2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
katılıyorum canım ya daha önce hamilelik geçiren herkesten bunlar iyi günlerin bol bol uyu dinlen sonra uyuyamazsın ve onu kullanma bunu yapma vs olumsuz şeyler duymaktan çok bunaldım.
Kesinlikle ya rahat ol dr bana dediki sen hasta değilsin deniz hamilesin dedi yani herkes bir şeyler söyler herkesin vucut tepkileri de başkadır o yüzden zaten biz annelik içgüdüsü ile onlara zarar verecek şeylerden kaçınırız korkma bu kadar

Aynen ya durduk yere insanı strese sokuyorlar cnm akşama sonuç çıkar yazarım burdan yine ben
Güzel haberlerini bekliyorum canım
katılıyorum canım ya daha önce hamilelik geçiren herkesten bunlar iyi günlerin bol bol uyu dinlen sonra uyuyamazsın ve onu kullanma bunu yapma vs olumsuz şeyler duymaktan çok bunaldım.
İnsanlar nedense hep olumsuz yönden bakıyor. Kimse güzel tavsiye verelim, cesaretlendirelim, destek olalım demiyor. Hep bir olumsuz konuşma, göz korkutma durumu. Ben zorlandım o da zorlansın diye düşünüyorlar sanırım ne bencilce ya.
Kızlar merhaba
6 subat beta 94
10 subat beta 593

Fazla mi yükselmiş
Bir tık fazla ama bence güzel yükselmiş canım.

Çok teşekkür ederim canım benim

Çok haklısınız, aynı şeyi ben de yaşıyorum hatta olumsuz yorum duyamamak için çevreme uzun süre söylemeyeceğim, sadece ailem ve en yakın arkadaşım bilecek. Daha hamilelik kararı almadan önce bile bazı evli ve çocuklu arkadaşlarımızdan çocuktan sonra hayatımız bitti, iki senedir uyumuyoruz vs den tut sakın çocuk yapmayına kadar varan laflar duyduk.. şu an kimseyle böyle diyaloglar yaşamak istemiyorum gerçekten, sen de içini ferah tut, her söylenene kulak asma

Ben kızımda da kullandım şimdi de kullanıyorum canım
Kızlar merhaba
6 subat beta 94
10 subat beta 593

Fazla mi yükselmiş
Olabilir canım boş ver takılma yükselmiş mi yükselmiş

Ben hamilelikten emzirme dönemi sonuna kadar parfüm, deodorant vs gibi şeylere ara verdim. Banyoda da kokulu şampuan ve duş jeli yerine bebek şampuanı kullanmıştım. Nemlendiricileri de o özenle sectim. İlk grbelik olduğu için fazla detaylı düşünmüştüm o zaman,şimdi aynısı olur mu bilmem :)

bugün kalp atışını da duyduk çok şükür Allahım isteyen herkese nasip etsin hamile olan herkese evlatlarını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..
Hadi gözünüz aydın canım sağ Salim kucağına alırsın inşallah
Ultrasonda örneğin 6w1d yazıyorsa 6 hafta (week’in w su ) 1 günlüktür canım (day’in d si )

Canım bende 33 yaşındayım 2. Bebeğim olcak kısmet olursa son adet tarihim 3 ocak oğlum 8 yasinda

Benim sat 12 ocak ama bekliyorum 2 gün daha var reglime. Sizde bir belirti var mıydı? Ne zaman öğrendiniz biraz bilgi verebilir misiniz?

Ben kızımda da kullandım şimdi de kullanıyorum canım

Olabilir canım boş ver takılma yükselmiş mi yükselmiş

Yok gayet iyi takılmayın böyle şeylere

Hayır canım gayet normal fazla yükselince sevinin az yükselirse sorun oluyor
Çok teşekkür ederim iyi ki varsınız

Benim sat 12 ocak ama bekliyorum 2 gün daha var reglime. Sizde bir belirti var mıydı? Ne zaman öğrendiniz biraz bilgi verebilir misiniz?
Benimde sat 10 ocak canım 4 haftalık benim miniğim belirtiler bence kişiden kişiye değişiyor ama ben belirtilerden şüphenelenip erken gebelik testinde öğrenmiştim çok sık idrara çıkıyordum ciddi bir uyku halsizlik göz altlarım morarmıştı ve kasık ağrılarım oluyordu ara ara umarım sende hamilensindir

Bende beta testi daha yaptrmadım pzt idrardan öğrendim .
yarın bi beta yaptrsyım diyorum pazartesi günü doktordan önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…