- 29 Temmuz 2017
- 24.376
- 125.011
- 35
Teşekkür ederim canım hepimiz güzel haberler alalım inşallahHadi inşallah iyi haberlerinizi bekliyoruz.
İnşallah bir sıkıntı çıkmaz Allah’ın izniyle canımBu arada biz de bugün 6+2de vajinal yolla keseyi gördük ve kalp atışını duyduk.
Doktor doğrudan vajinal baktı çünkü 5-6 gündür kahverengi akıntı vardı. Doktor kanama alanı var dedi, düşük iğnesi ve progestan fitil verdi. Haftaya perşembe yine çağırdı. İnşallah her şey yolundaysa kan tahlillerini yapacağız.
Benim hesabıma gore 6+4 ama bi hafta geri olabilir gelişimine gore. 2 hafta sonra gidersem 7 olur heraldeKaç haftalık canım doktorun ne zaman gel dedi ? 7. Haftada başlar büyük ihtimalle
Aynen canım 7. Haftada duyulur inşallahBenim hesabıma gore 6+4 ama bi hafta geri olabilir gelişimine gore. 2 hafta sonra gidersem 7 olur heralde
İnşallah canım. Doktor bebekte hayati bir bozukluk yoksa kanama alanı onu etkilemez ama eğer varsa naparsak yapalım bebek tutunamaz dedi. İçini rahat tut dedi. Forumda sık sık yazıldığı gibi doktorum da kırmızı renkte kanama olmadığı sürece böyle devam edelim dedi eğer olursa hemen ara dedi. İnşallah haftaya bu dönemim geçmiş olur ve bebeğimi tekrar sağlıkla görürümİnşallah bir sıkıntı çıkmaz Allah’ın izniyle canım
Bende de oluyor canım bugün biraz ev isi yaptım hemen agri oldu dinleniyorum simdiKızlar merhaba ya benim hareket ettiğim zaman yürüdüğümde falan adet ağrısı gibi ağrım oluyor kasigimda yatıp dinlendigimde sorun yok aranızda hafif ağrı yaşayan var mı dayanilmicak bir ağrı değil hafif bir ağrı
Aynen korkma canım benim de 6 haftalıkken lekelenme filan oldu şükür bi sıkıntı yaşamadık inşallah sen de yaşamayacaksınİnşallah canım. Doktor bebekte hayati bir bozukluk yoksa kanama alanı onu etkilemez ama eğer varsa naparsak yapalım bebek tutunamaz dedi. İçini rahat tut dedi. Forumda sık sık yazıldığı gibi doktorum da kırmızı renkte kanama olmadığı sürece böyle devam edelim dedi eğer olursa hemen ara dedi. İnşallah haftaya bu dönemim geçmiş olur ve bebeğimi tekrar sağlıkla görürüm
Lekelenmede sıkıntı olmuyor canım,Bu arada biz de bugün 6+2de vajinal yolla keseyi gördük ve kalp atışını duyduk.
Doktor doğrudan vajinal baktı çünkü 5-6 gündür kahverengi akıntı vardı. Doktor kanama alanı var dedi, düşük iğnesi ve progestan fitil verdi. Haftaya perşembe yine çağırdı. İnşallah her şey yolundaysa kan tahlillerini yapacağız.
O bende de oluyor. Hatta kremimi gibi de okuyor. Bugun doktora sordum. O cok normalmiş. Kanama olarak dusunmeMerhaba kızlar
Akıntım oluyor sürekli bugünde hep su gibi akıntım oldu telâşlandım biraz sizde de oluyormu normal mi acaba
Inşallah ama pek sanmıyorum az önce kahverengi akintim başladı dr a yazdım ne yapmalıyım diye ses yok evet haftaya gel demişti dr o zaman çağırdı. Sormayin hemde ne merak ne yapmaliyim şimdi acil e gidip beta mi baktırsam sizce?Hadi inşallah iyi haberlerinizi bekliyoruz.
Renksiz ya da soluk sarıysa sıkıntı değil diyorlar canım. Miktar artıyor, hamilelik boyunca böyle gidiyor.
İnşallah her şey yolundadır. İnşallah iyi haberler alırsınız. Bu süreç biraz böyle hepimiz için. Her şey yolunda olduğunda bile insan bir sıkıntı var mı diye merak ediyor. Haftaya mı gideceksiniz? Doktor mu o zaman çağırdı?
İnşallah canım çok sağ ol.Aynen korkma canım benim de 6 haftalıkken lekelenme filan oldu şükür bi sıkıntı yaşamadık inşallah sen de yaşamayacaksın
Haklısın canım inşallah çok sağ ol.Lekelenmede sıkıntı olmuyor canım,
İnşallah senin de öyledir. Doğacağı varsa taş taşısan yine durur yerinde sapasağlam. Miniğinde öyle olacak inşallah, içini ferah tutu endişe daha zararlı bebeğe
Hayırlısı olsun canım. Ne diyeceğimi bilemedim. İnşallah sağlıklıdır ve bu günler geride kalır. Eğer sağlıklı değilse Allah yardımcınız olsun, inşallah sağlıklı ve rahat bir hamilelik yaşarsınız. Kendinize, rahminize, yumurtalarınıza güvenin. Size sağlıklı bir bebek vereceklerdirInşallah ama pek sanmıyorum az önce kahverengi akintim başladı dr a yazdım ne yapmalıyım diye ses yok evet haftaya gel demişti dr o zaman çağırdı. Sormayin hemde ne merak ne yapmaliyim şimdi acil e gidip beta mi baktırsam sizce?
2 günde bir iki katına çıkar Perşembe yaptıysanız cumartesi iki katına çıkar pazartesi günü cumartesi bin iki katına çıkarGünaydın
Pazartesi idrar testi ile öğrenmiştim hamileliği bugünde kan testi yaptrdım sonucum 2418 çıktı. Değerler 2 günde bir mi iki katına çıkıyordu yoksa hergun mu iki kat oluyordu
Gözünüz aydın bu arada sağlıkla ilerlesinBu arada biz de bugün 6+2de vajinal yolla keseyi gördük ve kalp atışını duyduk.
YouTube ta Dr 'yatinca geçen kasık ağrıları zararsız' demişti.Kızlar merhaba ya benim hareket ettiğim zaman yürüdüğümde falan adet ağrısı gibi ağrım oluyor kasigimda yatıp dinlendigimde sorun yok aranızda hafif ağrı yaşayan var mı dayanilmicak bir ağrı değil hafif bir ağrı
Sağolasın eksik olma denecek bir şey de kalmiyor dediğin gibi inşallah her birimiz sağlıkla devam eden gebelikler yaşarız kucağımıza alırız bu bile öyle çok şey ki benim için buna şükür ediyorumİnşallah canım çok sağ ol.
Haklısın canım inşallah çok sağ ol.
Hayırlısı olsun canım. Ne diyeceğimi bilemedim. İnşallah sağlıklıdır ve bu günler geride kalır. Eğer sağlıklı değilse Allah yardımcınız olsun, inşallah sağlıklı ve rahat bir hamilelik yaşarsınız. Kendinize, rahminize, yumurtalarınıza güvenin. Size sağlıklı bir bebek vereceklerdir
Sağ olun inşallah. Kanama alanı olduğu için kahverengi akıntı oluyormuş, evet. Ama her kahverengi akıntı rahim içinde kanama anlamına geliyor mu bilmiyorum. Sanırım gelmiyordur. Çünkü zararsız kahverengi akıntılar olduğu da yazıyordu internette.Gözünüz aydın bu arada sağlıkla ilerlesindüşük durumundan dolayı mi akıntınız varmış inşallah bir sıkıntı olmaycaktir sizde gönlünüzü ferah tutun
Evet öyleymiş sanırım. Her kanamayı kötüye yormamak gerekir ama elde olmuyor işte bazen bende görünce panikledim ne olduğunu hala anlayamadım çünkü kafamızda hep bir soru işareti olacak bu süreçte akışa inanmak en güzeli galiba bizde öyle yapalım sizinde dediğiniz gibi güvenelim bizde olanaSağ olun inşallah. Kanama alanı olduğu için kahverengi akıntı oluyormuş, evet. Ama her kahverengi akıntı rahim içinde kanama anlamına geliyor mu bilmiyorum. Sanırım gelmiyordur. Çünkü zararsız kahverengi akıntılar olduğu da yazıyordu internette.