- 12 Nisan 2019
- 24.110
- 38.301
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #1.941
Evet o recete edılmıyormus, kalcadan yapılanın fiyatı da 77 lira, eczaneden borc olarak aldım recete edilince ucret iadesi yaptılar..Ben de protulex kullanıyordum sonradan bulamadım Progestan dex devam ettim.Kalcaya gire çok daha iyi ama fiyatlı evet sabah akşam yapıyorum ben
Ozur dilerim yeni forma girmeye bawladim o yuzden kariwiklik oluyor.Siz de mı 8 eylul de transfer oldunuz.. Alıntılar karısmıs pek anlayamadım
O zaman genetik ile yaptiranlarda tek risk tutunub tutubmamasi.daha sonrw hcg artarTabi ki olmaz biyopsi alınıp gönderiliyor komple gitmiyor ki.Biz de genetik lle yaptırdık
EstağfurullahOzur dilerim yeni forma girmeye bawladim o yuzden kariwiklik oluyor.
10.eylul.sizde ne zaman?Estağfurullahkan testi gününüz ne zaman
Canim daha transfer olmadım ama buradan anladığım en kotu şey stres sen elinden geleni yapiyorsun şimdi dinlen bişe olmaz Allah'ın izniyleKızlar ben gene bişey yaptım eminim bu kadar stresli olan kafaya takan ben değilimdiraz önce komşu geldi kapıya çocugu kucagındaydı kucagıma atladı dalgınlıgıma denk geldi kucagıma aldım ama hemen bıraktım yere iki yaşında 12 kilo falan canım cok sıkılıyor eger olmazsa kendime çok kızarım asla kendimi affetmem
Öyle düşünme canım bişey olmaz Allahın izniyle. İkinci çocuğu için tüp bebek yaptıran anneler var aramızda. İllaki ilk çocuklarını kucaklarına alıyolardır. Mecbur olmadıkça kaldırmamalı ama öyle hemende bişey olmaz inşallah sıkma canınıKızlar ben gene bişey yaptım eminim bu kadar stresli olan kafaya takan ben değilimdiraz önce komşu geldi kapıya çocugu kucagındaydı kucagıma atladı dalgınlıgıma denk geldi kucagıma aldım ama hemen bıraktım yere iki yaşında 12 kilo falan canım cok sıkılıyor eger olmazsa kendime çok kızarım asla kendimi affetmem
Hee tamam canım bende şaşırdımYok kuzu alıntı yapmıs benım mesajları silmiş kendisi yazmıs sonra, benım adım cıkıyor.. Test mest yok
Canım stres yapma olacağı varsa her halükarda olur zaten ama dikkat et kendineKızlar ben gene bişey yaptım eminim bu kadar stresli olan kafaya takan ben değilimdiraz önce komşu geldi kapıya çocugu kucagındaydı kucagıma atladı dalgınlıgıma denk geldi kucagıma aldım ama hemen bıraktım yere iki yaşında 12 kilo falan canım cok sıkılıyor eger olmazsa kendime çok kızarım asla kendimi affetmem
Kacinci gununuz bu gun?Kızlar ben gene bişey yaptım eminim bu kadar stresli olan kafaya takan ben değilimdiraz önce komşu geldi kapıya çocugu kucagındaydı kucagıma atladı dalgınlıgıma denk geldi kucagıma aldım ama hemen bıraktım yere iki yaşında 12 kilo falan canım cok sıkılıyor eger olmazsa kendime çok kızarım asla kendimi affetmem
10 Eylül geçti..1
10.eylul.sizde ne zaman?
iki iğneyi bir kerede tek şırıngaylada yapabilirsiniz daha rahat oluyor ben hep öle yaptım hemşireler yapabilirsin demiştiBen de protulex kullanıyordum sonradan bulamadım Progestan dex devam ettim.Kalcaya gire çok daha iyi ama fiyatlı evet sabah akşam yapıyorum ben
Tek seferde olur biter tabi evet daha rahat öyle yapayım olmazsa teşekkürleriki iğneyi bir kerede tek şırıngaylada yapabilirsiniz daha rahat oluyor ben hep öle yaptım hemşireler yapabilirsin demişti
Tutunma olarak hatta daha şanslıyız genetikten sağlıklı gelenler daha iyi oluyorO zaman genetik ile yaptiranlarda tek risk tutunub tutubmamasi.daha sonrw hcg artar
Aynen kuzum büyük şırıngaya iki tüpü çek ince uç takıp yap kolanyalı pamuklada dagıt daha konforlu birgün bir tarafa birgün diğerine rahat olurTek seferde olur biter tabi evet daha rahat öyle yapayım olmazsa teşekkürler
Haklısın canım doğru ama ağırdı biraz ama hemen yere koydum :Öyle düşünme canım bişey olmaz Allahın izniyle. İkinci çocuğu için tüp bebek yaptıran anneler var aramızda. İllaki ilk çocuklarını kucaklarına alıyolardır. Mecbur olmadıkça kaldırmamalı ama öyle hemende bişey olmaz inşallah sıkma canını
Kacinci gununuz bu gun?
Daha dün transfer oldumKacinci gununuz bu gun?
Haklısın canım aminCanim daha transfer olmadım ama buradan anladığım en kotu şey stres sen elinden geleni yapiyorsun şimdi dinlen bişe olmaz Allah'ın izniyle