2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Kızlar önümüzdeki hafta dokotra gidince öğreneceğim ama şöyle benim klomenle bile 4 yumurtam oluştu 5 günde sizce hangi dozdan başlatırlar hiçbir şeyden değilde şu ohss olayından biraz korkuyorum

Herkese hayırlı günler yol arkadaşlarım nasılsınız yeni tedaviye başlayanlara hayırlı olsun inşallah 🤲 transfer olanlar inşallah sımsıkı tutunur bebişleriniz 😍 negatif gören arkadaşlarım Rabbim içinize ferahlık versin inşallah yeni tedaviye gerek kalmadan kendiliğinden hamile kalırsınız Rabbim en hayırlı zamanda nasip etsin dualarım hepinizle 🤲🤲🌹🌹 bende bugün şükürler olsun 2. Kan testimi verdim degerim iyi büyük ihtimal ikiz Rabbim sağlıkla ilerlememi nasip etsin inşallah darısı hayırlı zamanda tüm arkadaşlarıma ❣❣❣
Kuzum ferdam kac geldi degerin cok cok sevindim rabbim saglikla kucağımiza almayı nasip etsin

Kızlar önümüzdeki hafta dokotra gidince öğreneceğim ama şöyle benim klomenle bile 4 yumurtam oluştu 5 günde sizce hangi dozdan başlatırlar hiçbir şeyden değilde şu ohss olayından biraz korkuyorum
yaşınız ve yumurtalık rezervinize bağlı bu ultrasonda folükülleri sayar dr ona göre doz başlatır herkese aynı doz olmaz mesela benm 15folükül saydı 15yumurtayı büyütmek için de 450 gonal f ve 150 merional vermişti 10 gün iğne oldu kısa protokoldü.seninde ilk muayenede belli olur

Bende iğnelerle oluşturuldu yumurtalar ve opudan sonra ohss oldum. Benimki hafif düzeydeydi. Karnım şiş olduğu ve su topladığı İçin transfer ertelendi. Embriyolar donduruldu. Serum aldım rahatsız hissettiğim için. Adetle birlikte de gitti zaten o şişlik. Bir ay ara verip tekrar başlıyorsun transfer hazırlığına. O denli korkulacak bir durum yok merak etme.

hadi bakalım hayırlısı öyle bişey olursa ilk size haber vericem😍 zaten bu aralar acaba tuttu mu yoksa tutmadı mı diye beynimde sürekli bunlar var o kadar gel git yaşıyorum ki tabi sonunda her şey olacağına varıyor 🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️
Düşünmemeye çalış başka şeylere konsantre ol🥰 kesinlikle her şey olacağına varıyor inşallah güzel haberlerini alalım

Bende iğnelerle oluşturuldu yumurtalar ve opudan sonra ohss oldum. Benimki hafif düzeydeydi. Karnım şiş olduğu ve su topladığı İçin transfer ertelendi. Embriyolar donduruldu. Serum aldım rahatsız hissettiğim için. Adetle birlikte de gitti zaten o şişlik. Bir ay ara verip tekrar başlıyorsun transfer hazırlığına. O denli korkulacak bir durum yok merak etme.
yaşınız ve yumurtalık rezervinize bağlı bu ultrasonda folükülleri sayar dr ona göre doz başlatır herkese aynı doz olmaz mesela benm 15folükül saydı 15yumurtayı büyütmek için de 450 gonal f ve 150 merional vermişti 10 gün iğne oldu kısa protokoldü.seninde ilk muayenede belli olur
Teşekkürler cevplarınız için bir evham yapmaya başladım süre yaklaştıkça peki bu süreçte nasıl besleniyorsunuz

Muhtemelen düşük dozla başlar canım bende 150 ile başlayıp 137.5a düşürmüştü. Muayene esnasında sorar sana önceki ilaçlarla kaç yumurta oluşmuştu hangi boyutlara geldi falan. Onları söylersin doktorda ilaç dozajını ayarlar🥰

Teşekkürler cevplarınız için bir evham yapmaya başladım süre yaklaştıkça peki bu süreçte nasıl besleniyorsunuz
Beslenmenin yumurta kalitesine ve sayısına hiçbir etkisi yok.transfer zamanı dikkat edersin yedik içtiklerine.taze mi donmuş mu olacak onada cıkan yumurta sayısına göre karar verir dr.transfer aşamasına geldiğinde düşün bunları hiç stres yapma

Protein ağırlıklı beslenmiştim o dönem. Abur cubur hamur işi kızartmalar bunlardan olabildiğince uzak dur hatta bu dönem hiç tüketme. Bir de balık yağı kullanmıştım

Aslında normaldi herşey 8 mm olmuş rahim duvari . Ama az önce telefon geldi doktor yanına çağırdı hipertiroid çıktı bu ay iptal olabilirmiş yaraın belli olacak .
Ölçü güzel de troid çıkması sorun muhtemelen ilaca başlatır düşmesi için .yada takibe alır bakalm yrn inşlh güzel olur benmde kist vr benmde iptal olabilir :KK66: napalım kısmet neyse o

Beslenmenin yumurta kalitesine ve sayısına hiçbir etkisi yok.transfer zamanı dikkat edersin yedik içtiklerine.taze mi donmuş mu olacak onada cıkan yumurta sayısına göre karar verir dr.transfer aşamasına geldiğinde düşün bunları hiç stres yapma
Kız etkisi olmaz olur mu 🤭 yumurta ve sperm kalitesini artırmak için yemediğim kalmadı 🤣
Ama tam tersi şu sıralar saldım ya neden bilmiyorum toparlayamıyorum abur cubur da yiyom😒kızartma da🙄

Kız etkisi olmaz olur mu 🤭 yumurta ve sperm kalitesini artırmak için yemediğim kalmadı 🤣
Ama tam tersi şu sıralar saldım ya neden bilmiyorum toparlayamıyorum abur cubur da yiyom😒kızartma da🙄
Tamam aşko sperm kalitesine direk etki ediyor.ama yumurtaya etmiyor sperm 72 saatte bir yenilenirken yumurtalar sen dogdugun an stoklanıyor sen yaslandıkca onlarda yaşlanıyor bunları gittiğim tüm dr lar söyledi😁 abut cuburda yeme döferim bak😂pis şeyler onlar eeegk kaka kaka pis😂

X