2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Bu arada biz de bugün 6+2de vajinal yolla keseyi gördük ve kalp atışını duyduk.
Doktor doğrudan vajinal baktı çünkü 5-6 gündür kahverengi akıntı vardı. Doktor kanama alanı var dedi, düşük iğnesi ve progestan fitil verdi. Haftaya perşembe yine çağırdı. İnşallah her şey yolundaysa kan tahlillerini yapacağız.

İnşallah bir sıkıntı çıkmaz Allah’ın izniyle canım

İnşallah bir sıkıntı çıkmaz Allah’ın izniyle canım
İnşallah canım. Doktor bebekte hayati bir bozukluk yoksa kanama alanı onu etkilemez ama eğer varsa naparsak yapalım bebek tutunamaz dedi. İçini rahat tut dedi. Forumda sık sık yazıldığı gibi doktorum da kırmızı renkte kanama olmadığı sürece böyle devam edelim dedi eğer olursa hemen ara dedi. İnşallah haftaya bu dönemim geçmiş olur ve bebeğimi tekrar sağlıkla görürüm

Bende de oluyor canım bugün biraz ev isi yaptım hemen agri oldu dinleniyorum simdi

Aynen korkma canım benim de 6 haftalıkken lekelenme filan oldu şükür bi sıkıntı yaşamadık inşallah sen de yaşamayacaksın

Lekelenmede sıkıntı olmuyor canım,
İnşallah senin de öyledir. Doğacağı varsa taş taşısan yine durur yerinde sapasağlam. Miniğinde öyle olacak inşallah, içini ferah tutu endişe daha zararlı bebeğe

Inşallah ama pek sanmıyorum az önce kahverengi akintim başladı dr a yazdım ne yapmalıyım diye ses yok evet haftaya gel demişti dr o zaman çağırdı. Sormayin hemde ne merak ne yapmaliyim şimdi acil e gidip beta mi baktırsam sizce?

Aynen korkma canım benim de 6 haftalıkken lekelenme filan oldu şükür bi sıkıntı yaşamadık inşallah sen de yaşamayacaksın
İnşallah canım çok sağ ol.
Haklısın canım inşallah çok sağ ol.
Hayırlısı olsun canım. Ne diyeceğimi bilemedim. İnşallah sağlıklıdır ve bu günler geride kalır. Eğer sağlıklı değilse Allah yardımcınız olsun, inşallah sağlıklı ve rahat bir hamilelik yaşarsınız. Kendinize, rahminize, yumurtalarınıza güvenin. Size sağlıklı bir bebek vereceklerdir

Günaydın
Pazartesi idrar testi ile öğrenmiştim hamileliği bugünde kan testi yaptrdım sonucum 2418 çıktı. Değerler 2 günde bir mi iki katına çıkıyordu yoksa hergun mu iki kat oluyordu
2 günde bir iki katına çıkar Perşembe yaptıysanız cumartesi iki katına çıkar pazartesi günü cumartesi bin iki katına çıkar

Gözünüz aydın bu arada sağlıkla ilerlesin düşük durumundan dolayı mi akıntınız varmış inşallah bir sıkıntı olmaycaktir sizde gönlünüzü ferah tutun

YouTube ta Dr 'yatinca geçen kasık ağrıları zararsız' demişti.

Sağolasın eksik olma denecek bir şey de kalmiyor dediğin gibi inşallah her birimiz sağlıkla devam eden gebelikler yaşarız kucağımıza alırız bu bile öyle çok şey ki benim için buna şükür ediyorum Teşekkür ederim bu arada güzel temennilerin için

Gözünüz aydın bu arada sağlıkla ilerlesin düşük durumundan dolayı mi akıntınız varmış inşallah bir sıkıntı olmaycaktir sizde gönlünüzü ferah tutun
Sağ olun inşallah. Kanama alanı olduğu için kahverengi akıntı oluyormuş, evet. Ama her kahverengi akıntı rahim içinde kanama anlamına geliyor mu bilmiyorum. Sanırım gelmiyordur. Çünkü zararsız kahverengi akıntılar olduğu da yazıyordu internette.

Evet öyleymiş sanırım. Her kanamayı kötüye yormamak gerekir ama elde olmuyor işte bazen bende görünce panikledim ne olduğunu hala anlayamadım çünkü kafamızda hep bir soru işareti olacak bu süreçte akışa inanmak en güzeli galiba bizde öyle yapalım sizinde dediğiniz gibi güvenelim bizde olana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…