2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Günaydın güzel anne adaylarim bugün sabah sağlık ocağına gittm tekrar beta vermek için ilk pazartesi vermiştim salı günü doktora gittik eşimle ve herşey normal dedi 4 haftalık dedi Çarşamba sabahına tekrar beta tahlili istedi ve bugün sabah gittiğimde oradaki hemşire bana düşük mü var dedi ya inanabiliyormusunuz ne kadar yanlış bı yaklaşım halbuki değerleri öğrenmek için gidiyoruz ama bir anne adayına böyle bı cevap veriliyor ve moralim alt üst oldu sizce bu kadar erken beta istenmesi düşük ile ilgili olabilir mi moralim çok bozuldu kızlar
eğer dr sana düşük riskin var demediyse düzenli hcg takibi için istemiştir 2 günde 1 - 2 kat yükselmesi bekleniyor çünkü, hemşireye aldırma...umarım değerlerin sağlıklı yükselir ve sağlıkla kucağına alırsın, bende 2 günde bir baktırdım artık düzenli yükselme olunca baktırmana gerek yok perşembe kontrole gel dedi dr.um ...

Inşallah aralık ayında tek tüpüm alındı laparoskopiyle hidrosalpenks vardı ben kendiliginden olmaz derken ilk ay oldu ameliyattan sonra o yüzde Umudunu yitirmeyeceksin hicbirzaman allah herkeze yaşatsın bu duyguyu
Çok şükür canım burda bi topikte gördüm belki size de denk gelmiştir kasım tüp bebek tedavisine başlıyor yumurta toplanıyor ve ardından üçüz gebelik yaşıyor kendiliğinden Allah’ın mucizesi işte
Allah korumuş cız etti içim neyse ki sağlıkla büyütmüşsünüz bile 🙏 bende 2018 temmuz da boş gebelik yaşadım kürtaj oldum bazen acaba mı diye soruyorum kimi bekleyelim demişti en son gittiğim dr bekletmeyelim alalım dedi geçti bazen dr lara olan güvenimi sorguluyorum o sebeptende artık çok güvenemiyorum. Pıhtılaşma sorunum da varmis gerçi onuda çok sonra öğrendim. O zamandan bu zaman şimdi hamile kalabildim beta değerlerim tuhaf ilerliyor yine aynı şeyi yaşamaktan korkuyorum. Ama bu kez sonuna kadar takibinde olacağım.
üzülme canım inşallah bu defa her şey yolunda ilerler 🤲🏻
Kızlar kesemi gördük haftanla uyumlu arada bir kaç gün var 5 haftalık tam dedi ama 11 cm çikolata kistim varmış birşey olmaz ağrı yapar dedi %90 küçülür dedi birşey olmaz değil mi
Olmaz Allah’ın izniyle canım çevremde birçok kişinin öyle oldu bebek büyüdükçe kist küçüldü
Günaydın güzel anne adaylarim bugün sabah sağlık ocağına gittm tekrar beta vermek için ilk pazartesi vermiştim salı günü doktora gittik eşimle ve herşey normal dedi 4 haftalık dedi Çarşamba sabahına tekrar beta tahlili istedi ve bugün sabah gittiğimde oradaki hemşire bana düşük mü var dedi ya inanabiliyormusunuz ne kadar yanlış bı yaklaşım halbuki değerleri öğrenmek için gidiyoruz ama bir anne adayına böyle bı cevap veriliyor ve moralim alt üst oldu sizce bu kadar erken beta istenmesi düşük ile ilgili olabilir mi moralim çok bozuldu kızlar
Karamsar insan bakışı işte bozma moralini canım benim de hiç bir sıkıntım yokken ikinci betayı kendim istedim doktordan artışı normal mi diye

Kendini bilmez insanlar ya neden bu kadar karamsar yaklaşıyorlar heleki bu hashas dönemde canım bende 4 haftalığım ve düzenli beta veriyorum yüreğini daraltma sen düzenli ver betayı kese görünene kadar 😍

Kendini bilmez insanlar ya neden bu kadar karamsar yaklaşıyorlar heleki bu hashas dönemde canım bende 4 haftalığım ve düzenli beta veriyorum yüreğini daraltma sen düzenli ver betayı kese görünene kadar 😍
Ayrıca bir haftada 3 kere beta verdim bende 4. haftada çünkü takip amaçlı istiyor dr inşallah yakın zamanda bizde bebişlerimizin kesesini görürüz 😍

Kızlar cinsiyet tahmini yapabilecek varmı kesenin yerine göre karından ultrason bu
IMG_20210210_095608.jpg

Hadi hayırlısıyla duyarsınız inşallah. Günümüz aynı, ben de perşembe gideceğim. Nasıl bakıldığını, ölçümlerin kaç çıktığını söylerseniz çok sevinirim.
Ölçüm vs söylemedi herşey yolunda dedi zaten kalp atışını duyunca ben bittim 😍😂 ultrason kağıdında 1.35 cm yaziyo sanırım kese ölçümü heralde yolk kesesi de gelişmiş kesesi büyümüş tek kalp duyabildik çok değişikti rabbim herkese nasip etsin en yakın hayırlı zamanda insallahhhh❤️bu arada yine vajinal baktı Perşembe tekrar kontrol e çağırdı bakalım o zaman nasıl bakcak

Haklisin canımın içi valla bakalım akşam sonuç çıkar sistemden girip bakıyorum ben yoksa e nabiza ertesi gün düşüyor sonuçlar ben erken görüyorum sonuçları 🤣

Çok şükür canım burda bi topikte gördüm belki size de denk gelmiştir kasım tüp bebek tedavisine başlıyor yumurta toplanıyor ve ardından üçüz gebelik yaşıyor kendiliğinden Allah’ın mucizesi işte

üzülme canım inşallah bu defa her şey yolunda ilerler 🤲🏻

Olmaz Allah’ın izniyle canım çevremde birçok kişinin öyle oldu bebek büyüdükçe kist küçüldü

Karamsar insan bakışı işte bozma moralini canım benim de hiç bir sıkıntım yokken ikinci betayı kendim istedim doktordan artışı normal mi diye
Teşekkür ederim bitanem çok saol

eğer dr sana düşük riskin var demediyse düzenli hcg takibi için istemiştir 2 günde 1 - 2 kat yükselmesi bekleniyor çünkü, hemşireye aldırma...umarım değerlerin sağlıklı yükselir ve sağlıkla kucağına alırsın, bende 2 günde bir baktırdım artık düzenli yükselme olunca baktırmana gerek yok perşembe kontrole gel dedi dr.um ...
Ayyy canım güzel annem çok teşekkür ederim içimi rahatlattin valla

Ya bu lafını bilmez insanlar yüzünden ben de korkuyorum tanımadığım yere gitmeye. İki gün arayla beta takibi düşük riskinden dolayı değil, sadece hamileliğin sağlıklı gittiğinden emin olmak için. Zaten kese, kalp atışı görüldükten sonra beta takibine gerek kalmıyor. Erken dönemde bebek daha ultrasonla görülmeden beta takibi yapılıyor sadece.
Siz içinizi ferah tutun, inşallah her şey yolunda gidecek. Böyle lafını bilmeyen insanlara da kulak asmamaya çalışın.
Çok teşekkür ederim güzel annem iyiki varsın içim rahatladi

6+2 karindan duydum ben, biraz dollenmeyle alakali

5+2 de kese ve bebişi 6+2 de kalp atisini duyduk, ama soyle ben betam 12 569 degerle gitiim doktora, 3.bebek biraz tecrübeyle bekleyeyim dedim:)

Yesil elma, leblebi yogurt iyi geliyir bana, özellikle yeşil elma
Elma meyve falan çok severdim ama şimdi ağzıma süresim gelmiyor ya. Ama yemeyi deneyim canım iyi gelir belki.
Ya sen ne bakıyorsun onlara kuzum. Daha 4 haftalık olduğu için gebelik kesinleşse de bazı doktorlar beta takibi yapıyor. Hem artışa bakıyor, hemde keseyi takip etmek için. Şöyle olumsuz konuşan insanlara çok kızıyorum ya. Neyse ne sanane, al kanı geç ne uğraşıyorsun yani.

kızlar bana deodorant kullanma vs dediler daha önce çocugu olan tanıdıklarım,şampuan duş jeli içinde içerik bakmak lazımmış gerçi yarın dr.uma gidince soracağım ama siz ne düşünüyorsunuz bu konuda ?

kızlar bana deodorant kullanma vs dediler daha önce çocugu olan tanıdıklarım,şampuan duş jeli içinde içerik bakmak lazımmış gerçi yarın dr.uma gidince soracağım ama siz ne düşünüyorsunuz bu konuda ?
Valla kuzum ben deodorant şampuan dan önce yediklerimizde bile dünya kadar katkı maddesi, gdo var. Hepsini hayatımızdan çıkarsak aç kalırız :KK43: ya da temizliğe, bakıma dair hiçbir şey yapamayız. En azından belki daha temiz içerikli bakım ürünleri kullanılabilir diye düşünüyorum canım. Ben yediğim, içtiğim herşey de mikrop vs var mı diye düşünmekten aç kalmaktan korkuyorum. Birazda saldım gitti açıkçası, çok düşünüp irdeledikçe iyice insan huzursuz oluyor çünkü.

Elma meyve falan çok severdim ama şimdi ağzıma süresim gelmiyor ya. Ama yemeyi deneyim canım iyi gelir belki.

Ya sen ne bakıyorsun onlara kuzum. Daha 4 haftalık olduğu için gebelik kesinleşse de bazı doktorlar beta takibi yapıyor. Hem artışa bakıyor, hemde keseyi takip etmek için. Şöyle olumsuz konuşan insanlara çok kızıyorum ya. Neyse ne sanane, al kanı geç ne uğraşıyorsun yani.
Aynen ya durduk yere insanı strese sokuyorlar cnm akşama sonuç çıkar yazarım burdan yine ben 🥰🥰🥰

Yani kusura bakma canım ama bunlara gelene kadar aldığın havanın temizliğini sorgulamak lazım ben sakınan göze çöp batar mantığındayım tedbir bizden takdir allahtan ama abartılmamalı ya

Yani kusura bakma canım ama bunlara gelene kadar aldığın havanın temizliğini sorgulamak lazım ben sakınan göze çöp batar mantığındayım tedbir bizden takdir allahtan ama abartılmamalı ya
katılıyorum canım ya daha önce hamilelik geçiren herkesten bunlar iyi günlerin bol bol uyu dinlen sonra uyuyamazsın ve onu kullanma bunu yapma vs olumsuz şeyler duymaktan çok bunaldım.

X