Tabii bildirimleri açıksa gidiyorCanim bu şekilde etiketledugin de bildirim gidiyor mu yoksa onlar siteye girince mi görüyorlar
Yerleşme olabilir seni nazar boncuklariyla susleyelim insallahhhteşekkür ederim :) İnşallah şansımız bol
ben son durumum yazıyım canım ilk öncelikle pkoluyum yeni evlendim çocuk istiyoruz ikimizde. eylülün 25 i gibi böle benden şeffaf akıntılar geldi açıkcası hemen hemen her gün birlikteliğimiz oluyorheralde dedim yumurtlama oluyor bu neyse adet zamanım bu ay 10 ekimdi ama 5 ekimde böle lekeli afedersiniz şeffaf akıntılı geldi çok az ertesi günü bişey yok öbür gün yine geldi diye diye 5 gündür leke leke geliyor heralde adetten sayılıyor test yaptım negatif. Hiç daha önce böle adet görmemiştim 5 günü toplasak bi pedi doldurmaz yani bi doktora gidip gözükmeyi düşünüyorum en son durumun ne diyerek bende böyle
saolun :) ortada kıpkırmızı bi kan yok ya böle pempeye dönük diyebilirim yadaa şeffaf akıntının içinde ama kahverengimsi de yok halen devam ediyor bugün az önce miniminicik yine gelmiş
Aynen canım benimde böyle olmuştu kimyasaldı ama kimyasalda olsa hamile kalabiliyoruz çok güzel birşeymiş buda vücudumuz mükemmel döllenmeyi yapana kadar bir çok kadın kimyasal gebelik gecirebilirmisBende de pembe bir akıntı gelmişti regli olmadan 1 hafta önce 1kere gelmişti daha gelmemişti yerleşme kanaması olabilir hadi hayırlısı olsun inşallah
Zaten saglikli hamilelik icin bile beslenmemize dikkat etmek gerek canım bende bu ay yuruyuslere başladim bak tavsiye ederim çok iyi geliyorYa aslında kilom çok değil 55 kiloyum doktor 52 olman lazım boyuna göre demişti bi türlü veremedim beynim vücudum alışmış sanki bu kiloya ne veriyorum ne alıyorum heralde insilün drenci var diye düşünüyorum. Neysekii bugün diyet demeyim ama sağlıklı beslenmeye başladm hem kendim için hemde daha sağlıklı hamile kalabilmek için tam gaz devambu arada bilgilendirdiğin için teşekkür ederim pkonun daha çok şans oldugunu bilmiyordum
Evet kimyasal bile olsa insan bi rahatlıyor çok şükür diye bakalım şimdi yumurtaların sağlıklı olması icin uğraşıyoruzTabii bildirimleri açıksa gidiyor
Yerleşme olabilir seni nazar boncuklariyla susleyelim insallahhh
bu çok güzel bisey
Aynen canım benimde böyle olmuştu kimyasaldı ama kimyasalda olsa hamile kalabiliyoruz çok güzel birşeymiş buda vücudumuz mükemmel döllenmeyi yapana kadar bir çok kadın kimyasal gebelik gecirebilirmis
İşten geliyorum yemek flan yap derken yoruluyorum aslında çıkıp yürümek en faydalı. Eğer gebelik gibi bir şey yoksa leslie yapmayı düşünüyrm bende canımmZaten saglikli hamilelik icin bile beslenmemize dikkat etmek gerek canım bende bu ay yuruyuslere başladim bak tavsiye ederim çok iyi geliyor
İnşallah yaTabii bildirimleri açıksa gidiyor
bu çok güzel bisey
Aynen canım benimde böyle olmuştu kimyasaldı ama kimyasalda olsa hamile kalabiliyoruz çok güzel birşeymiş buda vücudumuz mükemmel döllenmeyi yapana kadar bir çok kadın kimyasal gebelik gecirebilirmis
Henüz akıntı dışında bişey yok test elimde var ama günümün geçmesini bekliyorum hayırlısı pek umudum yok ama sanki beklemedeyim hayırlısı inşallahM mucizeanne20
@Hiresa
@haileyy
@Pimpiriklianneee
@NergizGuney
@35kvk
E L B A
@Seyma94
Son durumlar nedir kızlar bilgilendirirmisiniz?????
Ben sağlıklı yumurtalar oluşsun diye ek takviye olarak arı sütü polan propolis karışımı şipariş verdim iyi geldiğini işe yaradığınıda bi çok yerden duydum okudum isterseniz bi arastırın canımEvet kimyasal bile olsa insan bi rahatlıyor çok şükür diye bakalım şimdi yumurtaların sağlıklı olması icin uğraşıyoruz
Markası ne canım???Ben sağlıklı yumurtalar oluşsun diye ek takviye olarak arı sütü polan propolis karışımı şipariş verdim iyi geldiğini işe yaradığınıda bi çok yerden duydum okudum isterseniz bi arastırın canım
Kuzum geçen ay ben bildigin bütün belirtileri yaşadım kesin hamileyim dedim sonu hüsran...belirtilere takılma çok üzülüyoruz sonra bekle gününü bakalim geçen ay göğüslerim koki hassasiyetim akıntı hepsini yaşadım.insallah sen hamilesindir kuzum bekle bakalimKızlar yumrtlama çatlama değerlendirmeleri yapıldı.Ama bira koyu krem renkli akıntı var önceden bu kadar olmazdı şimdi kendi kendimi gazlamak da istemiyorumbu nedir acaba
Evet canım eskiden beri varmış ama farketmiyormuş bayanlar biz vücudumuzu tanıdığımız için anlamışızTabii bildirimleri açıksa gidiyor
bu çok güzel bisey
Doğruu söylüyorsun kuzummMarkası ne canım???
Kuzum geçen ay ben bildigin bütün belirtileri yaşadım kesin hamileyim dedim sonu hüsran...belirtilere takılma çok üzülüyoruz sonra bekle gününü bakalim geçen ay göğüslerim koki hassasiyetim akıntı hepsini yaşadım.insallah sen hamilesindir kuzum bekle bakalim
Ay çook güzelmiş çiçeğimmKizlar bayıldım ya inşallah ağustosa kadar hamile kalirimda eşime bundan hediye ederim
Bende bu ay adet olursam sipariş vercem bundanBen sağlıklı yumurtalar oluşsun diye ek takviye olarak arı sütü polan propolis karışımı şipariş verdim iyi geldiğini işe yaradığınıda bi çok yerden duydum okudum isterseniz bi arastırın canım
Markası Eyriçayır canım şuan indirimdeMarkası ne canım???
Kuzum geçen ay ben bildigin bütün belirtileri yaşadım kesin hamileyim dedim sonu hüsran...belirtilere takılma çok üzülüyoruz sonra bekle gününü bakalim geçen ay göğüslerim koki hassasiyetim akıntı hepsini yaşadım.insallah sen hamilesindir kuzum bekle bakalim
Bayıldım yaKizlar bayıldım ya inşallah ağustosa kadar hamile kalirimda eşime bundan hediye ederim
Kızlaaarrr devlet acilde bta hcg ye bakilmiyormu artikkk ben evime en yakin hastaneye gittim resmen saf yerine koydular 1 saat bosuna bekledim doktor dediki acildebta bakilmiyor bi sinirlendim ama doktorla baya tartistim ismini aldim cimere sikayet ettim kendisini sonra evime uzak olan bi hastaneye gittim ordada ayni seyleri dediler artik doktora artik dedim ben gebeysem gaibten haber gelipmi oğrencem ne sacma sapan is yapiyosunuz biraz once geldigim hastanede ayni seyleri soyledi bune ilgisizlik dedim onlarida cimere sikayet ettim zaten deyince bi duraksadi ozman siz sıkıntı cekmissiniz sizinkini alalim dedi anlamiyorum cok sacma ugrastirmiyorum bile yapacaklari is 1 sn surmuyorki zaten neyseki verdim kani cirkeflik yaparakYine dayanamadın di mi ah bu kaidin milleti
Sonuc ne zaman çıkacak? Bu arada acilde beta bakılıyor 5sene acilde çalıştımKızlaaarrr devlet acilde bta hcg ye bakilmiyormu artikkk ben evime en yakin hastaneye gittim resmen saf yerine koydular 1 saat bosuna bekledim doktor dediki acildebta bakilmiyor bi sinirlendim ama doktorla baya tartistim ismini aldim cimere sikayet ettim kendisini sonra evime uzak olan bi hastaneye gittim ordada ayni seyleri dediler artik doktora artik dedim ben gebeysem gaibten haber gelipmi oğrencem ne sacma sapan is yapiyosunuz biraz once geldigim hastanede ayni seyleri soyledi bune ilgisizlik dedim onlarida cimere sikayet ettim zaten deyince bi duraksadi ozman siz sıkıntı cekmissiniz sizinkini alalim dedi anlamiyorum cok sacma ugrastirmiyorum bile yapacaklari is 1 sn surmuyorki zaten neyseki verdim kani cirkeflik yaparak
Edeceğim kuzumSon durumu paylaş kuzum merak ederim ben hamile misin değil misin diye canısı
Yaa oyle bi sinirliyimki anlatamam ama cimere yazdim ins bisey yaparlar hakkinda o doktorun beni sinir ettiSonuc ne zaman çıkacak? Bu arada acilde beta bakılıyor 5sene acilde çalıştım