WhatsApp dan sipariş veriliyor kuzum aynen IBAN falan atıyorlar sen kendi bilgilerini atıyorsun öyleYaaa ben o birgebenin günlüğüne baktım, whatsapda. Mı sipariş veriliyor o ovulayasyonlardan, interntten vercektimde o hanfendinin daha iyiymiş gibi geldi
İyi geceler kuzum Allah rahatlık versinIyigeceler kızlar ben yatıyorum sabah 6.30 kalkicam oğlanın sabahçı olması beni çok yordu bu yıl...yarın güzel haberlerle uyanalım insallahhh
Harika teşekkür ederim canımWhatsApp dan sipariş veriliyor kuzum aynen IBAN falan atıyorlar sen kendi bilgilerini atıyorsun öyle3 güne kapında
Ay inşallah bu ay güzel olurB busemakilic
@Gzmyts53
@Pimpiriklianneee
@NergizGuney
@emosscaa
F Ftxxx
Evet kızlar sizlerin günleri yaklaştı güzel haberler bekliyoruz listeye bir nazar boncuğu daha ekliyelim inşallah
Ben hiç birşey yapmadım kuzum reglim bitti biz çalışmaya başladıkKuzum sen neler yaptın bu süreç de
Ekle bebeğim ekle 32 yaşındayım ilk denememPambikpiremses kuzum ekliyim listeye seni ben hamişsin sanırım kız bızede bulasırrr
İnanki dünden beri hepinize dua ediyorum rabbim kucağınızıboş bırakmasın inşallahAyyyyy valla bulaştır yanında olsam nasıl da göbüşe dokunurdum kuzummm sübhanallah sağlıkla ilerler kuzummmPambikpiremses
Ekledim gittiEkle bebeğim ekle 32 yaşındayım ilk denemem
Maşallah kuzummm çok sevindimBen hiç birşey yapmadım kuzum reglim bitti biz çalışmaya başladıkilk denememizdi çok şükür ben olmaz galiba diyodum çok düşünmedim
Amin inşallah kuzum Allah razı olsunİnanki dünden beri hepinize dua ediyorum rabbim kucağınızıboş bırakmasın inşallah
Ayy ay kuzum günaydınGünaydın canlar nasilsiniz gününüz güzel gecsinnhepimizin gobusu dolsun bugün
Senin topic herkeze uğurlu gelecek kuzumGünaydın canlar nasilsiniz gününüz güzel gecsinnhepimizin gobusu dolsun bugün
benım 28 ekim :) reglim yeni bitti umut ediyorum bu ay güzel olur hepimiz içinB busemakilic
@Gzmyts53
@Pimpiriklianneee
@NergizGuney
@emosscaa
F Ftxxx
Evet kızlar sizlerin günleri yaklaştı güzel haberler bekliyoruz listeye bir nazar boncuğu daha ekliyelim inşallah
Inşallah kuzum hastanedeyim bekliyorum dr doğuma gitmişAyy ay kuzum günaydınçok şükür iyilik kuzum hayat mücadelesi sen nasılsın umarım göbüşler yılbaşına kadar dolacak inşallah
Ay insallahhhhhSenin topic herkeze uğurlu gelecek kuzum
Aaa ben hemen konrol edeyimbenım 28 ekim :) reglim yeni bitti umut ediyorum bu ay güzel olur hepimiz için
Sen böyle yazmissin bilgilerini güncelleyelim yazarsan bana hemen güncelleyimbenım 28 ekim :) reglim yeni bitti umut ediyorum bu ay güzel olur hepimiz için
Amiinn bitaneciğim amin çok teşekkür ederimMaşallah kuzummm çok sevindimRabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin