2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Kuzum ferdam kac geldi degerin cok cok sevindim rabbim saglikla kucağımiza almayı nasip etsin
1647 canım Allah razı olsun Rabbim keslerini görmeyi de nasip etsin inşallah sonrasında hayırlısı ile zamanında kucağımıza almayı can arkadaşım

Bakalım hakkımızda hayırlısı neredeyse 1 ay olucak her sabah avokado yiyorum yarım günlük çiğ çerez hurma ev yoğurdu yiyorum sizin sonuç ne oldu

Teşekkürler cevplarınız için bir evham yapmaya başladım süre yaklaştıkça peki bu süreçte nasıl besleniyorsunuz
Özel bi beslenmem yoktu transfer sürecine girdiğimiz için ABur cubur ve kızartma yemiyorum ve ben genelde sağlıklı beslenirim gıdaların gerçekten yumurtaya etkisi yok yapısal bir şey

Ölçü güzel de troid çıkması sorun muhtemelen ilaca başlatır düşmesi için .yada takibe alır bakalm yrn inşlh güzel olur benmde kist vr benmde iptal olabilir napalım kısmet neyse o
Aynen canım 0,01 çıkmış sonuç doktor bu şartlar altında tutmaz çok zorlanırız dedi tutsa bile sıkıntılar oluşur dedi . Mağlesef

Aynen canım 0,01 çıkmış sonuç doktor bu şartlar altında tutmaz çok zorlanırız dedi tutsa bile sıkıntılar oluşur dedi . Mağlesef
Tabikide cnm dr un tedbirli davranması iyi sonra ondan mı olmadı die dövünmektense 1ay geç olsun ama uygun şartlarda olsun .oyüzden önce senin sağlığınn.yarın tekrar görüşçekmisin dr la

Bakalım hakkımızda hayırlısı neredeyse 1 ay olucak her sabah avokado yiyorum yarım günlük çiğ çerez hurma ev yoğurdu yiyorum sizin sonuç ne oldu
Bende tedavim boyunca günde yarım avakado mutlaka yedim sağlıklı beslendim süt yumurta ceviz fındık kahve çay içmedim ve kaliteyi etkilediğine inanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…