlisiİnşallah hepimiz için güzel olsun sonubir yıl oldu konusmayalı daha önce deneme felan oldumu unuttum valla
Aynen canım inşallah bu yeni tedavin çok iyi olucak hayırlısı ile evladını kucağına alıcaksın canımmaşallah cnm.zaten cok iğne ilaç yıpratıyor az ilaçla her dr yapmıyor.bende geçenki transferde sadece hap fitil kullanmıstm yine öle devam
Evt cok bekledikIste o zamanlar olmustu kasimda tutmamisti. Sonra subatta denicektim Subattan beri hep biseyler cikti, enfeksiyon bakteri , ev tadilati falan filan.. taa eylül buldu. Bu arada işe de girdim o da geciktirdi transferi. Oldu sonunda cok bekledim ama hayirlisi
Senin içinde hayırlısı olsun inşallah bu tedavinde güzel sonucları alırsın canımIste o zamanlar olmustu kasimda tutmamisti. Sonra subatta denicektim Subattan beri hep biseyler cikti, enfeksiyon bakteri , ev tadilati falan filan.. taa eylül buldu. Bu arada işe de girdim o da geciktirdi transferi. Oldu sonunda cok bekledim ama hayirlisi
Transfer olsun artık diye gittiğimde hemen simir testi alıp baktılar, enfeksiyon çıktı antibiyotik kullandım 1 hafta, sonra tekrar baktılar tekrar bişey çıktı yine bi ilaç kullandım ama bu seferki transfere engel değil dedi, yani hemen ilaçla geçicek transfer olabilirsin dedi. Yani iyi ilgilendi bu konuda , kafasına göre geçiştirip transfer yapabilirdi yapmadı allahtanEvt cok bekledikbu sefer son olsun.enfeksiyon u da yabana atmamak gerek hamıle kalırsan düzenli ıdrar ve crp yaptır.ben bu sefer dr a bırakmıcam kebdım de takıp edicem sende öle yap test ne zamn yapçan?idrar felan ben olsam başlamıstm
Teşekkür ederim canım aminSenin içinde hayırlısı olsun inşallah bu tedavinde güzel sonucları alırsın canım
Endişe korku heyecan hepsi bi arada oluyor Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah nasip olursada sağlıkla devamını her süreci ayrı endişe heyecanTeşekkür ederim canım aminAz kaldı öğrenmeye yolu yarıladım çok endişeliyim bi o kadar da olmazsa olmaz kafasındayım.. çok karışık Senin için de çok sevindim değerin çok yüksek, ikiz olma olasılığı var heycanlı mısın
Ben duramam yaaa meraktan çatlarımTransfer olsun artık diye gittiğimde hemen simir testi alıp baktılar, enfeksiyon çıktı antibiyotik kullandım 1 hafta, sonra tekrar baktılar tekrar bişey çıktı yine bi ilaç kullandım ama bu seferki transfere engel değil dedi, yani hemen ilaçla geçicek transfer olabilirsin dedi. Yani iyi ilgilendi bu konuda , kafasına göre geçiştirip transfer yapabilirdi yapmadı allahtan
Valla işte o kısım çok sıkıntılıçatlıcam meraktan bana kalsa 3. Gün başlardım ama inat ettim yapmıcam bu sefer kendimi sürekli bişeylerle oyalayıp test alma isteğimi baskılıyorum bi şekilde . Bi salarsam yandık
İnşallah canım her an ayrı bir heyecan tadını çıkartmak nasip olsun inşallahEndişe korku heyecan hepsi bi arada oluyor Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah nasip olursada sağlıkla devamını her süreci ayrı endişe heyecancok teşekkür ederim canım evet ikiz olma ihtimali yüksek dedi doktorum heyecan olmaz olurmu hayırlısı ile devamını görmek nasip olur inşallah Rabbim neylerse güzel eyler hepimiz için hayırlısı olsun inşallah
Burda yarın pazar her yer kapalı istesem de alamamBen duramam yaaa meraktan çatlarımkan tahlili için beklerim de idrar testine sabredemem sende bakalm ne kdr sabredebilcen
Bilemiyorum dr öyle söyledi 2 kat artış olmazsa sağlıklı ilerlemiyor demektir dediNasil ya niYe kesiyor ilaclari.. bence sacmalik. Bak canim ben hamile kaldigimda 10. gün degerim 243tü benden bir daha da kan aldirmami istemedi. Senin de ilk degerin bu degerlerde. Yani Ben hic bilmiyorum sonrasinda tam 2 kat artti mi azaldi mi hic bir fikrim yok. Belki de artmadi tam iki kat, sonradan yükseldi nasil emin olabilir ki?!
Anladım canım yine de ama üzme şuanda kendini, belki artış olucak şuan kendini yıpratırsan iyi olcaksa bile olmamasına sebep olmaBilemiyorum dr öyle söyledi 2 kat artış olmazsa sağlıklı ilerlemiyor demektir dedi
Canımmm ne yaptın durumlar nasıl ilerliyorAllah razı olsun canım
Canımm merhaba benn geçmiş mesajlara bakıyorumda sende benim gibi sabırsızlardnsın benimde yarın 5. Günüm test yapasım var sende yapmışsın sanırım şu an durumlar nasıl pekiAmin canım bide az önce akşam yaptım zaten iğnenin 14. Gün Çin’e giriyorum bu kadar koyu olmaz iğne olsa silinirdi hatta
Bu test 6.günmüydü maşallahBakın şu teste işte tam net artık kan vereceğim
Bende dördüncü günü yaptım ama öğlen yaptım ilk idrarla çıkkmadı bakalım artık yarın yine yapıcam bide bu erken gebelik testimi
Ben ilk denemede 5.gün yaptm öıkmadı 6.gün cıkmıstı bence sen 7.gün yap garanti olsunKızlar benim yarın 5.günüm çift embriyo koydu doktorum sizce yarın sabah idrar testi yapsammı ben çok sabırsızım eve test depoladım
Peki kan ne zaman vermiştin kuzumBen ilk denemede 5.gün yaptm öıkmadı 6.gün cıkmıstı bence sen 7.gün yap garanti olsun