- Konu Sahibi Efenin_Annesi
- #8.161
Kızlar bu fetal dna testi hakkinda ne dusunuyosunuz
Ben dehset korkuyorum ya yani nolcak yaptirsak diyorum kocaman olmus bebek hareket ediyo bisi ciksa allah korusun napcaz vaz mi geccez nasil olcak
Burda organlari olmayan bir bebege sahip anne yazmisti test sonucu kotu geldi ama igneyle bebegimi oldurmeyi goze alamadim dogurmaya karar verdim diye
Test dedikce icim sızlıyo hala karar veremedimne yapmam gerektigine dair
Dusunuyorum diyorum ki rabbim beni sagliksiz evlatla sinamak istiyorsa eger bunu zaten yapacaktir simdi olmasa bile dogumda olur dogduktan sonra olur yani olur illaki ufffffff ne dusunecegimi bilemez duru
Bahsettiğin kişi benim ben fetal dna testi bana göre para tuxağı en anlaşılmayan kromozom anormalisini bile anlıyorlar keza sorun varsa genetik bu testi yapıyor benim doktorum sana yapalım demedi mart 1 de gideceğim ense ve burun kemiği ölçümü yapacak zaten ölçümler normalse neden dna testi yapılıyor birde dnası normal olması bebeğin sağlıklı olduğu manasına gelmiyor size tavsiyem perinatolog ile görüşmeniz Bebeğinizde bir sıkıntı varsa erken tanı hayat kurtarır yada sonraki gebeliğinizde size ışık tutarKızlar bu fetal dna testi hakkinda ne dusunuyosunuz
Ben dehset korkuyorum ya yani nolcak yaptirsak diyorum kocaman olmus bebek hareket ediyo bisi ciksa allah korusun napcaz vaz mi geccez nasil olcak
Burda organlari olmayan bir bebege sahip anne yazmisti test sonucu kotu geldi ama igneyle bebegimi oldurmeyi goze alamadim dogurmaya karar verdim diye
Test dedikce icim sızlıyo hala karar veremedimne yapmam gerektigine dair
Dusunuyorum diyorum ki rabbim beni sagliksiz evlatla sinamak istiyorsa eger bunu zaten yapacaktir simdi olmasa bile dogumda olur dogduktan sonra olur yani olur illaki ufffffff ne dusunecegimi bilemez durumdayim