- 17 Şubat 2020
- 10.662
- 28.090
Ah guzel tinnimCanımm magnişimmle de çok güzel şeyler hissediyorum şifa bulsun o doktorda mucizeleriyle kalbi kucağı dolsunMagnifiaque Rabbim bizlerin duasını geri çevirme kabul et inşAllah
Ovulasyonda cift cizgi gorurum insallah bende kurban oldugum rabbim hepimize nasip etsin bu Ay insallah dualarimdasiniz KizlarAh kuzumm güzel yürekli arkadaşım benim hepimiz yılbaşına kadar hamiş kalırız inşallah dua ediyorum hepimizeçiçek açacak umutlar az kaldı sende ovulasyona devam durmak yok yaşadıkça Umut Hep Var kuzum
Gozunuz aydinVerdim kuzum177 küsür çıktı. 3 ekim di bat değer iyi midir. nedir bilmiyorum
Aynen yaaaa ciddenNapalım artık dediğin gibi diğer aya kaldı toplar
İnşallah canım benimGozunuz aydin2 günde 2 katı artacak canım insallah saglikla kucagina alırsın.
Bı keremi yapcaz bunu canimEtkilerini söyleyeyim Öncelikle ben kovanın üzerine oturdum bir tane kova aldım Artık o kovayı bu işlemler sonucunda atacağım icimde Yani buharın girdigi yerden daha edepli söyleyeyim yanma hissettim Hani Kasıklarım içinde Ve inanılmaz pis bir koku ile akıntı geldi Hani içimden çıktığını hissettim Muhtemelen Enfeksiyon varmış Bir de tüpüm de hafif Kısmi bir tıkanıklık vardı İnşallah iyi gelmiştir diye düşünüyorum
Ah kuzum benim inşallah hepimiz bir anda pat diye hamile kalırız bu topic herkeze uğurlu gelir inşallahAh guzel tinniminsallah ya vallah o guzel kalbinden geciyorsa olacak kesin cok istiyorum hepimizin olsun
Ovulasyonda cift cizgi gorurum insallah bende kurban oldugum rabbim hepimize nasip etsin bu Ay insallah dualarimdasiniz Kizlar
Ohhhh maşallah kuzummmm çok sevindim sübhanallahVerdim kuzum177 küsür çıktı. 3 ekim di bat değer iyi midir. nedir bilmiyorum
Sen ilaçlarını kullan kuzum hayırlısı ile tedavi bitince hamile kalırsın pozitif düşünKızlar benim barsaklarimda intihap çıktı sonucum ve kullandığım ilaçlar bunlar anlayanlar bana bilgi verebilirmi bende hamile kalabilirmiyim ? Gebelik olurmu
Canım benim allah razı olsun çok teşekkür ederim.Ohhhh maşallah kuzummmm çok sevindim sübhanallahsağlıkla al kucağına kuzum dualarında da bizi unutma olur mu
Senden de Allah razı olsun kuzummmm kendim hamile kalmış gibi çok sevindim şuan maşallah değerlerine 2 günde bir takip et kuzum sağlıkla kavuş yavrunaCanım benim allah razı olsun çok teşekkür ederim.Rabbim hepinize nasib etsin inşallah bütün topikdekilere inşallah kucağını boş bırakmasın
Amin bitaneciğim inşallahSenden de Allah razı olsun kuzummmm kendim hamile kalmış gibi çok sevindim şuan maşallah değerlerine 2 günde bir takip et kuzum sağlıkla kavuş yavruna
Kimse kimsenin düşüncelerine karışamaz burda evet bazı bilmezler kendilerini diğerlerinden çok bildiğini düşünen oluyor. Sen onlara bakma hiç bir zaman.Kimse bana cevap vermiyor arkadaşlar on yargılı davranan insanlar oluyor ben oğlum olsun istiyorum sadece suçmu evet evlat hasreti çeken nasip olmayan cok insan var ama ben de dua ediyorum hep namazda rabbim herkese annelik babalık duygusunu tattırsin hic bir kadinin kucağını bos bırakmasın diye bazen düşünüyorum da oğlum olsun istiyorum diye günaha mi giriyorum diye ama her insan ister kizi olan erkek cocuk oglu olan da kiz cocuk
Vallah bence yanlis dusunuyorsunuzKimse bana cevap vermiyor arkadaşlar on yargılı davranan insanlar oluyor ben oğlum olsun istiyorum sadece suçmu evet evlat hasreti çeken nasip olmayan cok insan var ama ben de dua ediyorum hep namazda rabbim herkese annelik babalık duygusunu tattırsin hic bir kadinin kucağını bos bırakmasın diye bazen düşünüyorum da oğlum olsun istiyorum diye günaha mi giriyorum diye ama her insan ister kizi olan erkek cocuk oglu olan da kiz cocuk
Hadi insallah bugun dualarimiz senin icin onceAh kuzum benim inşallah hepimiz bir anda pat diye hamile kalırız bu topic herkeze uğurlu gelir inşallah
Insallah olur canim. Bir sorun yok bekliyoruz kismet artikHerhangi bir sorun yok değil mi sizde ? Baktırdınız mı ?Bende de bir sorun çıkmadı ama endişeleniyorum hemen tutmaz diye
Ah ağzın bal yesin kuzum hadi inşallahKuluçkadayım şuanda her ne kadar bu ay umursamiycam desemde yatakta tavan izlemeye devamm az sonra pc başına geçip kayıtları alicam nasipse bat kasım olanları eklemiycem ekim uğurlu gelicek.inaniyorummmmmm