2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Amin inşallah. O korkunun nasıl olduğunu anlayacak çok kişi var grupta. Yalnız değilsiniz. İnşallah hep beraber güzel yavrularımıza kavuşacağız.
Siz elinizden geldiğince kötü şeyleri düşünmemeye çalışın, hep iyi şeyler için dua edin, sağlıklı çocuklar için dua edin.
Ben o dönemi öyle geçirdim yine de korkuya kapılıp tedirgin olduğum günler de oldu. Her şey Allahtan. İnşallah karnınızdaki bebeğin sağlıkla dünyaya gelmesi vardır kaderinde. Çünkü olmadığı zaman ne kadar çabalasak da bir yerde kaderini yaşıyor. Ben kendi inancımı anlattım, tabi size uymayan laflar etmiş olabilirim. Naçizane inancımı paylaştım belki ufak da olsa yardımı olur diye.
6+5te ilk kalp atışını duyduğumda hıçkıra hıçkıra ağlamaya başladım. Doktorum da sakinleş, göbeğin oynuyor böyle sana gösteremiyorum demişti.
Şükürler olsun oğlumun kalp atışını her gittiğimizde duyduk. Hala da bazen o uyurken nabzına bakar, kalbinin sağlıkla atmasına şükrederim.
İnşallah hepimiz bu güzel duyguları yaşarız, yaşamaya devam ederiz. İsteyen herkesin o kalp atışlarıyla buluşması dileğimle

Yaş 29
SAT 7.1.2021
1. Çocuk
Tahmini Doğum T 14.10.2021
bugün keseyi gördük doktor 5 haftalık dedi kese boyutuna göre, haftaya kalp atışlarını duyarız muhtemelen dedi

Inşallah aralık ayında tek tüpüm alındı laparoskopiyle hidrosalpenks vardı ben kendiliginden olmaz derken ilk ay oldu ameliyattan sonra o yüzde Umudunu yitirmeyeceksin hicbirzaman allah herkeze yaşatsın bu duyguyu

Laboratuvar farkı bile etkilemiştir canını sıkma canım kızım da ben ne sıkıntılar yaşadım boş gebelik diye kürtaja alınıyordum şimdi kızım 3 yaşına girecek
Allah korumuş cız etti içim neyse ki sağlıkla büyütmüşsünüz bile bende 2018 temmuz da boş gebelik yaşadım kürtaj oldum bazen acaba mı diye soruyorum kimi bekleyelim demişti en son gittiğim dr bekletmeyelim alalım dedi geçti bazen dr lara olan güvenimi sorguluyorum o sebeptende artık çok güvenemiyorum. Pıhtılaşma sorunum da varmis gerçi onuda çok sonra öğrendim. O zamandan bu zaman şimdi hamile kalabildim beta değerlerim tuhaf ilerliyor yine aynı şeyi yaşamaktan korkuyorum. Ama bu kez sonuna kadar takibinde olacağım.

yeni yıl uğurlu gelmiş maşallah ne kalabalığız
Dimi ya liste doldu taşıyor maşallah
Yaa valla bişey yiyip içmedim
Bende yemiyorum anlamadım ki nerden geliyor
Canım hayırlı olsun, sağlıkla kucağına alırsın inşallah bence hepsini birden görmek daha iyi. Öncesinde insanın morali bozulabilir aman kese görünmedi falan diye. Sağlıklı olsun inşallah
2019 ekim annesi olacaktim ama oğlum yaşamadı inşallah 2021 ekim annesi olucam
Bu bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inlallah canım benim
Yaş 29
SAT 7.1.2021
1. Çocuk
Tahmini Doğum T 14.10.2021
bugün keseyi gördük doktor 5 haftalık dedi kese boyutuna göre, haftaya kalp atışlarını duyarız muhtemelen dedi
Hayırlı olsun canım, hemen ekliyorum

Kasık ağrısı çok normal canım ayakta fazla kalıp yorulmamaya çalış

Folidoce canım D Denizsss nin kullandığından kızımda da onu vermişlerdi
Bende bir yan etki yapmadı ya aksine çok halsiz ve uykuluydum ben ayakta uyuyordum biraz iyi geldi sanki halsizliğime olabilir mi ki

Merhabalar kızlar bende 6+1 de vajinal ultrasonla kalp atışı duydum 4 gündür aşırı mide bulantım var onunla yatıp kalkıyorum geçmiyor hiç ağlıyorum artık ne yapsam iyi gelir acaba bilen var mı
Canım selam benim kuzenimde çok kötüydü ve bir bileklik vermişlerdi ne işe yarıyor bilmiyorum ama ona iyi gelmişti bir araştır istersen

Genelde ilk kalbi vajinal görmüş galiba çoğu doğru mu anlıyorum düşünüp duruyodum göbekten mi vajinal mi diye

Merhabalar kızlar bende 6+1 de vajinal ultrasonla kalp atışı duydum 4 gündür aşırı mide bulantım var onunla yatıp kalkıyorum geçmiyor hiç ağlıyorum artık ne yapsam iyi gelir acaba bilen var mı
6+2 karindan duydum ben, biraz dollenmeyle alakali
Kızlar keselerinizi ne zaman gördünüz yarın 5+5 oluyorum doktor randevum var betam da 3300 u geçmiş olur heralde görür muyum keseyi karından
5+2 de kese ve bebişi 6+2 de kalp atisini duyduk, ama soyle ben betam 12 569 degerle gitiim doktora, 3.bebek biraz tecrübeyle bekleyeyim dedim:)
Kızlar bulantı için beyaz peynir ve siyah zeytin yemekte iyi geldi bana.
Yesil elma, leblebi yogurt iyi geliyir bana, özellikle yeşil elma

Günaydın güzel anne adaylarim bugün sabah sağlık ocağına gittm tekrar beta vermek için ilk pazartesi vermiştim salı günü doktora gittik eşimle ve herşey normal dedi 4 haftalık dedi Çarşamba sabahına tekrar beta tahlili istedi ve bugün sabah gittiğimde oradaki hemşire bana düşük mü var dedi ya inanabiliyormusunuz ne kadar yanlış bı yaklaşım halbuki değerleri öğrenmek için gidiyoruz ama bir anne adayına böyle bı cevap veriliyor ve moralim alt üst oldu sizce bu kadar erken beta istenmesi düşük ile ilgili olabilir mi moralim çok bozuldu kızlar

Ya bu lafını bilmez insanlar yüzünden ben de korkuyorum tanımadığım yere gitmeye. İki gün arayla beta takibi düşük riskinden dolayı değil, sadece hamileliğin sağlıklı gittiğinden emin olmak için. Zaten kese, kalp atışı görüldükten sonra beta takibine gerek kalmıyor. Erken dönemde bebek daha ultrasonla görülmeden beta takibi yapılıyor sadece.
Siz içinizi ferah tutun, inşallah her şey yolunda gidecek. Böyle lafını bilmeyen insanlara da kulak asmamaya çalışın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…