- 19 Kasım 2020
- 21.970
- 47.998
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #1.981
Benimkide gelmeyenlerdenBenimki onu da yemiyor inat etti gelmiyor eşim yurtdışından gelcek olaydı geleceği zamana denk getirirdibende inat ettim tarlusal içiyorum yarın kutu bitecek bana mısın demedi namussuz
Gelmez şimdi anam gelmezBenimkide gelmeyenlerdengöğüs ağrısı var günlerdir ama kendi yok
Aynen canım gözüne bakınca inat ediyorGelmez şimdi anam gelmeztatil planı yapsaydık erkenden teşrif ederdi benim gogus ağrım başladı bitti hala yok bi önceki tedavi de de gecikmisti beklwyince isteyince gelmiyor hadi inşallah yarın sabah kırmızılari görelim
Tebrik ederim canım sağ selamet ilerlesin, doğsun, büyüsün inşallah miniğinKızlar kan testim 807 çıktı şükürler olsun 12. Günüm bugün.Darisi sizlere olsun inşallah
TeşekkürlerMerhaba hayırlı olsun gözünüz aydınBenimde pgtli iki embriyo transfer edildi 9 eylülde. Acaba belirtiler nelerdi ben kafayı yicem bi oldu diyorum bi olmadı
Amin canım inşallah Allah razı olsunTebrik ederim canım sağ selamet ilerlesin, doğsun, büyüsün inşallah miniğin
Ne korkacaz beee korkunun ecele faydası yokAynen canım gözüne bakınca inat ediyor
Yarın sabah mı oda çok erken kızbir yanım deli gibi isterken bir yanım korkuyor
Amin canım benim inşallah Rabbim hayırlısıyla sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin. Bunca emeğin karşılığını boş bırakmasın inşallahNe korkacaz beee korkunun ecele faydası yokhem en çok benim korkmam gerekirken ben inadına bekleyirum valla şaka bir yana sanki üstümde yük varda yükü indirmek için can atıyorum sanki ezbere bildiğim kitabı tekrar okycak gibi hissediyorum deli gibi başlamak isterken deli gibi ödüm kopuyor korkuyorum işte şimdi son bi umut didinecez de yine negatif olursa o zaman ne edecem bilmiyorum rabbim korktugumuza uğratmasin hepimizin yüzünü güldürsün inşallah tez zamanda kucagımizi hayırlı sağlıklı evlatlarla doldursun cnm
Ya maşallah çok şükür canım gözün aydın Rabbim sağlıklı bir şekilde devamını nasip etsinKızlar kan testim 807 çıktı şükürler olsun 12. Günüm bugün.Darisi sizlere olsun inşallah
Amin canım cümleten inşallah Allah razı olsunYa maşallah çok şükür canım gözün aydın Rabbim sağlıklı bir şekilde devamını nasip etsin
Görmeyin kırmızıları hiç gelmesin ve kendiliğinden hamile kalmış olun inşallah kırmızı bekleyen diğer arkadaşlarım sizin için de geçerliGelmez şimdi anam gelmeztatil planı yapsaydık erkenden teşrif ederdi benim gogus ağrım başladı bitti hala yok bi önceki tedavi de de gecikmisti beklwyince isteyince gelmiyor hadi inşallah yarın sabah kırmızılari görelim
evt dün başladım ama kist vardı takip edilcek kist gitmesse iptalde olabilir bel bağlamadan başladım şimdilik.sende başla artık ama ya söle ona gelsin şu misafirin
Tmm kan testi günümüz aynıymısGercekden ya ben ne soymuyorum.10.gunu yazicam 10eylul yazmiwim.18eylul
Canimmm simdi okudum çok sevindimmmKızlar kan testim 807 çıktı şükürler olsun 12. Günüm bugün.Darisi sizlere olsun inşallah
Ayy nasıl güzel maşallahhKızlar kan testim 807 çıktı şükürler olsun 12. Günüm bugün.Darisi sizlere olsun inşallah
Amin canım benim amin inşallah Allah razı olsunCanimmm simdi okudum çok sevindimmmgözün aydın rabbim her aşama hayirli güzel haber almayı nasip etsin insallahhh
Simdi bak bende heyecanlandım bizde de genetik inceleme yapıldı daha histereskopiyi bekliyorum sonrasında transfer bian kendimi düşündüm inşallah darısı başımıza olsunn
Teşekkürler canım.Sira sende az kaldı senden de kocaman güzel haberler gelsin inşallahAyy nasıl güzel maşallahhtebrikler
Çok sevindimmmm sağlıkla kucagina almayı nasip etsin rabbimKızlar kan testim 807 çıktı şükürler olsun 12. Günüm bugün.Darisi sizlere olsun inşallah
Amin canım inşallah cümlemizÇok sevindimmmm sağlıkla kucagina almayı nasip etsin rabbim