- 20 Aralık 2020
- 17.068
- 75.561
Âmin kuzum benim hepsi şifa olsun güzel haberlerimiz peşpeşe gelsinAyyyy umarım kuzum yaaatamam karıştırıyorum pik olayını demek ki iyi şeyler oluyor kuzum valla bende bugün avakado havuç yemeğe başlıyorum Allah'ın izni ile Rabbim nasip etsin annelik duygusunu hepimize gelsinnn o zaman değerlendirmeler diyelim kuzum Allah emeklerimizi boşa çıkartmasın inşallah
Canımm magnişimmle de çok güzel şeyler hissediyorum şifa bulsun o doktorda mucizeleriyle kalbi kucağı dolsunAhhh kuzum umarım annelerine sıkı sıkı tutunurlar Rabbim kimseye aratmasın zor durum herkeze nasip etsinMagnifiaque kuzuma da İnşallah
Ah kuzumm güzel yürekli arkadaşım benim hepimiz yılbaşına kadar hamiş kalırız inşallah dua ediyorum hepimizeCanim @Lna16ambu ay hepimize mucizeler getirsin umarim ben ovulasyon pik gormedim ama doktordan sonraya umutluyum ilk sizden guzel haber alim arkanizdan gelirim insallah
Amin inşallah güzel arkadaşım benimÂmin kuzum benim hepsi şifa olsun güzel haberlerimiz peşpeşe gelsin
Aminnnn inşallah kuzum hepimize Rabbim şifa versin göbüşler dolsunCanımm magnişimmle de çok güzel şeyler hissediyorum şifa bulsun o doktorda mucizeleriyle kalbi kucağı dolsunMagnifiaque Rabbim bizlerin duasını geri çevirme kabul et inşAllah
İnşallah kuzum inşallah hep birlikte2. Denemem. Yaş 25. Bat 19 ekim. İnşallah bu ay annelik duygusunu tadariz
Canım yapılan işlem de çok şükür herhangi bir kanser hücresi ne filan rastlanmamış. Enfeksiyon varmış.bunun içinde güzel ilaçlar vermiş şifa olsunn inşallah tabikide gebe kalırsın öyle olumsuz şeyler düşünmeKızlar benim barsaklarimda intihap çıktı sonucum ve kullandığım ilaçlar bunlar anlayanlar bana bilgi verebilirmi bende hamile kalabilirmiyim ? Gebelik olurmu
Bu ilaçlar yan etki yapmaz değil mi çok korkuyorum ya crohn hastalığına benzer bı hastalık dedi araştırma yaptığımda crohn hastalığnin tedavisi yok . Yani sadece intihap demiCanım yapılan işlem de çok şükür herhangi bir kanser hücresi ne filan rastlanmamış. Enfeksiyon varmış.bunun içinde güzel ilaçlar vermiş şifa olsunn inşallah tabikide gebe kalırsın öyle olumsuz şeyler düşünme
Olsun canim kayıt sart mi?Kayıt yaptırmadım buraya dedim ama hep takip ettim. Bende geldim ekim topikleri uğuru
Canım öyle bir teşhis konulmuş olsaydı zaten raporunda işlenirdi diye düşünüyorum bence ilaçlarına kullan ve sen gebeliğe hazırlan inşallah hiçbir sıkıntı olmazBu ilaçlar yan etki yapmaz değil mi çok korkuyorum ya crohn hastalığına benzer bı hastalık dedi araştırma yaptığımda crohn hastalığnin tedavisi yok . Yani sadece intihap demi
Verdim kuzumOlsun canim kayıt sart mi?maibu ya bilgileri yaz kaydeder. Naptın mi verdin mi kan?
Bence de gayet güzel diğer tarafa yazmıştım mesajını alıntılayıp kan değerin iki katı olduğunda sağlıklı bir şekilde ilerliyor demektir. Ovulasyonla mı takip ettin neler yaptınVerdim kuzum177 küsür çıktı. 3 ekim di bat değer iyi midir. nedir bilmiyorum
Bizim ilk denememiz canım benimBence de gayet güzel diğer tarafa yazmıştım mesajını alıntılayıp kan değerin iki katı olduğunda sağlıklı bir şekilde ilerliyor demektir. Ovulasyonla mı takip ettin neler yaptın
Oy maşallah ne güzel hemen oluvermiş Rabbim devamınıda nasip etsin bizlere de dua et nolurBizim ilk denememiz canım benimreglim bitince yumurtama günümü uygulamadan takip ettim birde anladım akıntıdan falan. Onu değerlendirdik
Kuzum benim etmem mi hiçOy maşallah ne güzel hemen oluvermiş Rabbim devamınıda nasip etsin bizlere de dua et nolur