2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Dün fazla yürürüm
Merhabalar kızlar bende 6+1 de vajinal ultrasonla kalp atışı duydum 4 gündür aşırı mide bulantım var onunla yatıp kalkıyorum geçmiyor hiç ağlıyorum artık ne yapsam iyi gelir acaba bilen var mı
İlk gebeligimde bulantı beni mahvetmisti. Bu sefer doktordan ilaç istedim önlem olarak. Yeni bir ilaç çıkmış, forumda da okumuştum bulantıya karşı hamilelikte kullanılmaya başlandığını. Prilam Dr adı. Doktorunuza danisip yazdırabilirsiniz bence.

aynı zamanlarda kalmışız sanırım hoşgeldin aramıza. senin değerlerin ne çıktı benim galiba düşük biraz
4.2.21-253 hcg
6.2.21-557 hcg
8.2.21-1433 hcg çıktı değerlerim,perşembe günü randevu var keseyi görmeyi umut ediyorum ilk gebeligim dış gebelik oldu temmuz da çok zor zamanlar geçirdim... inşallah bu sefer iyi olacak ve hepimizin sağlıkla geçer bu süreci foruma yeni üye oldum çok aktif kullanmayı bilmiyorum

Canım 3 gün yokki arada Perşembe vermiş arkadaş cumartesi 320 lerde olması lazım. Pazartesi tekrar 480 çıkmış normalde 600 küsur olması lazımdı pazartesi günü
Daha sonra yazdığı mesajdan 3 gün olduğunu zannetmişim canım inşallah bir sıkıntı yoktur
Çalışıyorum o yuzden de mecbur ayakta kaliyorum aksama kadar ondan okuyor sanirim
Allah kolaylık versin canım yardımcın olsun ben de çok ayakta kaldığımda kasık ağrım artıyor
Ya bende olsun istiyorum yemek yemiyeyimnkilo vereyim fazla kiloluyum çünkü ne kadar başta versem kardır belki bendede 8 10 da başlar
Ben de çok iştahlanıyorum gebelik başlangıcında sonra bulantılar izin vermemişti son üç ayda da bebek mideye baskı yapmıştı çok yiyemiyordum canım hep böyle iştahlı olmazsın canım korkma

Büyük ihtimal kesesi görürsün hayırlı olsun

Güzel düşünelim kızlar hamile kalmadan önce 4 ay psikolejik de yaşadım ben bunları bu ay da öyle sanıyorfum ki değilmiş
Gerçek belirtiler artık başımızın üstüne yeri var kuzum Napalım
Birde ben 2018 de evlendim 3 bucuk senedir bekliyorum bu anı duydugumda inanamadim esimde inanamadi halada idrak edemiyoruz anca keseyi görürsek tatmin olacagiz. Allah isteyene aratmadan versin.
Maşallah canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah ya, ne mutlu olmuşsunuzdur kim bilir
28 yaş
08.01.2021
ilk dış gebelik oldu temmuzda , bu nasip olur inşallah
15 ekim 2021 - ekler misiniz
Hayırlı olsun ekliyorum canım. Sağlıkla büyür inşallah
Canım sağlıkla ilerlesin, kucağına almak nasip olsun inşallah ekliyorum hemen.
Merhabalar kızlar bende 6+1 de vajinal ultrasonla kalp atışı duydum 4 gündür aşırı mide bulantım var onunla yatıp kalkıyorum geçmiyor hiç ağlıyorum artık ne yapsam iyi gelir acaba bilen var mı
Maşallah pıtpıtları duydun demek benimde 1 haftadır var kuzum. Bu sabahta gaz sancısı ve mide bulantısı ile uyandım, asit kustum resmenlimon, kraker deniyorum. Bir arkadaşımız çiğ Badem demiş canım doktoru önermiş.
Yaşım 32
Sat 09.02.2021
Muhtemel doğum tarihi 16.10.2021
2.çocuk
Hayırlı olsun, aramıza hoş geldin
Kızlar aranızda tartilan varmı normalde insanlar sabah tuvaletten sonda tartilinca daha zayıf çıkar ben sabah göğsüm sis uyandigim için sanırım 2 3 kilo farkediyor sabah akşam tarti
Ben tartışıyorum canım. Dediğin gibi sabahları bakıyorum, öğlen ki kilodan daha fazla çıkıyor. Sanırım aç tok olmaya ve şişkinliğe bağlı kilo değişiyor dediğin gibi.

Kızlar keselerinizi ne zaman gördünüz yarın 5+5 oluyorum doktor randevum var betam da 3300 u geçmiş olur heralde görür muyum keseyi karından
Canım ben 5+3de karından göremedi, vajinal baktı. Doktor hemen karından göremezse endişelenme. Bazılarının 8 haftaya kadar akrıdnan görülmeyebiliyormuş.

Canım ben 5+3de karından göremedi, vajinal baktı. Doktor hemen karından göremezse endişelenme. Bazılarının 8 haftaya kadar akrıdnan görülmeyebiliyormuş.
Betayla alakalı diyorlar canım heralde 2000 üstü genelde karından gorulurmus alttan bakmiyorlar bizim burdan ne saçma ya inşallah yarın görünür

Slm kzılar
Kontrole gittipimde doktor 3 hafta sora falan hastanede ikili test yaptır demişti. (Gittiğim yer devlet de pandemiden mi anlamadım)
e ben şimdi araştırma hastanesine randevu ile gittiğimde direkt yaparlar mı yaa? İsteğimle
Bi de ikili test neydi. Nasıl yapılıyordu unuttum. Detaylı ultrasondu dimi yüksek ücret olan

Ay inşallah İnsaAllah

Akşam tartıldım sabaha göre 1.5 kg az tartildiktan sonra hiç bişey yemedim içmedim göğsüm şişmiş gibi hissettim bir çıktım 1.5 kg geri alınmış

Betayla alakalı diyorlar canım heralde 2000 üstü genelde karından gorulurmus alttan bakmiyorlar bizim burdan ne saçma ya inşallah yarın görünür
Benim betam 3126ydı kuzum. Doktor görünce direk dış gebelik olabilir bu beta ile gözükmesi lazımdı dedi. Vajinal bakınca gördü çok şükür.
Akşam tartıldım sabaha göre 1.5 kg az tartildiktan sonra hiç bişey yemedim içmedim göğsüm şişmiş gibi hissettim bir çıktım 1.5 kg geri alınmış
Bunlar hep ödem ödem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…