2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Kizlar merhaba, benim kan değerlerim bazılarınız biliyor düşük ilerliyordu. Şimdi tekrar kan verdim.
Transferin;
8. Günü = 36,01
13. Günü = 154,4
15. Günü = 289,21 /bugun/
Böyle çıktı 🙏🙏
Ya çok şükür gözün aydın sana dedik boşuna stres yapma diye Inşallah sağlıklı bir şekilde devam eder canım 🤲🌷

Kizlar merhaba, benim kan değerlerim bazılarınız biliyor düşük ilerliyordu. Şimdi tekrar kan verdim.
Transferin;
8. Günü = 36,01
13. Günü = 154,4
Böyle çıktı 🙏🙏
Gayet güzel canım hiç sıkıntı yapma.iki kata yakın artış var az bir fark olması sorun değil 😊

Transferin;
8. Günü = 36,01
13. Günü = 154,4
Böyle çıktı 🙏🙏
Gayet güzel canım. 🥰
Maşallah maşallah. ❤️❤️❤️
Aynen böyle devam etsin inşallah.
Kafana takılırsa tekrar şu sitede çok güzel açıklamış, bi bakabilirsin. 😉

Kızlar kese için sizi ne zaman çağırdılar 2. Kan testinde keseye bakıyorlarmı kese için alttanmi karındanmı bakılıyor bilgisi olan beni aydınlatabilirmi 😊

Kızlar kese için sizi ne zaman çağırdılar 2. Kan testinde keseye bakıyorlarmı kese için alttanmi karındanmı bakılıyor bilgisi olan beni aydınlatabilirmi 😊
2.kan testinden 1 hafta sonra çağırıyor kimi dr da 2 hafta sonra çağırıyor bizim dr alttan bakıyor karından bakanlar genlde 2hafta snra çağırıyor

Transferin;
8. Günü = 36,01
13. Günü = 154,4
Böyle çıktı 🙏🙏
Canım bir tamıdığım 5 gün embriyosu 10 cı hün kanda 25 çıktı şuan 8 ci ayını dolduruyor ♥️ Hayırlı olsun

Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye beni de ekler misiniz listeye 😊 bugün transfer olduk. İlk deneme dondurulmuş çift embriyo. Yaş 27. Test tarihi 25. Bu arada ilaçlarımız çok fazla değil mi arkadaşlar ya, bana bi de kalçadan bant verdiler. yani hem fitil hem bant hem de 4 güne bir kalçadan iğne olacağım. Ayrıca her gün kan sulandırıcı iğne ve estrofem, ecopirin, folik asit de var. Allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın. Maddi manevi zor bir tedavi süreci. Hepimizin yardımcısı olsun inşallah 🤲🏻

Hamile kalan kardeşlerim doktor ilaçlarınızı bıraktırdı mı? Mesela prednol’ü pozitifi gördğkten kaç gün sonra bıraktınız
Her dr farklı çoğu prednol ve benzeri bağışıklık baskılayıcı ilacı sadece transfer öncesi 5 gün kullandırıyor kimide daha uzun süre.

Her dr farklı çoğu prednol ve benzeri bağışıklık baskılayıcı ilacı sadece transfer öncesi 5 gün kullandırıyor kimide daha uzun süre.
Teşekkür ederim 🌺 bende 18 gündür kullanıyorum inşaAllah yarın son bırakıyorum çok fazla kullandım diye canım sıkılmıştı sormak istedim🥰

İnşallah 🙏 erken test yaptın mı peki yada en erken ne zaman yaptın
İlk testi 7. Gün yaptım baskı uzerine bana kalsa beklerdim.Normal kaset test var yok arasi hafif çizgi çıktı.Bir defa yapmış bulundum durulur mu test günume kadar günlük yapıp koyulaşmayi izledim.Belirti için erken ki herkeste belirti olacak diye bir şey yok.

X