2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Benim ara ara kasik ağrım oluyor ama azaldı tedirgin olmuştum dün kan testini alınca rahatladım.Bel ve sırt ağrım devam ediyor hala.O kadar çok düşünme kendini hasta edersin nasipte kismette ne varsa o yaşanır.Guzel düşünelim sonu da güzel olsun inşallah
Cuma 5+4 oluyorum nasipse gitsem kese görünür belki ama ben 6 olunca gideceğim garanti olsun diye.

doğru diyorsun 5 haftnın içindeyiz tutundu zaten bebek demi değerimde arttı panik yapmıyım bari benimde belim çok ağrıyor birde çalışmaya başladım tüm gün koltuktayım oda etkilior sanırım

doğru diyorsun 5 haftnın içindeyiz tutundu zaten bebek demi değerimde arttı panik yapmıyım bari benimde belim çok ağrıyor birde çalışmaya başladım tüm gün koltuktayım oda etkilior sanırım
Tabi ki tutundu biz sadece dikkat edeceğiz kaybetmemek için ama günlük yaşantımızda da devam edeceğiz dikkatli bir şekilde.Agrilar ara ara olacak bazen geçecek bunlar normal

inşallah cnm belirtiler kayboldu bende panik yapmaya başladım eşime özelde kan verelim diyorum yok diyor son değerimide öğrenemedim devlet hastanesinde aklım kaldı
Panik olma canım 9 ay belirti yaşıyacağız diye bisey yok inşallah rahat geçer hamileligimiz son değerin için net bilgi alamamıştın değilmi doktorun bi sorun görse seni 25ine çağırmaz tekrar kan isterdi rahat ol bebisinide strese sokma canım benim

Bizim simdi bu haftalık işi nasıl oluyor ben sormayı unuttum heyecandan doktoruma kese zamanı sorucam simdi biz son adetmi yoksa opuyumu sayacağız

Bizim simdi bu haftalık işi nasıl oluyor ben sormayı unuttum heyecandan doktoruma kese zamanı sorucam simdi biz son adetmi yoksa opuyumu sayacağız
Ben doktoruma sordum son adeti baz alacaksın dedi.Ona göre program indirip kaydımi yaptım ordan takip edeceğim.
Nette de blasta göre de hesaplama var arasinda sadece 1 gün oynama oluyor

ya ne belirtiymiş arkadaş...herkes belirti yaşamaz ki ya...bilmeden acilde karın ağrısı ile gidip doğuran var,illa mideniz bulanacak diye bir kural yok,veya başka şeyler yaşayan hanımları kendinize baz almayın,herkes ayrı,herkesin bedeni,hormonu aynı olacak değil ya...9 ay gününde adet olan var yani düşünün bir (benim valide)

Konuştuk dr la artış iyi değil 2 gün sonra tekrarla 2 kat olmazsa ilaclari kesicez dedi. Zaten adet agrisi gibi agrim var buda iyi degil
Ağrı olur normal benim dün öyle şiddetli oldu ki adet olacağım sandım.Moraliniz bozma arada artış hızı düşer.İnsallah diğer verdiğin de iki kat arttığını göreceksin.Dusmedi değerin bu kadar hirpalama kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…