Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2021 Ekim ayın transfer olacak arkadaşlar buyrun sohbete
- Konu Sahibi Feride63
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- tup bebek 2021
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Ben Ağustos 18 de tedaviye başladım ilk gonalf 300 lik kullandım sonra üç gün sonra beni çağırdılar yumurtaların durumu iyi diyip gonalfi 250 indirdi ayriyeten vitamin ilacı kullandim gel git zaman 11gun son kez ignemi oldum muanemi oldum E2 değerine bakıldı ki bu değer benim için cok önemli E2 değerim 5079 di doktor 25 den fazla yumurta toplanır dedi 30 da opo işlemim oldu 18 yumurta toplandı E2 yüksek olduğun da sağlıklı yumurta çok anlamın da benim sayısı az ama kalitesi iyiydi beş gün embriyo elde etmeye çalıştılar beşinci gün dondurlar şuan da trasferi bekliyorim rabbim hepimizi güldürsün ins emeklerimizi hiç etmesin rabbim
Ay inşallah son denemen olur çift bebiş kucağına alırsın kuzum rabbim emeklerini hiç etmesin sorun ne peki özel olmazsaMerhaba bende haftaya adet olunca gidicem. 2. Tup bebek tedavisine baslicaz insallah
- 23 Mayıs 2009
- 14.273
- 15.515
- 823
Amin insallah. Sorun yok senin neAy inşallah son denemen olur çift bebiş kucağına alırsın kuzum rabbim emeklerini hiç etmesin sorun ne peki özel olmazsa
Polikist över troit hipofez adenom bezesi de sıkıntı var kilo çok bende ya sorunAmin insallah. Sorun yok senin ne
Kaç trasnfer oldun daha önce cnm birde özel olmazsa proplem ne inşallah rabbim en güzelini nasip etsinSon 2 dondurulmuş embriyom transfer için bekliyor .ilk adetimde gidicem .inşallah herşey yolunda gider hepimiz için
Nasıl yani ilaçsız canım orayı pek anladım keşke çiftini de trasfer etseydin hani biri tutmazsa ikincisi tutar di belki demek doktor böyle uygun görmüş rabbim pozitifi görmeyi gördükten sonra kucağına almayı nasip etsin inşallahSelam kizlar, ben de bu ay transfer icin bekliyorum. Iki tane dondurulmus 5. gun embriyomuz var. ama tek transfer yapacagiz. 2. transfer denememiz. Haftaya adet gorunce gidecegim. Ilacsiz dogal kontrolle tranafere hazirlanacagiz. Bakalim.
Nasıl yani ilaçsız canım orayı pek anladım keşke çiftini de trasfer etseydin hani biri tutmazsa ikincisi tutar di belki demek doktor böyle uygun görmüş rabbim pozitifi görmeyi gördükten sonra kucağına almayı nasip etsin inşallah
Daha onceki transferimde doktorum bana transfere kadar herkese yazdiklari gibi yasmin adli ilaci yazdi. Ama ilac bende daha 2. gunde ciddi kalp ritim bozuklugu yapti. Ki yan etkilerinde nadir gorulen yan etkiler olarak yaziyor. Bu yuzden 6 ay krdiyolojide tedavi gormek zorunda kaldim. Transferim 8 ay ertelendi. O kadar hormon ignesinde bir sey olmadi ama dogum kontrol hapi yan etkisi yasadim malesef. O yuzden transfer oncesi ilac kullanmiyorum artik. Doktorum dogal yolla takip ediyor. Yumurtalarin buyume durumuna gore catlatma ignesi yapiyorum o kadar. “Embriyolarinin kalitesi yuksek, ikisinin birden tutma ihtimali var. cok romantik bir fikir gibi gelebilir ikiz sahibi olmak ama hamilelikleri cok riskli. Erken dogum, kuvoz ihtimali yuksek. Dusuk ihtimali de oyle. Ikisi birden tutar, ilerleyen haftalarda birinin gecirecegi dusuk riski digerini de etkiler. Tek transferde doguma kadar gidecek olan embriyo da dusuk riskine girebilir. O yuzden acikcasi ben tavsiye etmem cift embriyo transferini.” dedi doktorum. Daha onceki transferimde tek denedik, tuttu ama 7. haftada kalbi durdu. Ilacla dusuk yaptim. Ben de cok fazla okuyorum ikiz tup bebek hamileliklerinde ciddi zorlananlar, dusuk yapanlar vs. Bir tanesi tutsin bari diye dusunerek,digerinin de hayatini riske atmak dogru gelmiyor. o yuzden tek denemek daha mantikli kendi fikrimce :)
Daha onceki transferimde doktorum bana transfere kadar herkese yazdiklari gibi yasmin adli ilaci yazdi. Ama ilac bende daha 2. gunde ciddi kalp ritim bozuklugu yapti. Ki yan etkilerinde nadir gorulen yan etkiler olarak yaziyor. Bu yuzden 6 ay krdiyolojide tedavi gormek zorunda kaldim. Transferim 8 ay ertelendi. O kadar hormon ignesinde bir sey olmadi ama dogum kontrol hapi yan etkisi yasadim malesef. O yuzden transfer oncesi ilac kullanmiyorum artik. Doktorum dogal yolla takip ediyor. Yumurtalarin buyume durumuna gore catlatma ignesi yapiyorum o kadar. “Embriyolarinin kalitesi yuksek, ikisinin birden tutma ihtimali var. cok romantik bir fikir gibi gelebilir ikiz sahibi olmak ama hamilelikleri cok riskli. Erken dogum, kuvoz ihtimali yuksek. Dusuk ihtimali de oyle. Ikisi birden tutar, ilerleyen haftalarda birinin gecirecegi dusuk riski digerini de etkiler. Tek transferde doguma kadar gidecek olan embriyo da dusuk riskine girebilir. O yuzden acikcasi ben tavsiye etmem cift embriyo transferini.” dedi doktorum. Daha onceki transferimde tek denedik, tuttu ama 7. haftada kalbi durdu. Ilacla dusuk yaptim. Ben de cok fazla okuyorum ikiz tup bebek hamileliklerinde ciddi zorlananlar, dusuk yapanlar vs. Bir tanesi tutsin bari diye dusunerek,digerinin de hayatini riske atmak dogru gelmiyor. o yuzden tek denemek daha mantikli kendi fikrimce :)
İki transfer oldu canm biri çift embriyoydu.sadece sperm harekette sorun var başka bişey çıkmadı ya da varda bulamıyorlar .bu transferim olumlu olur inş Umut kesmemek lazım galiba.siz be aşamadasınızKaç trasnfer oldun daha önce cnm birde özel olmazsa proplem ne inşallah rabbim en güzelini nasip etsin
Tabi bende çift transfer et diyorum hani olur da biri tutmaz gibisinden bende istemem ikiz olsun korkarım birinden birine zarar gelir diye doktorun en iyisini biliyordur ins bu sefer olur da kucağına alırsın canımcim ikinci transferin mi olacakNasıl yani ilaçsız canım orayı pek anladım keşke çiftini de trasfer etseydin hani biri tutmazsa ikincisi tutar di belki demek doktor böyle uygun görmüş rabbim pozitifi görmeyi gördükten sonra kucağına almayı nasip etsin inşallah
Hakkın da hakkımız da hayırlısı olur inşallah cnm bende inşallah transfer olacak hasta olmamı bekliyorum ilk tüp bebek deneyimim rabbim hepimizi sevindirsinİki transfer oldu canm biri çift embriyoydu.sadece sperm harekette sorun var başka bişey çıkmadı ya da varda bulamıyorlar .bu transferim olumlu olur inş Umut kesmemek lazım galiba.siz be aşamada
Evet cnm 2. transfer :)Tabi bende çift transfer et diyorum hani olur da biri tutmaz gibisinden bende istemem ikiz olsun korkarım birinden birine zarar gelir diye doktorun en iyisini biliyordur ins bu sefer olur da kucağına alırsın canımcim ikinci transferin mi olacak
Amin canım inşallahHakkın da hakkımız da hayırlısı olur inşallah cnm bende inşallah transfer olacak hasta olmamı bekliyorum ilk tüp bebek deneyimim rabbim hepimizi sevindirsin
Merhaba nerde transfer olacaksınız Acıbadem fulya mı?Amin canım inşallah
Hayır bahçeci fulya.Merhaba nerde transfer olacaksınız Acıbadem fulya mı?
- 4 Kasım 2019
- 1.549
- 1.060
- 133
- 29
Canım bişey sorucam raporun var mı iğnelere ne kadar ödedin acabaBen Ağustos 18 de tedaviye başladım ilk gonalf 300 lik kullandım sonra üç gün sonra beni çağırdılar yumurtaların durumu iyi diyip gonalfi 250 indirdi ayriyeten vitamin ilacı kullandim gel git zaman 11gun son kez ignemi oldum muanemi oldum E2 değerine bakıldı ki bu değer benim için cok önemli E2 değerim 5079 di doktor 25 den fazla yumurta toplanır dedi 30 da opo işlemim oldu 18 yumurta toplandı E2 yüksek olduğun da sağlıklı yumurta çok anlamın da benim sayısı az ama kalitesi iyiydi beş gün embriyo elde etmeye çalıştılar beşinci gün dondurlar şuan da trasferi bekliyorim rabbim hepimizi güldürsün ins emeklerimizi hiç etmesin rabbim
Raporum yok cnm 3540 TL gitti transfer İcin de ilaç verilecek ona da ayrı verecemCanım bişey sorucam raporun var mı iğnelere ne kadar ödedin acaba