- 1 Mart 2021
- 227
- 305
- 36
Amin inşallah kuzum Allah razı olsun umarım bizede nasip olur kuzum o duyguyu yaşamak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin inşallah kuzum Allah razı olsun umarım bizede nasip olur kuzum o duyguyu yaşamak
İstemekte gayet haklısın ve günaha da girmiyosun cnm Rabbim isteyin demiş. Benimde bı oğlum var deli gibi kız istiyorum. Ama önce hayırlı sağlıklı uzun ömürlü diliyorum. Hangisi yoksa onu istiyo insanKimse bana cevap vermiyor arkadaşlar on yargılı davranan insanlar oluyor ben oğlum olsun istiyorum sadece suçmu evet evlat hasreti çeken nasip olmayan cok insan var ama ben de dua ediyorum hep namazda rabbim herkese annelik babalık duygusunu tattırsin hic bir kadinin kucağını bos bırakmasın diye bazen düşünüyorum da oğlum olsun istiyorum diye günaha mi giriyorum diye ama her insan ister kizi olan erkek cocuk oglu olan da kiz cocuk
Teyzelerin kafası hep kötü calisiyo gercekten. Ne desem nerden vursam diye. Ağızlarından güzel söz duymak zorKadın doğumun önündeyim şuan 50li yaşlarda bir teyze daha 25 bile olmayan yaşı hamile bir bayana kaç aylık dedi kızda 6 aylık oldu teyze dedi anaaaa ufacık gelişmemiş ne bu karnın kız bozuldu kalktı gitti bu kadar zor mu allah kucağına almak nasıp etsin demek çok kizdimcok....
Hayırlı olsun cnm Rabbim kucağına almayı nasip etsinEkle bebeğim ekle 32 yaşındayım ilk denemem
Sen böyle yazmissin bilgilerini güncelleyelim yazarsan bana hemen günc
çok özür dilerim :)Sen böyle yazmissin bilgilerini güncelleyelim yazarsan bana hemen güncelleyim
4 gün önce negatifti kızlar ama adet belirtileri geliyor gibii Bi de grip falan oldum baya rahatsızım bakalım hayırlısı son 1 inşallah sizlerden güzel haberler alırız takipteyimB busemakilic
@Gzmyts53
P Pimpiriklianneee
@NergizGuney
@emosscaa
@Ftxxx
Evet kızlar sizlerin günleri yaklaştı güzel haberler bekliyoruz listeye bir nazar boncuğu daha ekliyelim inşallah
Doktordan çıkınca haberdar et kuzum bizi de merak ederim şimdiInşallah kuzum hastanedeyim bekliyorum dr doğuma gitmiş
Ay insallahhhhh
Çok teşekkür ederim ne güzel bi mesaj ne güzel bir düşünce cok sagolun beni mutlu ettinizKimse kimsenin düşüncelerine karışamaz burda evet bazı bilmezler kendilerini diğerlerinden çok bildiğini düşünen oluyor. Sen onlara bakma hiç bir zaman. Güzel düşünelim güzel olsun herzaman iyilik güzellik kazanacak.
Tabikide ilk tercih sağlıklı olması yönünde, ama herkes ister istemez aklında yaa kızım olsun oğlum olsun diyede düşünür sen de haklısın. Allah gönlüne göre versin ilk başta Hangisi hakkında hayırlısıysa o olsun.
Rabbim olmayan herkese nasip etsin insallah hayırlısı ni dilemek ne doğrusu benceVallah bence yanlis dusunuyorsunuz
Biz kiz veya erkek ne olursa olsun diye yemedigimiz kur kullanmadigimiz ilac girmedigimiz pozisyon kalmazken olup birde begenmemezlik tabi gunah
Yanlis anlamayin sizi kirmak degil amacim tabiki isteyebilirsiniz
her insan gonlunden gecirir ama bunu belirterek dua etmek bana sacma geliyor Allah veriyor sen begenmiyorsun gibi
Evet dogru herkes aynı düşüncede olmuyor olabilir rabbim size nasip etsin insallah prensesİstemekte gayet haklısın ve günaha da girmiyosun cnm Rabbim isteyin demiş. Benimde bı oğlum var deli gibi kız istiyorum. Ama önce hayırlı sağlıklı uzun ömürlü diliyorum. Hangisi yoksa onu istiyo insan
Şansa artık desene bu ay. Hayırlısı olsun artık :)tabi ki olabilir çatlamanın ne zaman olduğu önemli ama spermler vücutta 48 saate kadar hatta bazı uzmanlara göre 3-4 gün yaşıyor. ama yine de eğer mümkünse sabah tekrar ilişki olsun bence
Pambikim ilk gebeligin galiba dimi.. ilac bitki çayı fln icme emi.agir kaldırma yukarıya tirmanma dikkat et kuzu darısı bekleyen herkeseEkle bebeğim ekle 32 yaşındayım ilk denemem
Ay onlar doğuruncada susmuyor.yok sütün az bu cocuk aç memen küçükmüş yok su yok bu hep bisey diolar.Kadın doğumun önündeyim şuan 50li yaşlarda bir teyze daha 25 bile olmayan yaşı hamile bir bayana kaç aylık dedi kızda 6 aylık oldu teyze dedi anaaaa ufacık gelişmemiş ne bu karnın kız bozuldu kalktı gitti bu kadar zor mu allah kucağına almak nasıp etsin demek çok kizdimcok....
Eline sağlık :) umarım yeni liste ve yeni aya gerek kalmadan güzel haberler gelir :) Bu arada ben 34 yaşındayım ve 2. çocuk istiyoruz. Bu ay ilk deneme.Alırım listemize bi masallahhhhj
Amin canım İnşallah kimin ne isteği varsa hayırlı sağlıklı bi şekilde nasip etsin RabbimEvet dogru herkes aynı düşüncede olmuyor olabilir rabbim size nasip etsin insallah prenses