Yoğundum bu ara topikle ilgilenemedim kuzum bu gece yeni kayıtları alicam bir arkadaş vardı ya onun batı geçti dur bulup güzel haber alalim hemenAh ağzın bal yesin kuzum hadi inşallah
Dualarınızı eksik etmeyinHadi insallah bugun dualarimiz senin icin once
Ayy tinnime de nasip olsun insallah yarabbim sizin de haberinizi alim benDualarınızı eksik etmeyinAllah razı olsun kuzum Tiniminimavihanim da maşallah aramızda 1 gün var o da dün yumurtlamış ilk önce ona
Hadi inşallah kuzum mucizeler tutunur bu ay bende ilk kez pik gördüm hiç umudum yoktu pik olunca iyi olurmuş hadi hayırlısı inşallah bu ay herkez hamiş kalır inşallah topic uğurlu gelir kuzummmmYoğundum bu ara topikle ilgilenemedim kuzum bu gece yeni kayıtları alicam bir arkadaş vardı ya onun batı geçti dur bulup güzel haber alalim hemen
Ayyyy inşallahAyy tinnime de nasip olsun insallah yarabbim sizin de haberinizi alim benRabbim size kucuk ikizler versin
Ben pik mik bilmem adama bi kas göz yallahhhh sonra gelsin tavan izlemeler gün aşırı devammmm her ay ben bu ay spontan olsun dedikce bu forum dürtüyor beniHadi inşallah kuzum mucizeler tutunur bu ay bende ilk kez pik gördüm hiç umudum yoktu pik olunca iyi olurmuş hadi hayırlısı inşallah bu ay herkez hamiş kalır inşallah topic uğurlu gelir kuzummmm
Kuzucum benim kafam karıştı. Şimdi bu dunkü testimmDualarınızı eksik etmeyin Allah razı olsun kuzum Tiniminimavihanim da maşallah aramızda 1 gün var o da dün yumurtlamış ilk önce ona
Ben pik mik bilmem adama bi kas göz yallahhhh sonra gelsin tavan izlemeler gün aşırı devammmm her ay ben bu ay spontan olsun dedikce bu forum dürtüyor beni
Insallah lnamAyyyy inşallahMagnifiaque im benimmm canım arkadaşım amin inşallah tez zamanda da sanaaaaaaa çok Aminnnnn
Amin inşallah kuzumInsallah lnamAllah yardimcimiz olsun
Ben ne yaparsam yapim yumurtalar buyumuyor o yuzden doktoru beklemek en temizi sanirimAmin inşallah kuzum
Sese kuzum burda pik gibi bende ebru ablanın testleri kullanıyorum kaset test almıştım Türkiye'ye gittiğimde diğerine de bakayım kuzumKuzucum benim kafam karıştı. Şimdi bu dunkü testimm
Ben ne yaparsam yapim yumurtalar buyumuyor o yuzden doktoru beklemek en temizi sanirimsize dua ediyorum kendimi biraktim bu ara
Kuzum ikiside pik gibi duruyor ilk yaptığına göre ovulasyon testi zaman geçtikçe rengi açılıyor idrar uçuyor ya ondan kafan karışmış ama sen bugünde yumurtlama görüyorsun bence çatlama değil daha siliklesmeye başlaması lazım kuzummmŞimdide gene yaptım testi test biraz yavaş işledi çıkmadı heralde çatlamış dedim sonra diğer testimde vardı daha hassas olan onuda şimdi atıyorumLna16
Üstteki test ebru ablanın alttaki de hassas olan dünküne göre ebru ablanınki çatlamış gibi görünüyor diğeri yeni pik olmuş gibi kafa karıştı
Allah razı olsun kuzum benimmmmBen ne yaparsam yapim yumurtalar buyumuyor o yuzden doktoru beklemek en temizi sanirimsize dua ediyorum kendimi biraktim bu ara
Kuzummm sen garanti olsun 3 gün değerlendirŞimdide gene yaptım testi test biraz yavaş işledi çıkmadı heralde çatlamış dedim sonra diğer testimde vardı daha hassas olan onuda şimdi atıyorumLna16
Üstteki test ebru ablanın alttaki de hassas olan dünküne göre ebru ablanınki çatlamış gibi görünüyor diğeri yeni pik olmuş gibi kafa karıştı