- 10 Ekim 2007
- 592
- 639
- 36
Tabii bildirimleri açıksa gidiyorCanim bu şekilde etiketledugin de bildirim gidiyor mu yoksa onlar siteye girince mi görüyorlar
Yerleşme olabilir seni nazar boncuklariyla susleyelim insallahhhteşekkür ederim :) İnşallah şansımız bol
ben son durumum yazıyım canım ilk öncelikle pkoluyum yeni evlendim çocuk istiyoruz ikimizde. eylülün 25 i gibi böle benden şeffaf akıntılar geldi açıkcası hemen hemen her gün birlikteliğimiz oluyor heralde dedim yumurtlama oluyor bu neyse adet zamanım bu ay 10 ekimdi ama 5 ekimde böle lekeli afedersiniz şeffaf akıntılı geldi çok az ertesi günü bişey yok öbür gün yine geldi diye diye 5 gündür leke leke geliyor heralde adetten sayılıyor test yaptım negatif. Hiç daha önce böle adet görmemiştim 5 günü toplasak bi pedi doldurmaz yani bi doktora gidip gözükmeyi düşünüyorum en son durumun ne diyerek bende böyle
bu çok güzel biseysaolun :) ortada kıpkırmızı bi kan yok ya böle pempeye dönük diyebilirim yadaa şeffaf akıntının içinde ama kahverengimsi de yok halen devam ediyor bugün az önce miniminicik yine gelmiş
Aynen canım benimde böyle olmuştu kimyasaldı ama kimyasalda olsa hamile kalabiliyoruz çok güzel birşeymiş buda vücudumuz mükemmel döllenmeyi yapana kadar bir çok kadın kimyasal gebelik gecirebilirmisBende de pembe bir akıntı gelmişti regli olmadan 1 hafta önce 1kere gelmişti daha gelmemişti yerleşme kanaması olabilir hadi hayırlısı olsun inşallah