Tebrikler sağlıkla gelsin güzel evladınız inşallahekim ayında inşallah doğum yapacağım kalp atışı görüldü kese 4 mm normal mi acaba 7 haftalığım
Yok canım şeffaf eldiven de kullanılıyormuşPrezervatif kullanılır başka bir şey olacağını sanmıyorum . İnce olanlardandır
Canım o kadar oynamalar sorun değil. İyi bence. Ben de ilk gebeligimde kullandım o ilacı.Merhaba kızlar geçen hamileliğimde tsh 3.13 tü Dr hamilelikte 2.5 altı olmalı diye eutryox 25 mg başlamıştı ilacı içinde 2.5 altında kaldı hep ama maalesef düşük yaptım 16 haftada. Bundada hemen öğrenir öğrenmez kan verdim sağlık ocağında 2,4 çıkmış tam sınır doktora soramadım geç aldım sonucu . Tsh takibi yapan varmı acaba,
Anladım canım teşekkürler inşallah sorun olmaz hiç birimizde İlk hamileliğimde yaşamadım böyle bi sorun 2.cide biraz yükseldi maalesef devam etmediCanım o kadar oynamalar sorun değil. İyi bence. Ben de ilk gebeligimde kullandım o ilacı.
Bir ay önce 2.5 idi benim bir ayda 4.5'a çıkmış, şimdi dozaj arttırdı doktor. Endişe etmene gerek yok bence. Takipte kalman önemli.
Benim doktorumun bana bugün verdiği iğne bu. İki doz verdi, birini bugün vurdurdum diğerini pazartesi vurduracağım. Üstelik progestan fitil de verdi. Daha detaylı bilgim yok maalesef. Belki bir zararı olmadığı için vurdurun demiştir.Proluton depot vurdurun acilde demiş dr daha hiç bir şey görmeden etmeden kahverengi akintim var dedim napayım sizce kızlar? Böyle bir durum yaşayan var mı?
Evet hamilelikte yükselebiliyor. İnşallah bu sefer sorunsuz, kayıpsız ilerler gebeligin canım. Benim de kimyasalım olmuştu, TSH biraz yüksekmiş, bunun da bir ihtimal sebep olabileceğini söylemişti Dr.Anladım canım teşekkürler inşallah sorun olmaz hiç birimizde İlk hamileliğimde yaşamadım böyle bi sorun 2.cide biraz yükseldi maalesef devam etmediama ilacı içince hep 2.5 altındaydı hamilelik bitince normale dönmüştü. Hamileliğe bağlı yükselmiş.
Canım düşük olmasın diyeymiş ama benim daha ne olduğu belli bile değil ki 233 çıktı hcg dün yarın yine kan vericem yani dış gebelik mi kimyasal mı ne olduğu belli değil adama pıhtılaşma sorunum var diyorum sesini çıkarmıyor şimdi dış gebelikse kürtaj olmak istemiyorum bir kez oldum zaten kafamda o kadar çok soru var ki ne yapmalıyım bilmiyorum. Yarın i beklesem mi bilmiyorum hiçBenim doktorumun bana bugün verdiği iğne bu. İki doz verdi, birini bugün vurdurdum diğerini pazartesi vurduracağım. Üstelik progestan fitil de verdi. Daha detaylı bilgim yok maalesef. Belki bir zararı olmadığı için vurdurun demiştir.
Yaptır canım düşük önleyici .İhmal etmeProluton depot vurdurun acilde demiş dr daha hiç bir şey görmeden etmeden kahverengi akintim var dedim napayım sizce kızlar? Böyle bir durum yaşayan var mı?
Son adet tarihiniz kaç acaba? Bende yarın kalp atışı için gideceğim uygulama 7 haftalık gösteriyor.ekim ayında inşallah doğum yapacağım kalp atışı görüldü kese 4 mm normal mi acaba 7 haftalığım
Evet sürer benim 20. Gün bile düştüğü olmuştu kimyasalda. Dış gebelikte genelde düzensiz artış olur. Sizde azalma olmuş bildiğim kadarı ile çok görülen bi durum değil. Zaten önceden tespit etmişsiniz çok yüksek beta değerlerinde tüplerinize zarar verir ve hayati risk oluşturur. Siz beta ile takip yapın 48 saatte bir. Allah korusun dış gebelik bile olsa iğne ile düşüyor değer. Zamanında bende yaşadım arkadaşım çok korkuttular beni o zaman. Ama korkmayın sadece kontrolü bırakmayınAynı yerde yaptırdım canım pazartesi ye gore düşük çıktı hic artmamış 10 gün geçti gecikmenin üstünden kimyasal bu kadar uzun sürer mi ki
İnşallah canım hayırlısı ile sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimiziEvet hamilelikte yükselebiliyor. İnşallah bu sefer sorunsuz, kayıpsız ilerler gebeligin canım. Benim de kimyasalım olmuştu, TSH biraz yüksekmiş, bunun da bir ihtimal sebep olabileceğini söylemişti Dr.
Cok yıpratıcı bir süreç oldu benim için çok korkuyorum kendiliğinden düşse keske sizin de boyle miydi değerleriniz önce yükselip sonra azalmış miydi su an nasılsınız sağlıklı bi gebelik oldu mu sonrasındaEvet sürer benim 20. Gün bile düştüğü olmuştu kimyasalda. Dış gebelikte genelde düzensiz artış olur. Sizde azalma olmuş bildiğim kadarı ile çok görülen bi durum değil. Zaten önceden tespit etmişsiniz çok yüksek beta değerlerinde tüplerinize zarar verir ve hayati risk oluşturur. Siz beta ile takip yapın 48 saatte bir. Allah korusun dış gebelik bile olsa iğne ile düşüyor değer. Zamanında bende yaşadım arkadaşım çok korkuttular beni o zaman. Ama korkmayın sadece kontrolü bırakmayın
Ben gecirdim arkadas yazmadan yazmıs olacagım ama 5ekimde kimyasal gebelik kanamam basladı 3gün surer adetim sonra 27ekimde hamile kaldım saglıklı hemdeCok yıpratıcı bir süreç oldu benim için çok korkuyorum kendiliğinden düşse keske sizin de boyle miydi değerleriniz önce yükselip sonra azalmış miydi su an nasılsınız sağlıklı bi gebelik oldu mu sonrasında
İnşallah canım allah kucağına almayı nasip etsin benim gecikmem 10 gün kimyasalda boyle uzun sürmüyormuş gecikme araştırdığım kadarıyla senin nasıl olmuştu detayli anlatabilir misin benim beta 252 732 628 olarak çıktı 3er gün araylaBen gecirdim arkadas yazmadan yazmıs olacagım ama 5ekimde kimyasal gebelik kanamam basladı 3gün surer adetim sonra 27ekimde hamile kaldım saglıklı hemdeDarısı sana üzülme
Onceki gebeliklerimde kalp atışını duyduktan sonra başlamıştı doktor bende, belki sende de ondan başlamamış olabilirler, sağlıkla kavuştursun inşaAllah balım,Selam kızlar sat 7 ocak 10 gune yakın sürmüştü reglim 4 şubatta 42 ile başlamıştım sonra 49 ,84 ve dün 233 çıkmıştı yarını bekliyorum biraz sızı gibi kasık ağrım var akintim vardi azar azar bugün de akıntıyla beraber sumukumsu kahverengi cizik bir şeyler gördüm perşembe gidicem dr a hala iğne başlanmadı pıhtılaşma için keseyi görmeyi bekliyorlar zaman geçmiyor bazen ümitsizliğe kapılmıyor değilim
Çok yakın bir arkadaşım gebe olduğunu öğrendiğinde 74 falan çıkmıştı doktor ihtimali yok normal yolla hamile kalamazsın dedi ama olmuştu, çocuğun zeka gelişimini olumsuz etkiler demişti ama ilaca başlayınca hızlıca düşüverdi ve oğlu da gayet zeki su an 4 yaşında, diyeceğim o ki içiniz her zman ferah olsun, ilaçları düzenli kullandıktan sonra Allah şifa veriyor :)Merhaba kızlar geçen hamileliğimde tsh 3.13 tü Dr hamilelikte 2.5 altı olmalı diye eutryox 25 mg başlamıştı ilacı içinde 2.5 altında kaldı hep ama maalesef düşük yaptım 16 haftada. Bundada hemen öğrenir öğrenmez kan verdim sağlık ocağında 2,4 çıkmış tam sınır doktora soramadım geç aldım sonucu . Tsh takibi yapan varmı acaba,