- 1 Nisan 2021
- 5.296
- 11.462
- 39
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #2.401
Cok heyecanli her süreci beraber yaşıyoruzBen de 4+5 bir guncuk var aramızda
kız nettinHahahvalla dikkat et hadi soru sormayı geçtim bamya falan gelmez inşallah
Evt PzrtesiTekrar ne zaman vereceksin pazartesi mi
Sen naturel siklus mu oldun transferi fitil iğne felan kullanmadnmı hiçCok heyecanli her süreci beraber yaşıyoruz
Cnm inşallah artar pzt suan stres yapmadan beklemen lazm az artıp snra yükselen cok kısı gördm topiklerde hayrlısıyla inşlh pzt iyi snc alırsnEvt Pzrtesi
Aynen canım daha güzel haberler vermek nasip olsun inşallahCok heyecanli her süreci beraber yaşıyoruz
Nasil ya niYe kesiyor ilaclari.. bence sacmalik. Bak canim ben hamile kaldigimda 10. gün degerim 243tü benden bir daha da kan aldirmami istemedi. Senin de ilk degerin bu degerlerde. Yani Ben hic bilmiyorum sonrasinda tam 2 kat artti mi azaldi mi hic bir fikrim yok. Belki de artmadi tam iki kat, sonradan yükseldi nasil emin olabilir ki?!Konuştuk dr la artış iyi değil 2 gün sonra tekrarla 2 kat olmazsa ilaclari kesicez dedi. Zaten adet agrisi gibi agrim var buda iyi degil
Bunu düsünüp de icin icini yemesine izin verme.. olumlu ol suan seninle ve artis varEvt Pzrtesi
hg tanıdınmı beni?Nasil ya niYe kesiyor ilaclari.. bence sacmalik. Bak canim ben hamile kaldigimda 10. gün degerim 243tü benden bir daha da kan aldirmami istemedi. Senin de ilk degerin bu degerlerde. Yani Ben hic bilmiyorum sonrasinda tam 2 kat artti mi azaldi mi hic bir fikrim yok. Belki de artmadi tam iki kat, sonradan yükseldi nasil emin olabilir ki?!
Mrb evet tanidim sonradan okudukca hatirladim. Hayirli olsun tedavin, 2. denemen olucak galiba degil mi?hg tanıdınmı beni?
Saol cnm evet ilki martta oldu tuttu 4aylkken kaybettim.ara verdim bayadır sımdı bu ay denicez hayrlısı bakalım.senınde mi bu ay?Mrb evet tanidim sonradan okudukca hatirladim. Hayirli olsun tedavin, 2. denemen olucak galiba degil mi?
Allah bi daha yasatmasin insallah canimSaol cnm evet ilki martta oldu tuttu 4aylkken kaybettim.ara verdim bayadır sımdı bu ay denicez hayrlısı bakalım.senınde mi bu ay?
Kullandım igne tedavisi gördüm canım ama opudan sonra iğnem olmadi hic sadece progesteron icin günde 3 kere hap kullanıyorumSen naturel siklus mu oldun transferi fitil iğne felan kullanmadnmı hiç
inşallah tutunur sana .belirtilere de takılma bendede belirti hiç yoktu.ilk bebiş enfeksiyondan ve dr ihmalkarlıklarından dolayı gitti.hayati riskim vrdı ilaçla düşürttüler .dr seçimi çok önemliymiş onu anladım hayrlısı artık napalımAllah bi daha yasatmasin insallah canimnasil oldu peki ? Insallah bu defa birakmaz seni kuzun…Ben de transfer oldum 13ünde, beklemedeyim bugün 5. gün hicbir sey hissetmiyorum diyebilirim. 23ü test günü bakalim sonuc ne olacaak, hic umudum da yok aslina bakarsan, 4. gün embriyosu son kalan embriyomdu. Kismet
Amin inşallahAynen canım daha güzel haberler vermek nasip olsun inşallah
taze transfer mi oldun sen.sadece hap verildiğine göre doğal bir transfer olmusun şişlidemi oldun tedavıKullandım igne tedavisi gördüm canım ama opudan sonra iğnem olmadi hic sadece progesteron icin günde 3 kere hap kullanıyorum
Insallahinşallah tutunur sana .belirtilere de takılma bendede belirti hiç yoktu.ilk bebiş enfeksiyondan ve dr ihmalkarlıklarından dolayı gitti.hayati riskim vrdı ilaçla düşürttüler .dr seçimi çok önemliymiş onu anladım hayrlısı artık napalım
Evet taze transfer 5.Gün embriyosu. Hayır şehir hastanesinde oldum bentaze transfer mi oldun sen.sadece hap verildiğine göre doğal bir transfer olmusun şişlidemi oldun tedavı
İnşallah hepimiz için güzel olsun sonuInsallah4 ay da uzun bir sürec.. cok gecmis olsun sana da bisey olabilirmis Allah korusun. Evet doktorlar cok garip hepsi de baska birsey söylüyorlar ne yapcagini sasiriyor insan bazen. Insallah sen de bu defa saglikla güzel sonuclar alirsin canim
maşallah cnm.zaten cok iğne ilaç yıpratıyor az ilaçla her dr yapmıyor.bende geçenki transferde sadece hap fitil kullanmıstm yine öle devamEvet taze transfer 5.Gün embriyosu. Hayır şehir hastanesinde oldum ben