- 1 Kasım 2020
- 1.414
- 1.122
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #2.121
Demek abur cubur yiyorsun haaKız etkisi olmaz olur muyumurta ve sperm kalitesini artırmak için yemediğim kalmadı
Ama tam tersi şu sıralar saldım ya neden bilmiyorum toparlayamıyorum abur cubur da yiyomkızartma da
1647 canım Allah razı olsun Rabbim keslerini görmeyi de nasip etsin inşallah sonrasında hayırlısı ile zamanında kucağımıza almayı can arkadaşımKuzum ferdam kac geldi degerin cok cok sevindim rabbim saglikla kucağımiza almayı nasip etsin
Kan testi verdimCanım kan testi mi verdin evde mi yaptun
Ayyyy masallah ikizler geliyor valla1647 canım Allah razı olsun Rabbim keslerini görmeyi de nasip etsin inşallah sonrasında hayırlısı ile zamanında kucağımıza almayı can arkadaşım
Ozamn soru geliyor? Tavuk mu yumurtadan çıkar, yumurtamı tavuktan çıkarAyyyy masallah ikizler geliyor valla
Valla doktorum ikiz riskli olmasın diye dua ederken bende istiyorum nasip Rabbim neyi hayırlı kıldıysa ❣Ayyyy masallah ikizler geliyor valla
Örtmenim böğön canlı ders varmı ben çalışamadımOzamn soru geliyor? Tavuk mu yumurtadan çıkar, yumurtamı tavuktan çıkar
Örtmenim böğön canlı ders varmı ben çalışamadım
Bakalım hakkımızda hayırlısı neredeyse 1 ay olucak her sabah avokado yiyorum yarım günlük çiğ çerez hurma ev yoğurdu yiyorum sizin sonuç ne olduMuhtemelen düşük dozla başlar canım bende 150 ile başlayıp 137.5a düşürmüştü. Muayene esnasında sorar sana önceki ilaçlarla kaç yumurta oluşmuştu hangi boyutlara geldi falan. Onları söylersin doktorda ilaç dozajını ayarlar
Özel bi beslenmem yoktu transfer sürecine girdiğimiz için ABur cubur ve kızartma yemiyorum ve ben genelde sağlıklı beslenirimTeşekkürler cevplarınız için bir evham yapmaya başladım süre yaklaştıkça peki bu süreçte nasıl besleniyorsunuz
Aynen canım 0,01 çıkmış sonuç doktor bu şartlar altında tutmaz çok zorlanırız dedi tutsa bile sıkıntılar oluşur dedi . MağlesefÖlçü güzel de troid çıkması sorun muhtemelen ilaca başlatır düşmesi için .yada takibe alır bakalm yrn inşlh güzel olur benmde kist vr benmde iptal olabilirnapalım kısmet neyse o
Maşallah1647 canım Allah razı olsun Rabbim keslerini görmeyi de nasip etsin inşallah sonrasında hayırlısı ile zamanında kucağımıza almayı can arkadaşım
Tabikide cnm dr un tedbirli davranması iyi sonra ondan mı olmadı die dövünmektense 1ay geç olsun ama uygun şartlarda olsun .oyüzden önce senin sağlığınn.yarın tekrar görüşçekmisin dr laAynen canım 0,01 çıkmış sonuç doktor bu şartlar altında tutmaz çok zorlanırız dedi tutsa bile sıkıntılar oluşur dedi . Mağlesef
bende varımBen adet bekliyorum sessizce
Poztıf Çıkacağını bilsem bir dk durmam ama cok korkuyorum, kan testini beklicem cnm, cumartesi sabah verırım Allah izin verirseCanım idrar testi yaptın mı bugün çıkar senin idrarda artık
Ay valla bence yap sanki sen hamilesinPoztıf Çıkacağını bilsem bir dk durmam ama cok korkuyorum, kan testini beklicem cnm, cumartesi sabah verırım Allah izin verirse
Bende tedavim boyunca günde yarım avakado mutlaka yedim sağlıklı beslendim süt yumurta ceviz fındık kahve çay içmedim ve kaliteyi etkilediğine inanıyorumBakalım hakkımızda hayırlısı neredeyse 1 ay olucak her sabah avokado yiyorum yarım günlük çiğ çerez hurma ev yoğurdu yiyorum sizin sonuç ne oldu
Normal canım benimde öyle oldu ve halen devam ediyor çok şiddetli degil ama kendini hissettiriyorKızlar transfer dün bu saatlerde oldu ve benim alt karnım ve kasıklarım ağrıyor normal mi ya