- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
- #6.881
Bi güzel haberde benden hanımlarbgn kalp atışı duyduk minnağın. 7+3diye gittik 7+1 dedi doktor. normal o 3-5 günlük sarkma dedi doktor. Ben balık etliyim rahim yerleşimim geride karından görüp duyabileceğimizi sanmıyodum ama karından gördük 1cm olmuş cinsiyet tahminlerinizi alırım ultrasonda daha netti ama resimde bulanık olmuş yine...
Bir çoğumuzda öyle canım muhtemelen...Kızlar bir konuda konuşmaya ihtiyacım var..hormonların mı etkisi bilemiyorum..bu bebek için gece gündüz ağladım hiç birşeyden mutlu olamadım çok dua ettim şükürler olsun allah nasip etti ama kendimi çok garip hissediyorum..içimde kötü olumsuz bir his yok ama Yinede tam olarak o mutluluğu yaşayamıyorum.neden böyle sizce?
İlk olacak inşallahMaşallahçok anlamam ama erkek hissettim
İlk olacak inşallahÖnce 2 düşük olduğundan sağ salim olsun hayırlısıyla kucağımıza alalım diye düşünüyoruz ama işte merak sadece cinsiyet kısmı
Çok şanslısın inşallah öyle devam ederMidesi bulanan da şikayetçi, bulanmayan daSizin kaçıncı haftalarda bulanmaya başladı kızlar, bende tık yok da
9.haftaya girdim sadece çok istediğim bir şeyi yerken bir kere bulandı midem o kadar başka hiç bulanmadı çok şükürMidesi bulanan da şikayetçi, bulanmayan daSizin kaçıncı haftalarda bulanmaya başladı kızlar, bende tık yok da
Şanslı mıyım bilmiyorum valla, böyle sanki hiç hamile değilmişim gibi bir endişe kaplıyor içimi. Çarşamba doktor randevum var, iple çekiyorum bakalım.Çok şanslısın inşallah öyle devam ederBenim genelde alttan alttan oluyo bulantı(5+3te öğrendik hemen hemen o zamanlardan beri var 7+3teyim) Aç kalmayıp hep bişiler yersem daha az bulantı oluyo ama hazım sorunu ve şişkinlik rahatsızlığı oluyo bu yedikçede
Bazen öyle bi oluyo ki yemek yiyoken bi yandan içim kıyılıyo gibi bi his geliyo tam tarif edemiyormuşsun ve bulantı başlıyo beşine o en kötüsü...
6.haftada 2gün kadar benimde geçti bulantı ağrı meme hassasiyeti falan. Bi endişelenmiştim. Şimdi bulantı devam, ağrılar arada olup geçiyo,meme hassasiyeti bazen geliyo 2gün durup geri gidiyoŞanslı mıyım bilmiyorum valla, böyle sanki hiç hamile değilmişim gibi bir endişe kaplıyor içimi. Çarşamba doktor randevum var, iple çekiyorum bakalım.
İlerleyen haftalarda azalacak ve umarım tamamen geçecek sizlerin de
İnş bizde de öyle olur teşekkürlerBenimki de ilk gittiğimde öyleydi tam 2 hafta gerideydi. Şimdi yakaladı.
Benim eşim genelde yok canımYaa keşke eşine kaldırtsaydın canım. Bişey olmaz belki ama önlem almamız gerekiyor lütfen dikkat et
evet ben şuan öyleyim. hatta açlık kan şekerime bakıldı gayet normal. ama tabi 6. aydan sonra netleşir diyorum. Aman midemiz bulanmadıkça içmeye devamBen de hep çok su içen biri olmuşumdur ama sabah uyandığımda susuzluktan ölmüş oluyorum. Bi ara geceleri uyanıp yudum yudum su içiyordum. Dil damak kurumasi sekeri dusundurttu bana ama bu da vesvesedir
ama bu donemde kimimiz yiyemiyoruz, kimimiz icemiyoruz. Ilk 12 haftayi hayirlisiyla bir atlatalim da nasilsa her sey daha rahatlasir diye umuyorum
Canim muayene eden doktor yazdi. Sonra gebelik kaydi icin farkli bir doktorun odasina gittigimde, hemsireyi beklerken oradaki kadin dogum doktoruna, doktorumun bana dvit damla yazdigini ama bende venatura marka d vit.damla oldugunu, kullanmamda bir sakinca olup olmadigini sordum, once kullanabilirsin dedi. Kac haftalik oldugumu ogrenince yuzume teessufle bakip ilk uc ay kullanma dediKızlar bugun saglıl ocagına gıttım bana d vitamıni verdi ama doktora sor bazıları sımdı bazılarıda obur hafta baslatıyor dedı ılaca siz kullanıyormusunuz ben daha sormadım doktora
Ben varım canım.Hamılelık sonuna kadarKan pıhtılaşması olup iğne kullanan arkadaşlar varmı aramızda ben kan sulandırıciğne kullanıyorum doktorum bırak dedi artık başka doktorları gezdim kesinlikle bırakmamak gerektiğini söylediler bırakmama kararı aldım iğne vurulan varsa nekadar süre vurulucaksınız arkadaşlar?
Ben hamilelerin kullandığı bir multivitamin kullanıyorum içinde d, b, omega 3,iyot, folik asit var. Gittiğim ayrı iki doktor da devam et dedi sıkıntı olacağını sanmıyorum günlük dozda aldığım için. Ama doktorların yazdığı dvit3 ampuller bi anda d vit yüklemesi yaptığı için normalde de zararlı diye biliyorumCanim muayene eden doktor yazdi. Sonra gebelik kaydi icin farkli bir doktorun odasina gittigimde, hemsireyi beklerken oradaki kadin dogum doktoruna, doktorumun bana dvit damla yazdigini ama bende venatura marka d vit.damla oldugunu, kullanmamda bir sakinca olup olmadigini sordum, once kullanabilirsin dedi. Kac haftalik oldugumu ogrenince yuzume teessufle bakip ilk uc ay kullanma dedisaglik ocaginda da kesinlikle kullanmamam gerektigini soyledi. Burda okuyorum kullananlari görüyorum..hangisi dogru bilemedim. İki oglumda da doktorlarim yazmamisti.
Perinatoloji bolumunden uzman doktor bakiyor canim. O zamana daha var ama simdiden bulundugumuz sehirde hangi hastane kac tl ye yapiyor ve ne zaman randevu almak gerekir gibi arastirma yaparsak cok iyi olur. Ben istanbuldayim, bezmialemde yaptirmak istemistim ama en az uc hafta once randevu almak gerekiyormus bu yuzden orda yaptiramamistim. Sonra Özel bir hastanede 2019 eylul ayinda 450 tl ye yaptirmistim simdi ucmustur fiyatlar sanirim. :/Kızlar bu ileri haftalarda sanırım detaylı ultrason incelemesi ile kalp beyin damarlarına bakılıyormuş bunu hamilelik takibi için gittiğimiz kadın doktoru mu yapıyor yoksa ayrıca başka bir doktora mu gidiyoruz radyolog gibi? İlk hamileliğim tecrübesizim şimdiden merak ettim doktoruma da sormadım henüz ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?