-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #1.961
Haklısın canım çok teşekkür ederim hepinize birazda olsa rahatladı içimCanım stres yapma olacağı varsa her halükarda olur zaten ama dikkat et kendine
Yaa çok şükür darısı bizlere olsun inşallah çok sevindim hayırlı olsunKızlar kan testim 807 çıktı şükürler olsun 12. Günüm bugün.Darisi sizlere olsun inşallah
İnşallah canım güzel haberleri hepinizden bekliyorumYaa çok şükür darısı bizlere olsun inşallah çok sevindim hayırlı olsunnelere dikkat ettiniz hiç belirtiniz oldumu
Ooo süperr hadi gözün aydın canım sağlıkla sıhhatle kucağına al inşallahKızlar kan testim 807 çıktı şükürler olsun 12. Günüm bugün.Darisi sizlere olsun inşallah
Amin canım inşallah.Allah hepimize o günleri görmeyi nasip etsinOoo süperr hadi gözün aydın canım sağlıkla sıhhatle kucağına al inşallah
Gercekden ya ben ne soymuyorum.10.gunu yazicam 10eylul yazmiwim.18eylul10 Eylül geçti..
Tebrik ederim.darisi bawimizaKızlar kan testim 807 çıktı şükürler olsun 12. Günüm bugün.Darisi sizlere olsun inşallah
İnşallah canımAmin canım inşallah.Allah hepimize o günleri görmeyi nasip etsin.Tablo da yerini alırım artık
Kafaniza cok takmayin.stres daha cok zarar.Her gun meryem suresini okumanizi tavsiye ederimDaha dün transfer oldum
Amin canım inşallah. TeşekkürlerTeb
Tebrik ederim.darisi bawimiza
Canım senin yaş kaçtı kaçıncı denemeydi dün listeye eklememi istemiştin yaGercekden ya ben ne soymuyorum.10.gunu yazicam 10eylul yazmiwim.18eylul
Yasim 25,ilk denemem.Canım senin yaş kaçtı kaçıncı denemeydi dün listeye eklememi istemiştin ya
21 im on beş gune 22 ye gircem sen hangısını yazmak istersen yaz
Benimki onu da yemiyor inat etti gelmiyor eşim yurtdışından gelcek olaydı geleceği zamana denk getirirdiumarım herkes pozitif alır hanımlar inşAllah birbirimize dua ederiz...(bu arada hala adet bekliyorum...tatile veya yüzmeye gidecek olsam sektirmez hemen gelirdi...acaba yine kandırsam mıbak yarın yüzmeye gidiyorum desem kesin gelir )
Bide 5.gün çift embriyo
İnşallah canım benim hepimiz pozitif haberler verelimYasim 25,ilk denemem.
Heyecanlandim keske hepimizde pozitif olsa
21 im on beş gune 22 ye gircem sen hangısını yazmak istersen yazve ilk denemem canımm :))
21 yazdım canımBide 5.gün çift embriyo
Merhaba hayırlı olsun gözünüz aydınKızlar kan testim 807 çıktı şükürler olsun 12. Günüm bugün.Darisi sizlere olsun inşallah