- 24 Mart 2019
- 12.717
- 57.911
Ama e nabiza cok gec düşüyorYaa oyle bi sinirliyimki anlatamam ama cimere yazdim ins bisey yaparlar hakkinda o doktorun beni sinir ettihic boyle seylerle ugrasmayan biriyim ama bu devlet hastanedeki son yasadigim seyler burnumdan getirdiler artik ben tatilde antalyada devlet hastanesinde kan verdim orda boyle bisey yasamadim kendi sehrimde sıkıntı yasiyorum ve iki ay once ayni hastane kan aldi benden neymis doktorun insiyatifine kalmismisim hey allahimmmmmm. Canim bir bucuk saate cikar dedide ben e nabizdan bakacam dahada hastanede duramazdim sinirlendim cok
Hakkında hayırlısı olsun canım hayırlı haberlerle gel canımKızlaaarrr devlet acilde bta hcg ye bakilmiyormu artikkk ben evime en yakin hastaneye gittim resmen saf yerine koydular 1 saat bosuna bekledim doktor dediki acildebta bakilmiyor bi sinirlendim ama doktorla baya tartistim ismini aldim cimere sikayet ettim kendisini sonra evime uzak olan bi hastaneye gittim ordada ayni seyleri dediler artik doktora artik dedim ben gebeysem gaibten haber gelipmi oğrencem ne sacma sapan is yapiyosunuz biraz once geldigim hastanede ayni seyleri soyledi bune ilgisizlik dedim onlarida cimere sikayet ettim zaten deyince bi duraksadi ozman siz sıkıntı cekmissiniz sizinkini alalim dedi anlamiyorum cok sacma ugrastirmiyorum bile yapacaklari is 1 sn surmuyorki zaten neyseki verdim kani cirkeflik yaparak
Bayıldım harikaaaaaaKizlar bayıldım ya inşallah ağustosa kadar hamile kalirimda eşime bundan hediye ederim
Hadi inşallah gebeliktir meleğimKızlar yumrtlama çatlama değerlendirmeleri yapıldı.Ama bira koyu krem renkli akıntı var önceden bu kadar olmazdı şimdi kendi kendimi gazlamak da istemiyorumbu nedir acaba
Linoşum inşallahHadi inşallah gebeliktir meleğim
HahahahaLinoşum inşallahgidiyim bugun kendimi dağa taşa atayım bu düşüncelere girdin mi çıkabilene aşk olsun
Valla aramız bat larda 1 gün var yumurtlama da 1 gün inşallah hamilelik haberlerini de 1 gün arayla alırız balımmmmmmLinoşum inşallahgidiyim bugun kendimi dağa taşa atayım bu düşüncelere girdin mi çıkabilene aşk olsun
Çıktığı gibi hemen haber ver bize de habersiz bırakma biziYaa oyle bi sinirliyimki anlatamam ama cimere yazdim ins bisey yaparlar hakkinda o doktorun beni sinir ettihic boyle seylerle ugrasmayan biriyim ama bu devlet hastanedeki son yasadigim seyler burnumdan getirdiler artik ben tatilde antalyada devlet hastanesinde kan verdim orda boyle bisey yasamadim kendi sehrimde sıkıntı yasiyorum ve iki ay once ayni hastane kan aldi benden neymis doktorun insiyatifine kalmismisim hey allahimmmmmm. Canim bir bucuk saate cikar dedide ben e nabizdan bakacam dahada hastanede duramazdim sinirlendim cok
Kelin ilaci olsa basina surermis hshshshs
Ah keşkee kuzum ne güzel olurduuHahahahaal benden de o kadar kuzum hep yumurtlama belirtisi diye kendimi avutuyorum 2 gündür ama tinnnimmm acaba biz napsak böyle bir uyusak taaaa bat günü kalksak ne güzel olur var mı öyle bir karışım
Allahım yürekten kocaman aminnnValla aramız bat larda 1 gün var yumurtlama da 1 gün inşallah hamilelik haberlerini de 1 gün arayla alırız balımmmmmm
Kullanıyorum canim omega Q enzim ama bu ay olmazsa önümüzdeki ay o karisimlara gecicem hepsine bir anda yüklenmiyorum bu ay avakadoya falan başladım midem çok karıştıBen sağlıklı yumurtalar oluşsun diye ek takviye olarak arı sütü polan propolis karışımı şipariş verdim iyi geldiğini işe yaradığınıda bi çok yerden duydum okudum isterseniz bi arastırın canım
Ayyy sonucu yaz buraya merak ederizzzKızlaaarrr devlet acilde bta hcg ye bakilmiyormu artikkk ben evime en yakin hastaneye gittim resmen saf yerine koydular 1 saat bosuna bekledim doktor dediki acildebta bakilmiyor bi sinirlendim ama doktorla baya tartistim ismini aldim cimere sikayet ettim kendisini sonra evime uzak olan bi hastaneye gittim ordada ayni seyleri dediler artik doktora artik dedim ben gebeysem gaibten haber gelipmi oğrencem ne sacma sapan is yapiyosunuz biraz once geldigim hastanede ayni seyleri soyledi bune ilgisizlik dedim onlarida cimere sikayet ettim zaten deyince bi duraksadi ozman siz sıkıntı cekmissiniz sizinkini alalim dedi anlamiyorum cok sacma ugrastirmiyorum bile yapacaklari is 1 sn surmuyorki zaten neyseki verdim kani cirkeflik yaparak
Tamam canım bakayım hemenMarkası Eyriçayır canım şuan indirimde
Öyle bir bakılıyor ki ama zor geliyor kendilerine riskli bir gebelik diyorum hemen öğrenip ilaç başlamam lazım diyorum hooop alıyorlar kan ama iyi etmişsin şikayet ederekKızlaaarrr devlet acilde bta hcg ye bakilmiyormu artikkk ben evime en yakin hastaneye gittim resmen saf yerine koydular 1 saat bosuna bekledim doktor dediki acildebta bakilmiyor bi sinirlendim ama doktorla baya tartistim ismini aldim cimere sikayet ettim kendisini sonra evime uzak olan bi hastaneye gittim ordada ayni seyleri dediler artik doktora artik dedim ben gebeysem gaibten haber gelipmi oğrencem ne sacma sapan is yapiyosunuz biraz once geldigim hastanede ayni seyleri soyledi bune ilgisizlik dedim onlarida cimere sikayet ettim zaten deyince bi duraksadi ozman siz sıkıntı cekmissiniz sizinkini alalim dedi anlamiyorum cok sacma ugrastirmiyorum bile yapacaklari is 1 sn surmuyorki zaten neyseki verdim kani cirkeflik yaparak
Isleyisleri gerçekten her hastanede farklı malesef burası türkiye ama suç kişisel ve sonucu 45 dakika sonra verilen bir tahlil(kendimden biliyorum) e nabiza çok geç düşüyor ertesi gün düştü benim daha önce hayırlı haberlerle gel kuzumYaa oyle bi sinirliyimki anlatamam ama cimere yazdim ins bisey yaparlar hakkinda o doktorun beni sinir ettihic boyle seylerle ugrasmayan biriyim ama bu devlet hastanedeki son yasadigim seyler burnumdan getirdiler artik ben tatilde antalyada devlet hastanesinde kan verdim orda boyle bisey yasamadim kendi sehrimde sıkıntı yasiyorum ve iki ay once ayni hastane kan aldi benden neymis doktorun insiyatifine kalmismisim hey allahimmmmmm. Canim bir bucuk saate cikar dedide ben e nabizdan bakacam dahada hastanede duramazdim sinirlendim cok
Ahah benide alin nolurrrrHahahahaal benden de o kadar kuzum hep yumurtlama belirtisi diye kendimi avutuyorum 2 gündür ama tinnnimmm acaba biz napsak böyle bir uyusak taaaa bat günü kalksak ne güzel olur var mı öyle bir karışım
Inşallah canlar pozitifleri görelim bu ayValla aramız bat larda 1 gün var yumurtlama da 1 gün inşallah hamilelik haberlerini de 1 gün arayla alırız balımmmmmm
Reglin mi gecikti canımmmBi gunu daha atlattık regl olmadan
Yok ya 6 gun var dahaReglin mi gecikti canımmm
Gel gel kuzum Allah'ına kurbanTamam canım bakayım hemen
Öyle bir bakılıyor ki ama zor geliyor kendilerine riskli bir gebelik diyorum hemen öğrenip ilaç başlamam lazım diyorum hooop alıyorlar kan ama iyi etmişsin şikayet ederek
Isleyisleri gerçekten her hastanede farklı malesef burası türkiye ama suç kişisel ve sonucu 45 dakika sonra verilen bir tahlil(kendimden biliyorum) e nabiza çok geç düşüyor ertesi gün düştü benim daha önce hayırlı haberlerle gel kuzum
Ahah benide alin nolurrrr
Inşallah canlar pozitifleri görelim bu ay