Kesinlikle ya rahat ol dr bana dediki sen hasta değilsin deniz hamilesin dedi yani herkes bir şeyler söyler herkesin vucut tepkileri de başkadır o yüzden zaten biz annelik içgüdüsü ile onlara zarar verecek şeylerden kaçınırız korkma bu kadarkatılıyorum canım ya daha önce hamilelik geçiren herkesten bunlar iyi günlerin bol bol uyu dinlen sonra uyuyamazsın ve onu kullanma bunu yapma vs olumsuz şeyler duymaktan çok bunaldım.
Güzel haberlerini bekliyorum canımAynen ya durduk yere insanı strese sokuyorlar cnm akşama sonuç çıkar yazarım burdan yine ben
İnsanlar nedense hep olumsuz yönden bakıyor. Kimse güzel tavsiye verelim, cesaretlendirelim, destek olalım demiyor. Hep bir olumsuz konuşma, göz korkutma durumu. Ben zorlandım o da zorlansın diye düşünüyorlar sanırım ne bencilce ya.katılıyorum canım ya daha önce hamilelik geçiren herkesten bunlar iyi günlerin bol bol uyu dinlen sonra uyuyamazsın ve onu kullanma bunu yapma vs olumsuz şeyler duymaktan çok bunaldım.
Bir tık fazla ama bence güzel yükselmiş canım.Kızlar merhaba
6 subat beta 94
10 subat beta 593
Fazla mi yükselmiş
Çok teşekkür ederim canım benimGüzel haberlerini bekliyorum canım
İnsanlar nedense hep olumsuz yönden bakıyor. Kimse güzel tavsiye verelim, cesaretlendirelim, destek olalım demiyor. Hep bir olumsuz konuşma, göz korkutma durumu. Ben zorlandım o da zorlansın diye düşünüyorlar sanırım ne bencilce ya.
Bir tık fazla ama bence güzel yükselmiş canım.
Çok haklısınız, aynı şeyi ben de yaşıyorum hatta olumsuz yorum duyamamak için çevreme uzun süre söylemeyeceğim, sadece ailem ve en yakın arkadaşım bilecek. Daha hamilelik kararı almadan önce bile bazı evli ve çocuklu arkadaşlarımızdan çocuktan sonra hayatımız bitti, iki senedir uyumuyoruz vs den tut sakın çocuk yapmayına kadar varan laflar duyduk.. şu an kimseyle böyle diyaloglar yaşamak istemiyorum gerçekten, sen de içini ferah tut, her söylenene kulak asmakatılıyorum canım ya daha önce hamilelik geçiren herkesten bunlar iyi günlerin bol bol uyu dinlen sonra uyuyamazsın ve onu kullanma bunu yapma vs olumsuz şeyler duymaktan çok bunaldım.
Ben kızımda da kullandım şimdi de kullanıyorum canımkızlar bana deodorant kullanma vs dediler daha önce çocugu olan tanıdıklarım,şampuan duş jeli içinde içerik bakmak lazımmış gerçi yarın dr.uma gidince soracağım ama siz ne düşünüyorsunuz bu konuda ?
Olabilir canım boş ver takılma yükselmiş mi yükselmişKızlar merhaba
6 subat beta 94
10 subat beta 593
Fazla mi yükselmiş
Yok gayet iyi takılmayın böyle şeylereKızlar merhaba
6 subat beta 94
10 subat beta 593
Fazla mi yükselmiş
Ben hamilelikten emzirme dönemi sonuna kadar parfüm, deodorant vs gibi şeylere ara verdim. Banyoda da kokulu şampuan ve duş jeli yerine bebek şampuanı kullanmıştım. Nemlendiricileri de o özenle sectim. İlk grbelik olduğu için fazla detaylı düşünmüştüm o zaman,şimdi aynısı olur mu bilmem :)kızlar bana deodorant kullanma vs dediler daha önce çocugu olan tanıdıklarım,şampuan duş jeli içinde içerik bakmak lazımmış gerçi yarın dr.uma gidince soracağım ama siz ne düşünüyorsunuz bu konuda ?
Benimkisi de aynı 2 hafta sonra inşallahKalp atışı için 2 hafta verdi canım
bugün kalp atışını da duyduk çok şükür Allahım isteyen herkese nasip etsin hamile olan herkese evlatlarını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..Maşallahİnşallah sağlıklı bir şekilde hayırlısıyla kucağımıza alırız bebeklerimizi
Selam baksana ikili testi 12nci haftada yapıyorlarmış ya, tamam talebimle yapıyorlar sordum ama 11 nci haftada oluyorum. Regl tarihimle örtüşmüyor da, üstüne görme oldu. Ultrason kağıdında yazıyor mu, atsam anlar mısın?sen de sağol canım
Hayır canım gayet normal fazla yükselince sevinin az yükselirse sorun oluyorKızlar merhaba
6 subat beta 94
10 subat beta 593
Fazla mi yükselmiş
Evet herkes öyle diyor yaBu sene kız senesiymis galiba kizlar çok inanmam böyle şeylere ama
Şuan hamile olan tüm arkadaşlarımın kız. Bence de kız senesi. Ben inanıyorum ya çoğunluk şeklindedirBu sene kız senesiymis galiba kizlar çok inanmam böyle şeylere ama
Hadi gözünüz aydın canım sağ Salim kucağına alırsın inşallahbugün kalp atışını da duyduk çok şükür Allahım isteyen herkese nasip etsin hamile olan herkese evlatlarını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..
Ultrasonda örneğin 6w1d yazıyorsa 6 hafta (week’in w su ) 1 günlüktür canım (day’in d si )Selam baksana ikili testi 12nci haftada yapıyorlarmış ya, tamam talebimle yapıyorlar sordum ama 11 nci haftada oluyorum. Regl tarihimle örtüşmüyor da, üstüne görme oldu. Ultrason kağıdında yazıyor mu, atsam anlar mısın?
Canım bende 33 yaşındayım 2. Bebeğim olcak kısmet olursa son adet tarihim 3 ocak oğlum 8 yasinda
Benim sat 12 ocak ama bekliyorum 2 gün daha var reglime. Sizde bir belirti var mıydı? Ne zaman öğrendiniz biraz bilgi verebilir misiniz?
Ben kızımda da kullandım şimdi de kullanıyorum canım
Olabilir canım boş ver takılma yükselmiş mi yükselmiş
Yok gayet iyi takılmayın böyle şeylere
Çok teşekkür ederim iyi ki varsınızHayır canım gayet normal fazla yükselince sevinin az yükselirse sorun oluyor
Benimde sat 10 ocak canım 4 haftalık benim miniğim belirtiler bence kişiden kişiye değişiyor ama ben belirtilerden şüphenelenip erken gebelik testinde öğrenmiştim çok sık idrara çıkıyordum ciddi bir uyku halsizlik göz altlarım morarmıştı ve kasık ağrılarım oluyordu ara ara umarım sende hamilensindirBenim sat 12 ocak ama bekliyorum 2 gün daha var reglime. Sizde bir belirti var mıydı? Ne zaman öğrendiniz biraz bilgi verebilir misiniz?