Hepimiz aynı dönemlerden geçiyoruz tuvalette ağlayarak test yaptıklarım oldu sakın üzülme bizim bebişler nazlı olacakOfff icinm bunaliyor artik kelimeler kifayetsiz kalir sanirim bu ay tam patlama evresindeydim artik yeter diye bagirasim var ama rabbimin vardir bir bildiği ne diyeyim
Şeffaf akıntınin olduğu gunler verimli oluyor degerlendir mutlakaKizlar adetim bitti. Akıntım basladi. Galiba yumurtlama dönemine giriyorum. Akıntım bitince yumurtlama donemin bitmiş catlamayimi beklicem
çok yanılıyorsun boşuna üzülüyosun son hamileliğimi anlatayım sana reglim bir hafta geçti kanda baktırdım negatif 20 gün geçti gene negatif ve ve gecikeli bir ayı geçmişti ve adet sancısı çektiğim için söktürücü kullanmaya karar verdim sonkez betaya baktırayımda öyle kullanayım dedim ve kanda bi baktırdım 6 haftalık hamile çıktım şok olmuştum yani bir aylık bir gecikme sonrasında anca öğrendim17 si evet ama ama ne bileyim bali 3 4 ciksa gine bisey 0 cikti resmen yukselcegini sanmiyorum
Teşekürler canım. Çatlama akıntı bitince mi oluyo.Şeffaf akıntınin olduğu gunler verimli oluyor degerlendir mutlaka
Hayır şeffaf akintin oldugunda oluyor. Yumurta aki gibi olur çoğalır ki spermler rahatca yumurtaya ulaşsınTeşekürler canım. Çatlama akıntı bitince mi oluyo.
TesekurlerrrHayır şeffaf akintin oldugunda oluyor. Yumurta aki gibi olur çoğalır ki spermler rahatca yumurtaya ulaşsın
Hadi bakalım inşallahBu ay hergun avakodu yiyorum. Hem eşim hem ben folik asit kullanıyoruz. İns bu ay olacakkki hamilelik
İns canım hepimizeHadi bakalım inşallah
Hersey olabilir aslında hazırlıklı olmak gerek benim ilk sağlıksız gebelikten sonra bunda baya temkinliyim. İnşallah güzel haberlerle dönersin burayaEsimi ikna edersem teste gidicez o tutturdu 13ü senin gunun negatif cikarsa uzulursun diyo. Ama brnde tez canliyim biraz sanirim
Güzel haberlerini paylaşmak nasip olsun inşallah kuzumİns igneden degildirde ins biseyler vardir
E neden gec gecti kana acaba kiçok yanılıyorsun boşuna üzülüyosun son hamileliğimi anlatayım sana reglim bir hafta geçti kanda baktırdım negatif 20 gün geçti gene negatif ve ve gecikeli bir ayı geçmişti ve adet sancısı çektiğim için söktürücü kullanmaya karar verdim sonkez betaya baktırayımda öyle kullanayım dedim ve kanda bi baktırdım 6 haftalık hamile çıktım şok olmuştum yani bir aylık bir gecikme sonrasında anca öğrendim
Geç döllenme canım bak allahtan umut kesilmezE neden gec gecti kana acaba ki
Malesef 3 gün gecikmeyle regl oldum@mucizeanne20
@Hiresa
@haileyy
P Pimpiriklianneee
@NergizGuney
@35kvk
@elba00
@Seyma94
Son durumlar nedir kızlar bilgilendirirmisiniz?????
Hadi gazan mibarek olsunKızlar şuan bizim ev hayvanlar alemi gibi... Ben avına yaklaşmaya çalışan disi bir kaplan gibiyim eşimde kuyruğunu kaptırmaya çalışmayan kertenkele gibi kaçıyor yorgunluktan tv karşısında uyumaya calisiyorahahah benden kaçış yokkk o yataga geleceksin dedim yapma be diyor oğlanda uyudu kaçacak yerin yok dedim korkuyom kizim git diyor
Sizce artarmi 0.100 hic sanmiyorum tup bebek raporu cikartirken son kez muayene olucam doktorda normal sekilde yumurta buyutup bir kere daha denicem nasil olsa gidip ucret odenecek diye oda yoksa onada gitmemde oda tutmadi bekliycem artik bikac ay ondan sonra tup bebek sureci baslar benim icin artik sanirim ugrasmadan cocuk sahibi olamicam benGeç döllenme canım bak allahtan umut kesilmez
Malesef 3 gün gecikmeyle regl oldumyeni bat 3 kasım