-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #2.381
Benim ara ara kasik ağrım oluyor ama azaldı tedirgin olmuştum dün kan testini alınca rahatladım.Bel ve sırt ağrım devam ediyor hala.O kadar çok düşünme kendini hasta edersin nasipte kismette ne varsa o yaşanır.Guzel düşünelim sonu da güzel olsun inşallah
doğru diyorsun 5 haftnın içindeyiz tutundu zaten bebek demi değerimde arttı panik yapmıyım bari benimde belim çok ağrıyor birde çalışmaya başladım tüm gün koltuktayım oda etkilior sanırımBenim ara ara kasik ağrım oluyor ama azaldı tedirgin olmuştum dün kan testini alınca rahatladım.Bel ve sırt ağrım devam ediyor hala.O kadar çok düşünme kendini hasta edersin nasipte kismette ne varsa o yaşanır.Guzel düşünelim sonu da güzel olsun inşallah
Benim de
Hastane sitesinde bakamiyor musun ben öyle yapıyorum geri gitmiyorum sonuç için.Bakabiliyoraab bak için rahatlasıninşallah cnm belirtiler kayboldu bende panik yapmaya başladım eşime özelde kan verelim diyorum yok diyor son değerimide öğrenemedim devlet hastanesinde aklım kaldı
Tabi ki tutundu biz sadece dikkat edeceğiz kaybetmemek için ama günlük yaşantımızda da devam edeceğiz dikkatli bir şekilde.Agrilar ara ara olacak bazen geçecek bunlar normaldoğru diyorsun 5 haftnın içindeyiz tutundu zaten bebek demi değerimde arttı panik yapmıyım bari benimde belim çok ağrıyor birde çalışmaya başladım tüm gün koltuktayım oda etkilior sanırım
Iyi yukselmemis dediHemen üzülme, stres daha da etkıler, doktorunu bekle canım artısın olmus
Panik olma canım 9 ay belirti yaşıyacağız diye bisey yok inşallah rahat geçer hamileligimiz son değerin için net bilgi alamamıştın değilmi doktorun bi sorun görse seni 25ine çağırmaz tekrar kan isterdi rahat ol bebisinide strese sokma canım beniminşallah cnm belirtiler kayboldu bende panik yapmaya başladım eşime özelde kan verelim diyorum yok diyor son değerimide öğrenemedim devlet hastanesinde aklım kaldı
İnşallah hepimize nasip olur duymakAy o zaman 10 gün sonra kalp atışı duyulucak muhteşem
Bizim simdi bu haftalık işi nasıl oluyor ben sormayı unuttum heyecandan doktoruma kese zamanı sorucam simdi biz son adetmi yoksa opuyumu sayacağızBenim ara ara kasik ağrım oluyor ama azaldı tedirgin olmuştum dün kan testini alınca rahatladım.Bel ve sırt ağrım devam ediyor hala.O kadar çok düşünme kendini hasta edersin nasipte kismette ne varsa o yaşanır.Guzel düşünelim sonu da güzel olsun inşallah
Cuma 5+4 oluyorum nasipse gitsem kese görünür belki ama ben 6 olunca gideceğim garanti olsun diye.
Amin inşallah canımİnşallah hepimize nasip olur duymak
Ben doktoruma sordum son adeti baz alacaksın dedi.Ona göre program indirip kaydımi yaptım ordan takip edeceğim.Bizim simdi bu haftalık işi nasıl oluyor ben sormayı unuttum heyecandan doktoruma kese zamanı sorucam simdi biz son adetmi yoksa opuyumu sayacağız
Canım üzülme lütfen Rabbim hayırlısını biliyor 2 güne bir bakmışsın değer uçmuş zirvede lütfen moral bozmaIyi yukselmemis dedi
Konuştuk dr la artış iyi değil 2 gün sonra tekrarla 2 kat olmazsa ilaclari kesicez dedi. Zaten adet agrisi gibi agrim var buda iyi degilCanım üzülme lütfen Rabbim hayırlısını biliyor 2 güne bir bakmışsın değer uçmuş zirvede lütfen moral bozma
o hep oluyor zaten nerdeyse 14-16 haftaya kadar hassas olunuyor.Allah kerim pztsi bir bakın bakalımKonuştuk dr la artış iyi değil 2 gün sonra tekrarla 2 kat olmazsa ilaclari kesicez dedi. Zaten adet agrisi gibi agrim var buda iyi degil
Benim son adetime göre 4+4 oluyor bugünBen doktoruma sordum son adeti baz alacaksın dedi.Ona göre program indirip kaydımi yaptım ordan takip edeceğim.
Nette de blasta göre de hesaplama var arasinda sadece 1 gün oynama oluyor
son adeti sayacaksın canımBizim simdi bu haftalık işi nasıl oluyor ben sormayı unuttum heyecandan doktoruma kese zamanı sorucam simdi biz son adetmi yoksa opuyumu sayacağız
Oyle düşünme benimde adet ağrısı gibi ağrım oldu canım su an bile karın kasık bel ağrılarım oluyor hafifKonuştuk dr la artış iyi değil 2 gün sonra tekrarla 2 kat olmazsa ilaclari kesicez dedi. Zaten adet agrisi gibi agrim var buda iyi degil
Tekrar ne zaman vereceksin pazartesi miIyi yukselmemis dedi
Ben de 4+5 bir guncuk var aramızdaBenim son adetime göre 4+4 oluyor bugün
Ağrı olur normal benim dün öyle şiddetli oldu ki adet olacağım sandım.Moraliniz bozma arada artış hızı düşer.İnsallah diğer verdiğin de iki kat arttığını göreceksin.Dusmedi değerin bu kadar hirpalama kendiniKonuştuk dr la artış iyi değil 2 gün sonra tekrarla 2 kat olmazsa ilaclari kesicez dedi. Zaten adet agrisi gibi agrim var buda iyi degil