- Emoji Skoru
- 2.130
- Puanlar
- 53
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
- #8.201
Süpeeer çok sevindim gerçektenKızlar merhabalar bende dün doktor randevum için hastanedeydim. Son adet tarihime göre 11+3 olmam gerekirken 12+2 çıktı. 6 gün önde gidiyoruzBurun ve ense ölçümü zamanı gelmiş dedi her şeyin çok güzel olduğunu söyledi. Burun kemiğini gördü enseyide 0.8 olarak ölçtü ve çok iyi dedi. 1-1,5 iyi deriz dedi senin 1in altında maşallah dedi. İnşallah sizlerde güzel haberlerle gelirsiniz. Kanama alanım varmış progestana devam dedi halbuki kanama ya da lekelenmem yok. O yüzden 3. Hafta sonra tekrar gel dedi. Cinsiyetle ilgilide bu haftalarda azınlık cinsiyeti gösterir çoğunluk göstermez sen çoğunluğa giriyorsun dedi ama önden gitmesi ve kemik yapısı erkek gibi ama dediğim gibi farklılaşılabiliyor dedi. Birde bakteri çıkmıştı idrarda antibiyotiğe başlattı gebelikte risk oluşturur bakteri dedi riske atmayalım dedi. Şimdilik benden haberler bu kadar
Her şeyin yolunda olmasına çok sevindimKızlar kahverengi akıntı bugün hiç olmadı, dra söyledim üzerinde durmadı bile, gayet sağlıklı bir bebek şükür ölçümleri de normal çıktı
Eki Görüntüle 2785092
Bu arada cinsiyeti de öğrendik
Ee cınsıyetı söylememıssın ama bu benım bebısım gibi durmus kese de ıcıme kız dogdu haydı söyleKızlar kahverengi akıntı bugün hiç olmadı, dra söyledim üzerinde durmadı bile, gayet sağlıklı bir bebek şükür ölçümleri de normal çıktı
Eki Görüntüle 2785092
Teşekkür ettimGözünüz aydın, maşallahultrason görüntüsünde CRL kaç çıktı acaba?
Maşallah canim cok tatli görünüyorKızlar kahverengi akıntı bugün hiç olmadı, dra söyledim üzerinde durmadı bile, gayet sağlıklı bir bebek şükür ölçümleri de normal çıktı
Eki Görüntüle 2785092
Yoktur diye dusundum ama googleda aratinca cikti burda da gulme gaziBugün bahsedilen sosyal medya fenomeni Zeynep Hanım'ın doğumunu gördüm ne güzel gülme gazı vermişler yabizim burda da yapıyorlar mıdır acaba ? Gerçi kesin o kadar pahalı olur ki o kadar para verince insanın gülesi gelmez gaza rağmen
Ben de hiç duymadım internet ortamında da çevremde de. Çok yaygın değil sanırım ama gülerek doğurmak fikri kulağa hoş geliyorYoktur diye dusundum ama googleda aratinca cikti burda da gulme gaziyaygin mi bilmiyorum ama hic duymadim. Onlarda dogum baslatici bir ilac da varmis mesela.
Bende alabilir miyim?Gonderdim, kolay gelsin
Benim de aklımdan o arkadaş geçiyorduBugün girl and mom dı sanırım ya adını hatırlayamadım doktora gidip bebeğin durumunu öğrenecekti noldu acaba
merhaba nifty testini ne kadara yaptırdınız öğrenebilir miyim?
Ben İstanbul'dayım, Doktorum genoks firmasıyla anlaşmalı. Dışarıdan arayan kişilere 3750 lira fiyat veriliyormuş. Başka firmalarla da görüştüm. Doktorun söylediği yerden yaptırmak zorunlu değil ancak anlaşma yüzünden hastaya indirim yapılıyor.Merhaba nifty testini yaptırmışsınız inş sonnçlarda güzel gelirYaşınız kaç acaba bende kararsızım yaptırıp yaptırmamakta siz nifty yaptırdıgınızda ayrıca ikiliyi yaptırmadınız değil mi gerek yok diye biliyorum birde doktorunuzla anlaşmalı bir kurummuydu fiyata ne dediler
Bu arada ikili test için kanda verdim.1 haftaya çıkarmış.Teşekkür ettimcrl 56.41mm
Gözün aydın. Kemik yapısı erkek gibi geldi ama içime kız doğduKızlar kahverengi akıntı bugün hiç olmadı, dra söyledim üzerinde durmadı bile, gayet sağlıklı bir bebek şükür ölçümleri de normal çıktı
Eki Görüntüle 2785092
Süpeeer çok sevindim gerçektenevet önden giden erkek diyorlar genelde bakalım ileri ki haftalarda netleşir
Her şeyin yolunda olmasına çok sevindimcinsiyet peki ?
Ee cınsıyetı söylememıssın ama bu benım bebısım gibi durmus kese de ıcıme kız dogdu haydı söyle
Maşallah canim cok tatli görünüyor
Cinsiyeti neymiş peki
Bu üçüncü evladım, ilk ikisini sordu dr “hadi bakalım 3.asker de size selam çakıyor” dediGözün aydın. Kemik yapısı erkek gibi geldi ama içime kız doğduneymiş cinsiyeti
Aa üzüldüm ya. Allah diğerine sağlık sıhhat versin inşallahCanım bende ikizimi kaybettim kese kaybolmaya başlamış bugün kontrolde öğrendik
maşallah canım rabbim sağlıklı gebelik sonunda sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinBu üçüncü evladım, ilk ikisini sordu dr “hadi bakalım 3.asker de size selam çakıyor” dedi
3.oğlan geliyor kızlar
Sağlıkla gelsinBu üçüncü evladım, ilk ikisini sordu dr “hadi bakalım 3.asker de size selam çakıyor” dedi
3.oğlan geliyor kızlar
Ben doktora yine yazdım kramplarim vardi geçen günlerde cok. Diğerine bisey olur mi diye yazdım. Doktor da kanama olmazsa pek bir problem olmaz yazmis.Canım bende ikizimi kaybettim kese kaybolmaya başlamış bugün kontrolde öğrendik
Açıkçası doktorum daha da sevindi ikizin kaybolduğuna tek olsun Sağlıklı olsun bir sürü çok büyük riskleri erken doğumda kayıplar var dedi gerçekten de öyle 2 gün geriden geliyordu ikizin kesesi iyice küçülünce önden gitmeye başlamış. Çok şükür şuan Diğer bebeğim Sağlıklı. çok üzüldüm ama Riskleri duyunca ikisini kaybetme korkusu daha da kötü. buna Şükür Allah hepimizin evlatlarını sağ Salim kucağımıza almamızı nasip etsin sağlıklı bir şekildeAa üzüldüm ya. Allah diğerine sağlık sıhhat versin inşallahbu haftalarda kendi küçülüp kayboluyormuş digeri iyi olsunda yinede üzülüyor insan ama geçmiş olsun canım digeri ne bisey olmaz dedi dimi doktor sizede ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?